el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/09/2022

Το Champions League αποτελεί τη μεγάλη ατραξιόν της εκάστοτε ποδοσφαιρικής σεζόν. Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες διαγωνίζονται για να διακριθούν και να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Την Τρίτη (06/09) διεξάγονται συνολικά οκτώ παιχνίδια, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους (22:00).

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουν δώσει ένα φιλικό το καλοκαίρι του 2017, ενώ έχουν παίξει και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 1996. Τότε η Γιουβέντους είχε κατακτήσει το Champions League και η Παρί Σεν Ζερμέν το Κύπελλο Κυπελλούχων. Έπειτα από δύο παιχνίδια, το Σούπερ Καπ πήγε στη Γιουβέντους.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Γιουβέντους γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/09/2022

Αήττητη και με μόλις μία ισοπαλία παραμένει η Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι στιγμής στη σεζόν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν μπει με πολύ καλά αποτελέσματα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, εντός των συνόρων.

Σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία και συνολικό απολογισμό τερμάτων 24-4! Η μοναδική απώλεια που έχουν μέχρι στιγμής είναι στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μονακό (1-1). Στα υπόλοιπα παιχνίδια όμως, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πολύ καλή.

Βασικά είναι ομάδα με όλη την έννοια της λέξης. Ο Γάλλος προπονητής έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ορθολογικό σύνολο, που ξέρει τι ψάχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει επίσης καταφέρει να επικρατήσει μία ισορροπία ανάμεσα στους σούπερ σταρ με αμοιβές δεκάδων εκατομμυρίων, που διαθέτει ο σύλλογος, με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον Εμπαπέ.

Αυτό φαίνεται πλέον και στο γήπεδο. Με εξαίρεση το 1-1 με τη Μονακό, η Παρί επικρατεί των αντιπάλων της με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά. Η σεζόν ξεκίνησε με το Σούπερ Καπ Γαλλίας και το 4-0 επί της Κυπέλλούχου Ναντ, ενώ οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε και πάλι το καθήκον της επικρατώντας της Ναντ εκτός έδρας με 3-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φάμπιο στο 24’. Έτσι η Παρί πήρε μία εύκολη νίκη. Ο Εμπαπέ πέτυχε δύο γκολ και ο Νούνο Μέντες ακόμη ένα.

Σε αντίθεση με την Παρί Σεν Ζερμέν, τα πράγματα για τη Γιουβέντους, δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Το θετικό για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ότι έπειτα από πέντε αγωνιστικές πρωταθλήματος, παραμένει αήττητη. Το αρνητικό είναι ότι έχει μόλις δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα για τους «μπιανκονέρι» ήταν η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Φιορεντίνα. Το παιχνίδι άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Γιουβέντους. Μόλις στο 9’, ο Μίλικ έκανε το 0-1 κι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δεν άντεξε και στο 29’ δέχθηκε την ισοφάριση από τον Κουαμέ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Ο Αλέγκρι προσπαθεί να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα και μία ισορροπία στην ομάδα για να αρχίσουν να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, η Γιουβέντους δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής, αλλά οι τρεις ισοπαλίες σε πέντε ματς δεν είναι και το ιδεατό.

Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον 8ο όμιλο του Champions League κι αυτό διότι υπάρχουν τρεις ομάδες που ερίζουν για δύο θέσεις. Εκτός των Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, στον όμιλο υπάρχουν και οι Μπενφίκα και Μακάμπι Χάιφα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τρεις ομάδες (Παρί, Γιουβέντους, Μπενφίκα) για δύο εισιτήρια και τα παιχνίδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.


Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 06/09/2022

  • Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Η Γιουβέντους έχει ισάριθμες νίκες στις τρεις προηγούμενες, αλλά καμία δεν ήταν ουσιαστικά για μία επίσημη διοργάνωση με βαθμολογικό ενδιαφέρον.
  • Η πιο πρόσφατη ήταν για ένα φιλικό τουρνουά προετοιμασίας το καλοκαίρι του 2017. Τότε η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2, με δύο γκολ του Μαρκίζιο και ένα του Χιγκουαΐν. Για την Παρί σκόραραν οι Γκουέδες και Παστόρε.
  • Οι δύο προηγούμενες ήταν το 1996 για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Τότε η Γιουβέντους ήταν κάτοχος του Champions League και η Παρί ήταν κάτοχος του Κυπέλλου Κυπελλούχων.
  • Η Γιουβέντους ήταν κατά πολύ ανώτερη και επικράτησε στα διπλά παιχνίδια με συνολικό σκορ 9-2. Στο πρώτο νίκησε 6-1 και στον επαναληπτικό στο Παλέρμο πήρε τη νίκη με 3-1.
  • Δύο παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δώσει φέτος η Παρί εντός έδρας. Και τα δύο ήρθαν Goal (5-2 με τη Μονπελιέ και 1-1 με τη Μονακό).
  • Αντίστοιχα, η Γιουβέντους έχει δώσει δύο εκτός έδρας ματς και έχει ισάριθμα Under (0-0 με τη Σαμπντόρια και 1-1 με τη Φιορεντίνα).
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

psg juventus4 06092022 novibet


Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: Προγνωστικά 06/09/2022

Η αναμέτρηση στο Παρίσι έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τη γηπεδούχοι Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, η απόδοση του άσου είναι πολύ χαμηλή για να ασχοληθεί κανείς. Αντ’ αυτού μία πολύ καλή επιλογή είναι το Combo Bet του άσου με over 2,5 καθώς αναμένεται να έχει γκολ το παιχνίδι.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΜΕ OVER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Η Παρί μπορεί να έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο η Γιουβέντους δεν πρόκειται να κρυφτεί. Θα βγει μπροστά για να σκοράρει και να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες της αναλογούν. Αρέσει πολύ το Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79

Τέλος, ο Λιονέλ Μέσι έχει τρομερή εμπειρία από τα παιχνίδια του Champions League. Ίσως την περισσότερη από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Αργεντινός μπορεί να βρει δίχτυα κόντρα στη «βέκια σινιόρα».

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91


Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/09/2022

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ματς με τη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ειδικά από τη στιγμή που είναι διαθέσιμοι και οι Κιμπεμπέ και Σαράμπια.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντοναρούμα – Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ – Χακίμι, Σάντσες, Βεράτι, Μπερνάτ – Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαμπέ.

psg juventus2 06092022 novibet


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/09/2022

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σα… νοσοκομείο. Κατ’ επέκταση ο Αλέγκρι προσπαθεί να βρει λύσεις.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Πογκμπά, Στσέζνι, Ακέ, Κάιο Ζόρζε και Κιέζα. Όλοι οι παραπάνω έχουν προβλήματα και δεν υπολογίζονται.

Επιπλέον είναι αμφίβολος και ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Βλάχοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Περίν – Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο – Λοκατέλι, Παρέδες, Μακένι – Κουαδράδο, Κόστιτς, Βλάχοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ