el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πολωνία – Τσεχία: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/11/2023

Ντέρμπι πρόκρισης στον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Η Πολωνία υποδέχεται την Τσεχία (21:45) και ο νικητής θα κάνει τεράστιο βήμα για να αποκτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, με ένα ματς περισσότερο, βρίσκονται στο -1 από τους αντιπάλους τους με 10 βαθμούς και το ματς παίρνει αυτόματα την ταμπέλα «do or die» για την παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Τσέχους, οι οποίοι έχουν πάντως τρία ισχυρά… μαξιλάρια: Το προβάδισμα του ενός πόντου, τη νίκη στο ματς του πρώτου γύρου (3-1) και, φυσικά, το γεγονός πως έχουν ακόμα ένα παιχνίδι με την αδιάφορη και υποδεέστερη ποιοτικά Μολδοβία.

Έτσι, είναι προφανές πως η Τσεχία διατηρεί προβάδισμα για την πρόκριση στο Euro 2024 και πως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει προς τη μεριά των Πολωνών.

Για το ματς στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στα προκριματικά του Euro!


Πολωνία – Τσεχία: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/11/2023

Ο «τελικός» του πέμπτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 διεξάγεται στην Πολωνία, ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήταν αρχικά τα μεγάλα φαβορί για τα δύο πολυπόθητα εισιτήρια.

Η εξαιρετική Αλβανία (13β.)… χάλασε το πλάνο και τώρα η Πολωνία και η Τσεχία έμειναν για να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, σε μία μάχη με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας (21:45) για τη ζωή τους, αφού δεν τους κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Έχοντας ματς περισσότερο, οι Πολωνοί (10β.) βρίσκονται στο -1 από τους Τσέχους (11β.) και το τρίποντο πρέπει να συνοδευτεί με γκέλα των αντιπάλων τους στο επερχόμενο ματς με τη Μολδαβία (19/11). Επίσης, σα να μην έφταναν όλα αυτά για τους Πολωνούς, οι Τσέχοι έχουν και το «μαξιλαράκι» της νίκης με 3-1 στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου των προκριματικών.

Εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Μάτι Κας και Αρκάντιους Μίλικ, επιστρέφει ο ηγέτης της ομάδας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχασε τα προηγούμενα ματς των προκριματικών.

Στην άλλη μεριά, οι εξαιρετικοί κατά γενική ομολογία Τσέχοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού τους κάνει και η ισοπαλία, με τη λογική ότι ακολουθεί το εύκολο ματς με τους Μολδαβούς. Επίσης, η Τσεχία έδειξε και στο πρώτο ματς πως ξέρει πως να χτυπήσει τους Πολωνούς και έχει την ψυχολογία για να κάνει το ίδιο, έστω και χωρίς τους τραυματίες Λάντισλαβ Κρέιτσι και Γίρι Παβλένκα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχάβι μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια της εκτός έδρας για τα προκριματικά του Euro, ενώ η Πολωνία παραμένει αήττητη στην έδρα της γι’αυτά τα ματς τα τελευταία 17 χρόνια, μετρώντας 15 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Πολωνία – Τσεχία: Προγνωστικά 17/11/2023

«Τελικός» πρόκρισης με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στο Πολωνούς. Η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα έχει ελπίδες μόνο σε περίπτωση νίκης, αλλά οι Τσέχοι έχουν μπροστά τους και το ματς με τους Μολδαβούς, κάτι που αυτόματα τους τοποθετεί σε θέση απόλυτου φαβορί για μία θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ένταση, υψηλό τέμπο και πολλές φάσεις σε ένα ματς που αντιμετωπίζεται ως «do or die».

Για το ματς στην Πολωνία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Η Πολωνία θα πιέσει από νωρίς και είναι υποχρεωμένη να «ανοιχτεί», κάτι που σίγουρα θα δώσει χώρο στους επικίνδυνους Τσέχους. Οι δύο ομάδες έδειξαν και στο πρώτο μεταξύ τους ματς πως μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν φάσεις.

OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Ματς με ένταση, πάθος, μεγάλο κίνητρο και σκληρές μονομαχίες στην Πολωνία. Παίζεται η πρόκριση στο Euro και σίγουρα θα δούμε αρκετές κίτρινες κάρτες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πολωνία – Τσεχία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πολωνία – Τσεχία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/11/2023

Με επιθετικό δίδυμο τους Λεβαντόφσκι και Σφιντέρσκι η Πολωνία, θα προσπαθήσει να πιέσει νωρίς και να καλύψει τις απουσίες των σημαντικών Κας και Μίλικ.

Ο Σούτσεκ θα πάρει μεγάλο βάρος στο κέντρο των Τσέχων λόγω της απουσίες του Κρέιτσι, ενώ ο Μάντους θα πάρει τη θέση του Παβλένκα κάτω από τα γκολπόστ.

Πολωνία (4-4-2): Σέζνι – Κεντζιόρα, Πέντα, Κίβιορ, Φρανκόφσκι – Βτσόλεκ, Σιμάνσκι, Ζιελίνσκι, Ζαλέφσκι – Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι

Τσεχία (4-2-3-1): Μάντους – Κουφάλ, Χόλες, Βίτικ, Τζούρασεκ – Σούτσεκ, Σάντιλεκ – Τσέρνι, Λινγκρ, Χλότζεκ – Κβαντσάρα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ