el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/08/2022

Ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό έχουν αφήσει οι Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς μετά τον πρώτο αγώνα στη Σκωτία. Το παιχνίδι στο «Άιμπροξ» βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 και όποια θέλει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, τότε θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη ρεβάνς.

Η αναμέτρηση στην Σκωτία ήταν γεμάτη ανατροπές. Αρχικά προηγήθηκε η ολλανδική, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς, πριν δεχθούν την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Όποια ομάδα αποκλειστεί πάντως, δε μένει εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, απλά θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Αϊντχόφεν απέναντι στη Ρέιντζερς γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/08/2022

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Γλασκώβη, αν και το τελικό σκορ (2-2) δε φάνηκε να αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Τόσο η Ρέιντζερς όσο και η Αϊντχόφεν έπαιξαν για τη νίκη, ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς.

Το παιχνίδι στο «Άιμπροξ» ήταν μοιρασμένο από την αρχή. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία, αλλά την ίδια ώρα καμία δεν ήθελε να αφήσει κενά στα μετόπισθεν. Εν τέλει το σκορ άνοιξε από μία ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Σανγκαρέ έκανε το 0-1 στο 37’.

Στο 40’ ο Τσόλακ έφερε το παιχνίδι έπειτα από ωραία επιθετική ενέργεια και συνεργασία των γηπεδούχων. Αυτό μάλιστα ήταν το τέταρτο συνεχόμενο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Κροάτη, πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε η ανατροπή στο 70’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς, η μπάλα έφυγε από τα χέρια τερματοφύλακα Μπενίτεζ και πέρασε τη γραμμή για το 2-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε όμως πολύ, αφού στο 78’ ο Ομπίσπο έκανε το τελικό 2-2.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί όμως είναι ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από το ένα παιχνίδι στο δεύτερο, η μία ομάδα είχε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ η άλλη όχι. Αυτή που ξεκουράστηκε είναι η γηπεδούχος Αϊντχόφεν.

Όπως αποφασίστηκε από την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, οι ομάδες που έδωσαν ευρωπαϊκά παιχνίδια (εκτός της Αϊντχόφεν ήταν και οι Άλκμααρ και Τβέντε) δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα για να πάρουν ανάσες και να είναι καλύτερα προετοιμασμένες εν όψει των ρεβάνς.

Απλά να αναφέρουμε ότι η Αϊντχόφεν έχει δώσει δύο ματς πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και έχει πάρει εντυπωσιακές νίκες. Αρχικά νίκησε εντός την Έμεν με 4-1 και τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε εκτός των Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 5-2.

Σε αντίθεση με τους Ολλανδούς, οι Σκωτσέζοι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και η Ρέιντζερς συνέχισε κανονικά τις επίσημες υποχρεώσεις της. Και μάλιστα είχε και την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά το περασμένο Σάββατο άφησε δύο βαθμούς στον εκτός έδρας αγώνα με τη Χιμπέρνιαν (2-2). Το παιχνίδι ήταν αρκετά επεισοδιακό. Αφενός γιατί η Ρέιντζερς το ολοκλήρωσε με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Λάντστραμ και Μορέλος στο 66’ και στο 75’ αντίστοιχα κι αφετέρου γιατί δέχθηκε την ισοφάριση στο 92’!

Η περσινή φιναλίστ του Europa League ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν Σεντ Γκιλουάς από το Βέλγιο στον τρίτο προκριματικό γύρο και τώρα έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά της. Να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League από τη σεζόν 2010-11.

Τότε είχαν παίξει στον όμιλο με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια και Μπούρσασπορ και είχαν απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.


Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: Στατιστικά & Προϊστορία 24/08/2022

  • Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς έρχονται αντιμέτωπες σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια.
  • Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2010-11 για τη φάση των «16» του Europa League. Τότε αυτή που πανηγύρισε ήταν η Αϊντχόφεν που πήρε την πρόκριση. Το πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία έληξε 0-0 και στη Σκωτία, οι Ολλανδοί νίκησαν 1-0 και προκρίθηκαν.
  • Η Αϊντχόφεν έχει ήδη αποκλείσει μία αντίπαλο με ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Στον τρίτο προκριματικό αντιμετώπισε τη Μονακό, με την οποία έφερε 1-1 εκτός έδρας και πέρασε με 3-2 στην παράταση στον επαναληπτικό.
  • Οι γηπεδούχοι έχουν 24 συνεχόμενα ματς που σκοράρουν στην έδρα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο παιχνίδι που έμειναν στο μηδέν ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην ήττα με 4-0 από τη Φέγενορντ!
  • Το παιχνίδι θα είναι και μία προσωπική… διαμάχη δύο σπουδαίων παλαίμαχων Ολλανδών ποδοσφαιριστών, που πλέον έχουν ακολουθήσει την προπονητική. Τον Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχοστ της Ρέιντζερς και τον Ρουντ Φαν Νιστερλρόι της PSV.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

psv rangers3 24082022 novibet


Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: Προγνωστικά 24/08/2022

Ο επαναληπτικός αναμένεται να είναι εξίσου ανοικτός όπως ήταν και το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Σκωτία. Τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Ρέιντζερς θα επιδιώξουν να σκοράρουν. Η αναμέτρηση θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες και μάλιστα θα είναι περισσότερα από δύο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ OVER 2,5 ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,95

Η Ρέιντζερς είναι ομάδα που ανεβάζει ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό το έχει δείξει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής εντός κι εκτός των συνόρων. Περιμένουμε ότι θα βρει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που έχει πετύχει στα έξι από τα επτά επίσημα φετινά της ματς.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 0,5 ΤΗΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Τέλος, περιμένουμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις μέσα στις δύο μεγάλες περιοχές των ομάδων. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να καταλογιστεί ένα πέναλτι.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55


Αϊντχόφεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/08/2022

Αρκετά προβλήματα έχει ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι εν όψει του επαναληπτικού με τη Ρέιντζερς. Και μάλιστα θα πρέπει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Ο αμυντικός Μποσκαλί, οι μέσοι Μαντουέκε, Μάουρο Ζούνιορ και οι επιθετικοί Κάρλος Βινίσιους και Βέρτεσεν είναι τραυματίες και αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί λίγο πριν από τον αγώνα.

Ακόμη πάντως και να είναι κάποιος έτοιμος, δεν πρόκειται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η ίδια με τον πρώτο αγώνα στη Γλασκώβη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπενίτεζ – Τέζε, Ραμάλιο, Ομπίσπο, Μαξ – Σανγκαρέ, Βέερμαν, Γκουτιέρες – Σαϊμπάρι, Γκάκπο, Ντε Γιονγκ.

psv rangers5 24082022 novibet


Ρέιντζερς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/08/2022

Στη Ρέιντζέρς, το όνομα που απασχολεί τον Φαν Μπρόκχορστ είναι του Τομ Λόρενς. Ο διεθνής Ουαλός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Χιμπέρνιαν και είναι αμφίβολος.

Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε τη θέση θα πάρει ο Τίλμαν, πλαισιώνοντας τους Τσόλακ και Κεντ στην τριάδα της επίθεσης.

Δεδομένη και μακροχρόνια είναι η απουσία του αμυντικού Χελάντερ και των μέσων Ρουφ και Χάτζι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μακλάφιν – Ταβερνίρ, Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς – Τζακ, Λούντστραμ, Ντέιβις – Τίλμαν, Κεντ, Τσόλακ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ