el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Eurobasket 2022 – Στοίχημα Ευρωμπάσκετ

To Eurobasket 2022 διεξαγεται σε τέσσερις χώρες (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία, Γερμανία) από την 1η ως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Κάθε μία από τις τέσσερις διοργανώτριες πόλεις (Πράγα, Τιφλίδα, Μιλάνο, Κολωνία) θα φιλοξενήσει από έναν όμιλο, ενώ οι αγώνες της νοκ άουτ φάσης (από τους «16» μέχρι το φινάλε), που θα κρίνουν τα πάντα όσον αφορά τις ομάδες που θα ανέβουν στο βάθρο, θα γίνουν στο Βερολίνο.

Ειδικά Στοιχήματα Eurobasket 2022

Update 15/09/2022

Βρισκόμαστε στα ημιτελικά και οι εκπλήξεις προκάλεσαν σοκ στο Eurobasket. Κανείς δεν περίμενε ότι Ελλάδα, Σλοβενία και Σερβία δεν θα έχουν θέση στους 4 της διοργάνωσης. Οι τρεις μεγάλοι σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόνσιτς και Νίκολα Γιόκιτς έχουν πάρει ήδη το αεροπλάνο της επιστροφής.

Πλέον οι ημιτελικοί Πολωνία – Γαλλία και Γερμανία – Ισπανία μας έχουν προετοιμάσει για ένα μοναδικό φινάλε.

Οι Πολωνοί είναι η έκπληξη της διοργάνωσης και με τον Πονίτκα σε καταπληκτική φόρμα είναι αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία. Η Polska απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία του Λούκα Ντόνσιτς σ ένα ματς που έσπασαν καρδιές.

Στον ημιτελικό κόντρα στους Γάλλους είναι αουτσάιντερ, όμως ακόμα και αν δεν ολοκληρώουν την έκπληξη θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για μια θέση στο βάθρο.

ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Από τη φάση των 8 και μετά τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί σε δύο NBAer! Ο Ντένις Σρέντερ της Γερμανίας πυροβολεί αδιάκοπα και ήταν ο παίκτης κλειδί στο ματς που τα πάντσερ νίκησαν την Ελλάδα. Ο γκαρντ της Γερμανίας βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και πλέον οι πιθανότητες να αναδειχθεί MVP του Eurobasket έχουν αυξηθεί.

ΣΡΕΝΤΕΡ MVP ΣΤΟ EUROBASKET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Ανάλογη στοιχηματική αξία έχει και η επιλογή του Γκομπέρ για MVP. Ο Γάλλος σέντερ έσωσε τους τρικολόρ δύο φορές από πατατράκ και είναι κυρίαρχος στις ρακέτες. Από τις εμπνεύσεις του και τα ριμπάουντ που μαζεύει η Γαλλία στηρίζει πολλά.

Στα ειδικά στοιχήματα της Novibet παραμονή των ημιτελικών ξεχωρίζει και η αγορά ζευγάρι τελικού και νικητής! Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η Γερμανία διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ, ομάδα με συνοχή, ενώ έχει τεράστιο κίνητρο μπροστά στο κοινό της.

Άπαντες στο Βερολίνου περιμένουν από την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ να πετύχει ένα ακόμα θαύμα! Οι Γερμανοί ονειρεύονται τελικό μετά το 2005 και κούπα μετά το 1993 και λόγω παικτών και συνθηκών είναι ικανοί να το καταφέρουν ακόμα κι αν στον τελικό παίξουν με την πιο έμπειρη Γαλλία.

ΓΑΛΛΙΑ VS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.20


Update 08/09/2022

Η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και πλέον γνωρίζει το μονοπάτι για την κατάκτηση της κορυφής. Η πρωτιά στο γκρουπ δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στη γαλανόλευκη, αφού το ενδεχόμενο να συναντήσει Γαλλία, Σερβία ή Σλοβενία υπάρχει μόνο σε περίπτωση που φτάσει στον μεγάλο τελικό του Eurobasket.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη με ομάδες όπως Γερμανία, Λιθουανία έχουν είναι φαβορί και πλέον έχει μεγάλη αξία η πρόβλεψη για κατάκτηση του Eurobasket από την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ EUROBASKET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η επίσημη αγαπημένη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πρώτο φαβορί και ακολουθούν σε επίσης ελκυστικές αποδόσεις Σερβία 4.00 και Σλοβενία 4.50! Οι Σέρβοι στηρίζονται στον Νίκολα Γιόκιτς και διαθέτουν πλειάδα αστέρων.

Οι Σλοβένοι είναι πρωταθλητές Ευρώπης και έχουν στο ρόστερ τους τον φορμαρισμένο Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος σταρ των Μάβερκις στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στη Γαλλία πέτυχε 47 πότνους κι έσπασε το ρεκόρ του Νίκου Γκάλη!

Τα παιχνίδια της φάσης των 16 στο Eurobasket

10/9 Τουρκία – Γαλλία 13:00

10/9 Σλοβενία – Βέλγιο 15:45

10/9 Γερμανία – Μαυροβούνιο 19:00

10/9 Ισπανία – Λιθουανία 21:45


Update 04/09/2022

Έχουμε ήδη στα χέρια μας τα πρώτα επίσημα στοιχεία των ομάδων από τα παιχνίδια των ομίλων στο Eurobasket. Τα ειδικά στοιχήματα αλλάζουν συνεχώς στη Novibet και μετά τις πρώτες στροφές αξίζει να διαλέξουμε κάποια δυνατά σημεία στην εκκίνηση της νέας βδομάδας (4/9).

Ελλάδα και Σερβία παραμένουν τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Αμφότερες έχουν δείξει μεγάλη σοβαρότητα πάνω στο τερέν και η απόδοση 4.50 αποτελεί εξαιρετική επιλογή στην αγορά των νικητών.

Άτυπος εμφύλιος στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ να οδηγούν την κούρσα των σκόρερ στο Eurobasket. Ο Greek Freak στα δύο πρώτα μας μετράει 52 πόντους και ο Ντόρσεϊ 50 πόντους. Ο Γιάννης είναι φαβορί για τερματίσει πρώτος σκόρερ της Εθνικής στο Eurobasket, όμως ο Ντόρσεϊ είναι σε απίστευτη κατάσταση και η απόδοση 7.00 είναι δελεαστική!

Στη Σερβία προβλέπεται ανάλογη μάχη στους σκόρερ. Ο Γιόκιτς σε δύο ματς μετράει 37 πόντους, ο Μίσιτς σε ισάριθμα παιχνίδια έχει 28 πόντους. Η απόδοση για τους δύο παίκτες κρίνεται δυσανάλογη και η επιλογή Μίσιτς στο 4.00 αξίζει.


Update 30/08/2022

Επιλέξαμε κορυφαία πρoγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα που διαθέτει η Novibet!

Πάμε να δούμε τι κρατάμε από τα 4 γκρουπ.

Eurobasket 2022 – 1ος όμιλος

Στον πρώτο όμιλο (Τιφλίδα) συναντάμε την Ισπανία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία, τη Γεωργία, το Βέλγιο και τη Βουλγαρία.

Εδώ, παρά τις απουσίες της Ισπανίας – που ούτως ή άλλως έχει ξεκινήσει… ριμπίλντ – θα εμπιστευθούμε την ομάδα του πολύπειρου Σέρτζιο Σκαριόλο για την πρωτιά στον όμιλο (σε απόδοση 1.80 στη Novibet), καθώς η Τουρκία δεν μας πείθει με την εικόνα που παρουσιάζει ότι μπορεί να αφήσει πίσω της τους «Φούριας Ρόχας» που αναμφισβήτητα είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή Εθνική ομάδα τις δύο τελευταίες δεκαετίες και με φανέλα από «ατσάλι».

Από τα ειδικά του A’ γκρουπ θα κρατήσουμε και το Over 1,5 νίκες της Βουλγαρίας του Σάσα Βεζένκοφ σε απόδοση 2.80. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι ο μεγάλος σταρ της Εθνικής του ομάδας και το βλέπουμε πιθανό να κάνει κάποιες «κηδείες». Αλλωστε, αν εξαιρέσουμε την Ισπανία και την Τουρκία, η Βουλγαρία δεν θα βρει μπροστά της… μεγαθήρια.

Eurobasket 2022 – 2ος όμιλος

Στο γκρουπ του… θανάτου, το 2ο (Κολωνία) βρίσκουμε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, τη Γαλλία του Ρούντι Γκομπέρ, τη Γερμανία του Ντένις Σρούντερ, τη Λιθουανία και τη Βοσνία με την Ουγγαρία.

Στα μάτια μας, φαίνεται εξαιρετικό το 6,00 της Novibet το… κοντέρ της Λιθουανίας να «γράψει» Over 3,5 νίκες. Ναι, η ομάδα του κόουτς Μακσιβίτις έχει να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές, όμως αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο ρόστερ της θα αντιληφθεί γρήγορα ότι η Λιθουανία δεν έχει να ζηλέψει πολλά από τους αντιπάλους της: Βαλαντσιούνας, Σαμπόνις, Γιοκουμπάιτις, Γκριγκόνις, Γκιεντράιτις, είναι κάποια από τα «όπλα» της.

Eurobasket 2022 – 3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο (Μιλάνο), η Ελλάδα θα μπει στη μάχη (θα αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Κροατία, Ουκρανία, Μ. Βρετανία, Εσθονία) με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φαίνεται αποφασισμένος και με τρομερή όρεξη να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το 2009.
Εκτιμούμε πως ο Greek Freak θα ξεπεράσει το line των 23 πόντων σε μέσο όρο και θα μας προσφέρει το 1,75.

Επίσης, από τα ειδικά στοιχήματα παικτών, μας μπήκε στο… μάτι το 5,00 του Λούκα Ντόντσιτς να αναδειχθεί MVP του τουρνουά. Ο Σλοβένος «μάγος» ζει και αναπνέει για την Εθνική του ομάδα, κάτι που τονίζει σε κάθε ευκαιρία.

Παράλληλα, έχει δηλώσει ότι στόχος της Σλοβενίας είναι το ριπίτ στο Eurobasket 2022 και αν κρίνουμε από την παρουσία του στα φιλικά, αλλά και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι «πεινασμένος» να φτάσει παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του μέχρι το τέλος της διαδρομής.

EuroBasket 2022 – 4ος όμιλος

Προχωράμε στον 4ο όμιλο (Πράγα), στον οποίο δεσπόζει η Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς. Το γκρουπ συμπληρώνουν η οικοδέσποινα Τσεχία που έχασε με τραυματισμό τον ηγέτη και καλύτερό της παίκτη (σ.σ. Τόμας Σατοράνσκι), η Πολωνία, η Φινλανδία, το Ισραήλ και η Ολλανδία που αναμένεται να αποτελέσει τον… σάκο του μποξ στο τελευταίο γκρουπ της διοργάνωσης.

Εδώ, κρατάμε το 1,80 στο οποίο προσφέρεται η Ολλανδία να μην κάνει νίκη στον όμιλο (το βλέπουμε αρκετά πιθανό), ενώ σημειώνουμε αρκετά ψηλά στη λίστα μας και το Over 6,25 ασίστ του Γιόκιτς (σε απόδοση 2,00 στη Novibet). Ο back-to-back MVP του ΝΒΑ, «ζει» για να φτιάχνει τους συμπαίκτες του, το κάνει με μαεστρία στους Ντένβερ Νάγκετς, το πράττει (όπως βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες) και στο συγκρότημα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

προγνωστικα για το ντερμπι της πρεμιερασ σλοβενια – λιθουανια

Στη Novibet τα ειδικά στοιχήματα ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίκτη του στοιχήματος και οι αποδόσεις για την κατάκτηση της κορυφής είναι οι καλύτερες της αγοράς.

Η Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς είναι το πρώτο φαβορί σε απόδοση 4.50, ενώ ακολουθεί κατά πόδας η «γαλανόλευκη» και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία σε απόδοση 5.00!

Αναμφισβήτητα θα γίνει μεγάλη μάχη για το στέμμα της Ευρώπης ανάμεσα στους NBAers Νίκολα Γιόκιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόνσιτς, ενώ άκρως υπολογίσιμη είναι και η Γαλλία των Γκομπέρτ, Φουρνιέ σε απόδοση 6.00!

Κοιτώντας τα ρόστερ των ομάδων υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στην αγορά «να ανέβει στο βάθρο» και οι αποδόσεις για έκπληξη από Λιθουανία (3.50), Τουρκία (5.50), Κροατία (6.50) προσφέρονται σε τιμές πρόκληση.


Πρόγραμμα Eurobasket 2022

1/9 Ισπανία – Βουλγαρία 14:30
1/9 Βοσνία – Ουγγαδία 15:30
1/9 Τουρκία – Μαυροβούνιο 17:15
1/9 Σλοβενία – Λιθουανία 18:15
1/9 Βέλγιο – Γεωργία 20:00
1/9 Γαλλία – Γερμανία 21:30

2/9 Ισραήλ – Φινλανδία 15:00
2/9 Ουκρανία – Μεγάλη Βρετανία 15:15
2/9 Κροατία – Ελλάδα 18:00
2/9 Πολωνία – Τσεχία 18:30
2/9 Ιταλία – Εσθονία 22:00
2/9 Σερβία – Ολλανδία 22:00

3/9 Μαυροβούνιο – Βέλγιο 14:30
3/9 Φινλανδία – Πολωνία 15:00
3/9 Μεγάλη Βρετανία – Ουκρανία 15:15
3/9 Γερμανία – Βοσνία 15:30
3/9 Εσθονία – Ουκρανία 18:00
3/9 Τσεχία – Σερβία 18:30
3/9 Λιθουανία – Γαλλία 18:45
3/9 Γεωργία – Ισπανία 20:00
3/9 Ουγγαρία – Σλοβενία 21:30
3/9 Ελλάδα – Ιταλία 22:00
3/9 Ολλανδία – Ισραήλ 22:00

4/9 Βουλγαρία – Μαυροβούνιο 14:30
4/9 Λιθουανία – Γερμανία 15:30
4/9 Ισπανία – Βέλγιο 17:15
4/9 Σλοβενία – Βοσνία 18:45
4/9 Τουρκία – Γεωργία 20:00
4/9 Γαλλία – Ουγγαρία 21:30

5/9 Πολωνία – Ισραήλ 15:00
5/9 Κροατία – Εσθονία 15:15
5/9 Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 18:00
5/9 Τσεχία – Ολλανδία 18:30
5/9 Ουκρανία – Ιταλία 22:00
5/9 Σερβία – Φινλανδία 22:00

6/9 Βέλγιο – Τουρκία 14:30
6/9 Ολλανδία – Πολωνία 15:00
6/9 Εσθονία – Μεγάλη Βρετανία 15:15
6/9 Βοσνία – Γαλλία 15:30
6/9 Μαυροβούνιο – Ισπανία 17:15
6/9 Ελλάδα – Ουκρανία 18:00
6/9 Ουγγαρία – Λιθουανία 18:15
6/9 Φινλανδία – Τσεχία 18:30
6/9 Γεωργία – Βουλγαρία 20:00
6/9 Γερμανία – Σλοβενία 21:30
6/9 Ιταλία – Κροατία 22:00
6/9 Ισραήλ – Σερβία 22:00

7/9 Τουρκία – Ισπανία 14:30
7/9 Λιθουανία – Βοσνία 15:30
7/9 Βουλγαρία – Βέλγιο 17:15
7/9 Γαλλία – Σλοβενία 18:15
7/9 Γεωργία – Μαυροβούνιο 20:00
7/9 Ουγγαρία – Γερμανία 21:30

8/9 Φινλανδία – Ολλανδία 15:00
8/9 Κροατία – Ουκρανία 15:15
8/9 Εσθονία – Ελλάδα 18:00
8/9 Τσεχία – Ισραήλ 18:30
8/9 Μεγάλη Βρετανία – Ιταλία 22:00
8/9 Σερβία – Πολωνία 22:00

 

Νικητές Διοργάνωσης Eurobasket

1935: Λετονία
1937: Λιθουανία
1939: Λιθουανία
1946: Τσεχοσλοβακία
1947: Σοβιετική Ένωση
1949: Αίγυπτος
1951: Σοβιετική Ένωση
1953: Σοβιετική Ένωση
1955: Ουγγαρία
1957: Σοβιετική Ένωση
1959: Σοβιετική Ένωση
1961: Σοβιετική Ένωση
1963: Σοβιετική Ένωση
1965: Σοβιετική Ένωση
1967: Σοβιετική Ένωση
1969: Σοβιετική Ένωση
1971: Σοβιετική Ένωση
1973: Γιουγκοσλαβία
1975: Γιουγκοσλαβία
1977: Γιουγκοσλαβία
1979: Σοβιετική Ένωση
1981: Σοβιετική Ένωση
1983: Ιταλία
1985: Σοβιετική Ένωση
1987: Ελλάδα
1989: Γιουγκοσλαβία
1991: Γιουγκοσλαβία
1993: Γερμανία
1995: Γιουγκοσλαβία
1997: Γιουγκοσλαβία
1999: Ιταλία
2001: Γιουγκοσλαβία
2003: Λιθουανία
2005: Ελλάδα
2007: Ρωσία
2009: Ισπανία
2011: Ισπανία
2013: Γαλλία
2015: Ισπανία
2017: Σλοβενία


Διαβάστε ακόμα…

Σλοβενία – Λιθουανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/09/2022

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


olympiacos basketball afieroma novibet

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Ολυμπιακού όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ