el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/11/2023

Τεράστιο ματς στον όμιλο του… θανάτου στο Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νιουκάστλ στο Παρκ Ντε Πρενς (22:00) και ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει εκτός απροόπτου το ενδεχόμενο πρόκρισης στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά την ήττα στο Μιλάνο, η Παρί είναι 2η στον 6ο όμιλο με 6 βαθμούς, ενώ η Νιούκαστλ είναι ουραγός με 4 βαθμούς. Βέβαια, η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από ρευστή στο γκρουπ, καθώς η 1η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει 7 βαθμούς και η 3η Μίλαν μετρά μέχρι στιγμής 5 βαθμούς.

Έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το παιχνίδι της Γαλλίας… φορά την ταμπέλα «do or die» και για τις δύο ομάδες.

Για το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Champions League!


Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/11/2023

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το εμφατικό και εντυπωσιακό 4-1 της Αγγλίας, Παρί και Νιούκαστλ διασταυρώνουν εκ νέου τα ξίφη τους (22:00) σε παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στους 6 βαθμούς μετά την ήττα από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο (2-1), όμως θα κάνει σίγουρα ένα μεγάλο βήμα για την πολυπόθηση πρόκριση σε περίπτωση που κερδίσει τη Νιούκαστλ στην έδρα της (22:00).

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο εκπληκτικό 5-2 επί της Μονακό για το πρωτάθλημα. Με εξαιρετική επιθετική λειτουργία, η Παρί διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο της Μονακό, εδραιώθηκε στην κορυφή της Ligue 1 και τώρα είναι έτοιμη να πράξει κάτι αντίστοιχο και κόντρα στη Νιούκαστλ, από την οποία έχασε με το βαρύ 4-1 στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο St.James Park.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Ενρίκε, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Πρενσέλ Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες, Ντανίλο Περέιρα και Γουόρεν Ζαϊρ – Εμερί.

Αντίστοιχο είναι το κλίμα και στη Νιούκαστλ. Οι Άγγλοι διέλυσαν την Τσέλσι με 4-1 και έδειξαν πως αφήνουν πίσω τους ένα μικρό διάστημα με συνεχόμενες γκέλες, ενώ, παράλληλα, πήραν το καλύτερο ψυχολογικό boost ενόψει των δύο «τελικών» στο Champions League. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Έντι Χάου είναι ουραγός στον όμιλο με 4 βαθμούς και πρέπει να κάνει υπέρβαση για να αφήσει πίσω της δύο εκ των Παρί, Μίλαν και Ντόρτμουντ.

Πολλές οι απουσίες και για την ομάδα της Βόρειας Αγγλίας, αφού εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Σβεν Μπότμαν, Χάρβι Μπαρνς, Νταν Μπερν, Κάλουμ Γουίλσον, Τζο Γουίλοκ, Τζέικομπ Μέρφι, και Ματ Τάργκετ, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός άφησε ένα τεράστιο κενό στο κέντρο, όμως η αποκάλυψη Λιούις Μάιλι, που μπήκε στην ενδεκάδα από το πουθενά ως ένα 17χρονο prospect, καλύπτει πολλά από τα… ερωτηματικά που έμειναν αναπάντητα στο πλευρό των Ζοέλιτον και Μπρούνο Γκιμαράες.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 28/11/2023

Η Παρί έχει φυσικά τον πρώτο λόγο στην έδρα της, αλλά η Νιούκαστλ έχει ποιότητα και κίνητρο για να κυνηγήσει το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν αποκλείεται να δούμε θρίλερ και ένα αποτέλεσμα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το μεγάλο ματς στο Παρκ Ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Η Παρί αντιμετωπίζει θέματα αμυντικά και η Νιούκαστλ, με τον Ισάκ στην αιχμή του δόρατος, μπορεί να βρει χώρο για να απειλήσει και να σκοράρει. Επίσης, οι Άγγλοι είναι πάντα επικίνδυνοι στον ανοικτό χώρο.

OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Physical game, με αρκετές «μάχες» και, φυσικά, μεγάλο κίνητρο και στις δύο πλευρές. Είναι δεδομένο πως θα δούμε σκληρά φάουλ και πολλές κίτρινες κάρτες, ειδικά στη μεριά των φιλοξενούμενων.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/11/2023

Αρκετά τα προβλήματα για τους Γάλλους, αφού ο Λουίς Ενρίκε καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον ηγέτη Μαρκίνιος και δίχως τους Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο Περέιρα, Ασένσιο και Ζαϊρ – Εμερί. Έτσι, ο Μουκιέλ θα πάρει θέση στο ένα άκρο της άμυνας και ο Λούκας Ερνάντες θα μεταφερθεί στα στόπερ, ενώ στην επίθεση ο Ράμος έχει προβάδισμα έναντι του Κόλο – Μουανί. Σίγουροι οι Ντοναρούμα, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ουγκάρτε, Βιτίνια, Φαμπιάν, Ντεμπελέ και Μπαπέ.

Με πολλές απουσίες και η Νιούκαστλ, που θα παίξει ξανά χωρίς τους Μπότμαν, Μπερν, Μπαρνς, Γουίλοκ, Τονάλι, Γουίλσον, Μέρφι και Τάργκετ. Οι νεαροί Λιβραμέντο και Χολ διεκδικούν μία θέση στα αριστερά της άμυνας, ενώ θεωρείται σίγουρη η παρουσία του 17χρονου Μάιλι, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο ως «εξάρι».

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Σκρίνιαρ, Ερνάντες, Μουκιέλ – Ουγκάρτε, Βιτίνια, Φαμπιάν – Ντεμπελέ, Ράμος, Μπαπέ

Νιούκαστλ (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Λιβραμέντο – Μάιλι, Τζοέλιντον, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Ισάκ, Γκόρντον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ