el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/11/2023

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) στους «Ζωσιμάδες» για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στο 3-0 επί της Λαμίας και να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ γνωρίζει πως δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα. Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ θα κυνηγήσει υπέρβαση και την πρώτη του νίκη μετά τις 20 Αυγούστου, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Σε κάθε περίπτωση, οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν με την ταμπέλα του ισχυρού φαβορί.

Για το μεγάλο ματς στα Ιωάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 26/11/2023

Λίγο μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα ματς που είναι φαινομενικά εύκολο, αλλά παραδοσιακά κρύβει αρκετές δυσκολίες. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (17:00) και σίγουρα θα παίξει με την ταμπέλα του φαβορί, ωστόσο γνωρίζει πως οι γηπεδούχοι θα δώσουν ό,τι έχουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η «Ένωση» κέρδισε εύκολα τη Λαμία με 3-0 πριν την διακοπή και έτσι ανέβηκε στους 24 βαθμούς, παραμένοντας κοντά στον πρωτοπόρο (28β.) Παναθηναϊκό. Βέβαια, η ΑΕΚ πρέπει να «χτίσει» σερί για να… σβήσει κάποιες γκέλες που θα μπορούσε να αποφύγει, όπως για παράδειγμα τις ισοπαλίες με την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ επέστρεψε με πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και δεν θα ενισχύσει τους συμπαίκτες του, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες λόγω ενοχλήσεων. Από εκεί και πέρα όμως, η «Ένωση» προχωρά χωρίς κενά ή άλλες απουσίες.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο και Πόνσε, με τους Τσούμπερ, Μάνταλο, Γαλανόπουλο και Ελίασον να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει την υπέρβαση, καθώς αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα σχετικά με την βαθμολογική συγκομιδή του. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς και αγνοούν τη νίκη από τις 20 Αυγούστου!

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΣ κατέγραψε εφτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε έντεκα αγώνες για όλες τις διοργανώσεις και, όπως είναι προφανές, το κλίμα στον σύλλογο απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Εραμούσπε και Έφορντ είναι σίγουρα εκτός δράσης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Αθανασίου και Λεό, που τις προηγούμενες μέρες ακολούθησαν ατομικό και συντηρητικό πρόγραμμα στην προπόνηση. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζίνο, ερωτηματικό υπάρχει και γύρω από το status του Πέδρο Κόντε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΣ κέρδισε στο περσινό ματς με 2-1, τερματίζοντας ένα σερί τεσσάρων νικών της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες».

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά 26/11/2023

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να αποφύγει ακόμα μία «γκέλα» και σίγουρα έχει την ποιότητα για να κυριαρχήσει και να επιβάλλει τον ρυθμό της στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ θα περιμένει πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, όμως είναι ξεκάθαρο πως έχει αρκετά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα και, το κυριότερο, αντιμετωπίζει ζήτημα και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΣ θα μείνει στην περιοχή του και θα προσπαθήσει να βρει γκολ μέσω αντεπιθέσεων και η ΑΕΚ ίσως δυσκολευτεί στο κομμάτι της δημιουργίας. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, έστω και αν αυτή δεν έρθει με… εντυπωσιακό τρόπο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα και αν έρθει από τον πάγκο, ο Ελβετός έχει την ποιότητα να έρθει από την πίσω γραμμή και να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσούμπερ «ξεκλείδωσε» αρκετές φορές στο παρελθόν τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων της ΑΕΚ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/11/2023

H απουσία του Εραμούσπε δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Στάικο, που αναμένεται να τοποθετήσει τον Μπακαδήμα στο πλευρό του Παντελάκη. Η τριάδα των Μπαλάν, Παμλίδη και Τζίμα δεν θα αλλάξει στην επίθεση, με τους δύο τελευταίους να έχουν πάντως κυρίως αμυντική προσέγγιση. Ίσως υπάρξει ανατροπή στην ενδεκάδα, αν τελικά μείνει εκτός ο αμφίβολος Τζίνο και είναι κανονικά ενεργός ο αρχηγός της ομάδας, Πέδρο Κόντε.

Στην άλλη μεριά, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον, με τον Έκι Πόνσε να ξεκινά στη θέση του σέντερ φορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-3-3): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Τσαούσης – Ριένστρα, Καραχάλιος – Παμλίδης, Τζίνο, Τζίμας – Μπαλάν

AEK (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Πόνσε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ