el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/02/2023

Ποδοσφαιρική γιορτή περιμένουμε στη «Red Bull Arena» με τη μονομαχία ανάμεσα σε Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι να μαγνητίζει στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League.

Για το μεγάλο ματς στη Γερμανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε ελκυστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

H πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι το μεγάλο φαβορί από το πρώτο παιχνίδι, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους «κόκκινους ταύρους», οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους και κοιτάνε τα μεγαθήρια στα μάτια.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «16» του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/02/2023

H Λειψία είναι ισχυρό αουτσάιντερ αλλά μέσα στην έδρα της δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί κόντρα στη ζάπλουτη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι ταύροι» στην Bundesliga βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και απέχουν 4 βαθμούς από την κορυφή.

Το τελευταίο τους δείγμα γραφής ήταν εξαιρετικό, αφού επικράτησαν 3-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Πρωταγωνιστές ήταν οι μεσοεπιθετικοί Φόρσμπεργκ και Σομποσλάι, ενώ το θετικό είναι ότι ο επιθετικός Κρίστοφερ Νκουνκού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και αγωνίστηκε μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Ο Νκουνκού είναι ο X-Faktor της Λειψίας στη γραμμή κρούσης και είχε να αγωνιστεί από τις 12 Νοεμβρίου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπό τις οδηγίες Μάρκο Ρόζε (ανέλαβε 8/9) η Λειψία έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και αυτό φάνηκε και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί οι «ταύροι» τερμάτισαν στη 2η θέση (4-0-2) με έναν βαθμό πίσω από τη Ρεάλ και άφησαν εκτός της φάσης των «16» τις Σαχτάρ και Σέλτικ.

Ο προπονητής της Λειψίας παραμονή της αναμέτρησης με τη Σίτι στάθηκε στις δυσκολίες του ματς, αλλά υποσχέθηκε… μάχη στην κατάμεστη «Red Bull Arena».

«Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Αυτό δίνει σε όλους μας έξτρα κίνητρο και όλοι θα παλέψουμε για τη νίκη. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επιθεση».

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (και) φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League, όμως δεν θέλει να εμφανίσει τις αδυναμίες των περασμένων ετών.

Οι «πολίτες» δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά και βασικός τους στόχος είναι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση και παράλληλα να δείξουν τις δυνατότητες που έχει το πανάκριβο ρόστερ τους.

Η Σίτι στην Premier League βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ.

Το Σάββατο «σκόνταψε» στην έδρα της Νότιγχαμ μένοντας στο 1-1. Πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε περάσει σαν σίφουνας από την έδρα της Άρσεναλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ.

Πάντως τα της Premier League συχνά βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού άπαντες στην ομάδα παραδέχονται ότι βασικός τους στόχος είναι να κατακτήσουν το Champions League.

Η Σίτι στη φάση των ομίλων έκανε περίπατο και τερμάτισε αήττητη με 4-2-0. Οι Citizens συγκέντρωσαν 14 βαθμούς, σκόραραν 14 γκολ και δέχθηκαν μόλις δύο τέρματα. Πίσω από τη Σίτι τερμάτισαν Ντόρτμουντ (9), Σεβίλλη (5) και Κοπεγχάγη (3).

Αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο 22χρονος Νορβηγός έχει σπάσει τα κοντέρ και φέτος με τη φανέλα της Σίτι μετράει 32 γκολ, 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τα παραπάνω νούμερα ο Χάαλαντ είναι φαβορί την κατάκτηση του πρώτου «Χρυσού Παπουτσιού» της καριέρας του, του βραβείου που δίνεται ετησίως στον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη.

Πάντως, ο Γκουαρδιόλα μετά την ισοπαλία με τη Νότιγχαμ έδειξε ότι το μυαλό του είναι στη Λειψία: «Σε παιχνίδια όπως αυτά, είναι καλύτερα να μην πω κάτι αλλά να πάω σπίτι, να έχω έναν καλό ύπνο και από την επόμενη ημέρα να σκεφτώ το ματς που ακολουθεί με τη Λειψία. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, όμως θα πρέπει να κοιταχτούμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, ώστε να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες».


Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά, Προϊστορία 22/02/2023

  • Δύο φορές έχουν συναντηθεί Λειψία και Σίτι στο παρελθόν. Την περασμένη σεζόν βρέθηκαν στη φάση των ομίλων του Champions League. Στο πρώτο ματς η αγγλική ομάδα επικράτησε εύκολα με 6-3 στο Μάντσεστερ, ενώ επι γερμανικού εδάφους η Λειψία νίκησε με σκορ 2-1. Για την ιστορία, στον όμιλο η Σίτι τερμάτισε στην πρώτη θέση και η Λειψία στην τρίτη.
  • Η Λειψία στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει οκτώ φορές αγγλικές ομάδες στα αστέρια του Τσαμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί μετρούν δύο νίκες στη φάση των «16» κόντρα στην Τότεναμ (1-0, 3-0), δύο ήττες με 2-0 από τη Λίβερπουλ (2020/21) στην ίδια φάση και από μια νίκη και μια ήττα με τις Σίτι (3-6, 2-1) και Γιουνάιτεντ (0-5, 3-2) στους ομίλους. Συνολικά, 4 νίκες, 4 ήττες και καμία ισοπαλία.
  • Ο Χάαλαντ πάει από ρεκόρ σε ρεκόρ και ξεπέρασε τον Κουν Αγουέρο στα περισσότερα γκολ με τη φανέλα της Σίτι σε μια σεζόν. Ο Νορβηγός στην Premier League μετράει 26 τέρματα σε 23 συμμετοχές. Ο Αγουέρο είχε τα ίδια τέρματα αλλά με 33 συμμετοχές τη σεζόν 2014/15.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στην Bundesliga.
  • Η βαθμολογία στην Premier League.

Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 22/02/2023

Ματσάρα περιμένουμε στη Λειψία. Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα εν όψει της και της ρεβάνς στο Μάντσεστερ για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Από τη φύση τους και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά, ενώ η φετινή Σίτι δείχνει μεγάλη αφοσίωση στο μεγάλο της στόχο που είναι να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Για τους παραπάνω λόγους επιλέγουμε στα Combo Bets της Novibet.

NIKH ΣΙΤΙ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62

O Χάαλαντ είναι ο Νο1 κίνδυνος για όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουν τη Σίτι. Ο Νορβηγός σταρ σκοράρει κατά βούληση και είναι ικανός να συνεχίσει…

ΧΑΑΛΑΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25

Αξίζει να σταθούμε στις επιλογές του ημιχρόνου και περιμένουμε γρήγορο ρυθμό από το πρώτο 45λεπτο.

OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50


pep rose novibet

Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/02/2023

Ο προπονητής Μάρκο Ρόζε έχει μπροστά του ένα ματς-πρόκληση κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο βασικός γκολκίπερ Γκουλάτσι, ενώ σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκονται και οι Ντιαλό (αμυντικός), Όλμο (εξτρέμ).

Ο επιθετικός Νκουνκού είναι πανέτοιμος, αλλά μετά τη μακροχρόνια απουσία του δεν θα ξεκινήσει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπλάσβιχ – Κλόστερμαν, Ορμπαν, Γκβαρντιόλ, Ράουμ – Λάιμερ, Σλάγκερ – Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ – Σίλβα.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/02/2023

Πάνοπλη η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Λειψία. Στον αέρα είναι μόνο η συμμετοχή του αμυντικού Στόουνς, όμως στο ρόστερ υπάρχει βάθος για βρεθούν λύσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ακέ – Ρόντι, Γκίντογαν, Ντε Μπρόινε – Γκρίλις, Μάχρεζ (Φόντεν), Χάαλαντ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ