el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παρτιζάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/11/2023

Η Παρτιζάν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:45) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το μεγάλο ματς στην Stark Arena του Βελιγραδίου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «πράσινοι» των τεσσάρων συνεχόμενων νικών θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στο «σπίτι» της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο σε μια αναμέτρηση πάντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παρτιζάν – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2023

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που την έχει ανεβάσει στην κατάταξη και τίθεται αντιμέτωπη του… ένδοξου παρελθόντος της.

Οι «πράσινοι» μετά το «διπλό» στο Βερολίνο με την Άλμπα έκαναν το απόλυτο 3/3 στο ΟΑΚΑ με Ζαλγκίρις, Βίρτους Μπολόνια και Βαλένθια και ανέβηκαν στο 6-4, διανύοντας το καλύτερο σερί τους από την αρχή της σεζόν.

Τώρα τους περιμένει η «καυτή» και φυσικά κατάμεστη Stark Arena και η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράνοβιτς, την ένδοξη περίοδο του οποίου θέλει να θυμηθεί το «τριφύλλι» και επί ημερών Αταμάν ώστε να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague.

Εκτός φυσικά της «χρυσής» 13ετίας του Ζοτς στον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση επαναφέρει και την χρόνια κόντρα των δύο προπονητών, η οποία κορυφώθηκε στα χρόνια του Σέρβου τεχνικού στη Φενέρ, όσο ο Τούρκος ήταν στην Εφές.

Οι απουσίες είναι σταθερές και δεδομένες αυτή την περίοδο (Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου) για την ομάδα του Αταμάν που με όπλο το φορμάρισμα του Μήτογλου και την… έκρηξη Λεσόρ και Σλούκα, ψάχνει το πρώτο φετινό σημαντικό «διπλό» για να κεφαλαιοποιήσει το σερί που έχτισε μέσω του ΟΑΚΑ, καθώς πέραν της άνετης νίκης στο Βερολίνο έχει ηττηθεί ακόμα πιο εύκολα στις έδρες Φενέρ και Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς από την πλευρά της δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν όντας στο 4-6, ωστόσο η έδρα παραμένει το δυνατό της χαρτί (3 νίκες σε 4 αγώνες), με τους «γκρομπάρι» να προέρχονται από ήττα στην Πόλη από την Εφές (100-94) σε ένα πολύ κακό αμυντικά βράδυ.

Εξάλλου με 87 πόντους παθητικό έχει τη 2η χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά αντίστοιχα έχει τη 2η καλύτερη επίθεση επίσης με 87 πόντους όπως και το καλύτερο ποσοστό στα δίποντα (62%) και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την «πράσινη» άμυνα που δέχθηκε μόλις 73.3 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο Αταμάν μιλώντας για τη μεγάλη αναμέτρηση ξεχώρισε τα σημεία-κλειδιά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ομπράντοβιτς.

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Σημαντικό το πως θα κρατήσουμε τη στρατηγική μας στο παρκέ. Η Παρτιζάν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Ζέλικο. Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία ματς με τραυματισμούς, όμως κόντρα σε εμάς ένας πολύ σημαντικός παίκτης όπως ο Πάντερ, θα παίξει. Να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών πριν το ματς και να παλέψουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα παίζει επιθετικό μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, προσπαθεί να τρέξει. Τώρα στα εκτός έδρας ίσως πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον ρυθμό και να πάμε σε πιο χαμηλό τέμπο. Αν θες να τερματίσεις στην πρώτη τετράδα, στην πρώτη εξάδα, είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας ματς», ενώ για το συναπάντημα με τον Ζοτς σχολίασε…

«Είναι μεγάλη πρόκληση για τους φίλους του Παναθηναϊκού επειδή ο Ζέλικο έχει μεγάλη ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Εuroleague. O Ζέλικο είναι σε… άλλο επίπεδο με πολλούς τίτλους. Δώσαμε μάχες στην Τουρκία στα ματς της Φενέρ με την Εφές και της Φενέρ με τη Γαλατά. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εκείνος στην Παρτίζαν. Μια νέα κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι προπονητές είναι πολύ σημαντικοί, αλλά οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν τα ματς».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παρτιζάν – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 30/11/2023

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά ο Παναθηναϊκός και το ζητούμενο για την ομάδα του Αταμάν είναι να συνεχίσει αυτό το σερί και να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο. Εξάλλου σταθερά το τελευταίο διάστημα δίνει το βάρος στην Euroleague με συντήρηση δυνάμεων στο πρωτάθλημα, όπου βασικά στελέχη… προστατεύονται με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Οι «πράσινοι» είναι σε καλή κατάσταση και με υψηλή αυτοπεποίθηση και είναι η ώρα για ένα σημαντικό «διπλό» απέναντι σε μια Παρτιζάν που… ψάχνεται ακόμα με ασταθή απόδοση παρά το 3/3 στην έδρα της στα τελευταία ματς.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Κώστας Σλούκας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε με τη Βαλένθια όπου είχε 9 ασίστ, season high στην φετινή Euroleague, έχοντας βρει… αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του ώστε να τους αξιοποιεί.

ΣΛΟΥΚΑΣ OVER 5.5 ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρτιζάν – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ