el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σλοβενία – Λιθουανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/09/2022

Η αναμονή έλαβε τέλος! Το Eurobasket μετά το 2017 επιστρέφει και οι ομάδες υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις στα παρκέ.

Το πρόγραμμα στην πρεμιέρα (1/9) είναι χορταστικό και αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία και τη Λιθουανία (18:15) στο Β’ Γκρουπ!

Στην Κολωνία, οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι. Οι Σλοβένοι είναι φαβορί, όμως οι Λιθουανοί διαθέτουν ρόστερ γεμάτο ταλέντο και δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Το μεγάλο παιχνίδι στην πρεμιέρα του Eurobasket παίζει εδώ με με 0% γκανιότα, 800+ αγορές, ενισχυμένες αποδόσεις, Bet Builder κι αναμένεται να μας χαρίσει νέες συγκινήσεις.

 


Τι έκαναν οι δύο ομάδες στην προετοιμασία

Οι Σλοβένοι με ηγέτη τον σταρ των Μάβερικς, Λούκα Ντόνσιτς, είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Το μείγμα της ομάδας του Αλεξάντερ Σέκουλιτς μοιάζει εκρηκτικό αφού ο Ντόνσιτς πλαισιώνεται από σπουδαίους παίκτες όπως οι Ντράγκιτς, Μπλάζιτς, Πρεπελιτς και τον NBAer Τσάντσαρ.

Ο Ντόνσιτς ζει και αναπνέει για τα παιχνίδι της εθνικής του ομάδας και σπάνια απουσιάζει. Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης που η ομάδα και οι συμπαίκτες του στηρίζονται πάνω του κυρίως στις δυσκολες στιγμές. Για τους παραπάνω λόγους ο Σλοβένος σταρ είναι και πρώτο φαβορί για να γίνει MVP στο Eurobasket.

Η Σλοβενία στα δύο επίσημα ματς για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ νίκησε εύκολα 104-83 την Εσθονία και ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γερμανία 90-71. Απέναντι στους Γερμανούς οι Σλοβένοι δεν ανέβασαν στροφές και έλειψε η ενέργεια στην άμυνα.

Στα 6 φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης μέσα στον Αύγουστο πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες και μάλιστα στα περισσότερα παιχνίδια άγγιξαν τις 100αρες. Η εκκίνηση έγινε με Ολλανδία (83-76) και ακολούθησαν νέες νίκες απέναντι σε Μαυροβούνιο (70-52), Τουρκία (104-103), Ουκρανία (86-82), Σερβία (97-92) και Κροατία (94-88).

Η Λιθουανία με τον Κάζις Μάκσβίτις στον πάγκο έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη. Οι Ντόνατας Σαμπόνις και Γιόνας Βαλαντσιούνας με σπουδαία πορεία στο ΝΒΑ υπόσχονται party στις αντίπαλες ρακέτας, ενώ το ταλέντο περισσεύει και στις υπόλοιπες θέσεις.

Παραδοσιακά η Λιθουανία διαθέτει παίκτες με φαρμακερό σουτ από την περιφέρεια και από την ομάδα πλην των δυο σταρ ξεχωρίζουν και οι Γιακουμπάιτις, Γκριγκόνις, Λεκαβίτσιους, Γκιεντράιτις. Όλοι βρίσκονται σε τοπ επίπεδο και πρωταγωνιστούν με τις ομάδες τους στην Euroleague.

Με βάση όλα τα παραπάνω οι Λιθουανοί δεν πρόκειται να αποτελέσουν για καμία ομάδα εύκολη λεία και βασικός τους στόχος είναι να διεκδικήσουν μια θέση στην 4αδα.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας η Lietuva πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κι έστειλε το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Οι δύο εύκολες νίκες στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ κόντρα σε Μαυροβούνιο (90-73), Ουγγαρία (78-88) και οι δύο νίκες επί των Ισπανών εντός (78-76) κι εκτός (77-82) επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.


Σλοβενία – Λιθουανία: Προγνωστικά 01/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς της πρεμιέρας του Eurobasket ανάμεσα σε Σλοβενία και Λιθουανία στην Κολωνία.

Οι 800+ αγορές μας προσφέρουν αρκετές επιλογές για το σπουδαία παιχνίδι του Eurobasket.

Η Σλοβενία στηρίζει πολλά στον Ντόνσιτς. Ο σταρ των Μάβερικς θα δημιουργήσει και θα εκτελέσει και αναμφισβήτητα ως μεγάλη προσωπικότητα θα κάνει τα πάντα για να ξεκινήσει ο ίδιος και η ομάδα του με το δεξί!

ΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Η Σλοβενια στα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια ήταν μπροστά στο σκορ στην πρώτη περίοδο. Η ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς δεν θα μπει χαλαρή στο παρκέ, αντίθετα αναμένουμε να πατήσει από την αρχή γκάζι για να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Οι Λιθουανοί κάτω από τη ρακέτα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό λέγεται Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο σέντερ των Πέλικανς είναι ικανός να κάνει party κάτω από τις δυο ρακέτες και στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζει…

ΒΑΛΑΝΤΣΙΟΥΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75

Για τους λάτρεις των Fun Bet

Σε απόδοση πρόκληση 101.00 κυκλοφορεί στη NOVIBET ο Λουκα Ντόνσιτς να πετύχει το νικητήριο καλάθι του αγώνα. Αν πάει στο καλάθι ο μάγος της Σλοβενίας θα πάρει την μπάλα στα χέρια του…

 


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Eurobasket 2022 – Στοίχημα Ευρωμπάσκετ


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


olympiacos basketball afieroma novibet

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Ολυμπιακού όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ