el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/11/2023

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπράγκα (22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Μαδριλένοι ψάχνουν το τρίποντο που θα «κλειδώσει» την παρουσία τους στη φάση των «16», ενώ, στην άλλη μεριά, οι Πορτογάλοι ψάχνουν μία μεγάλη υπέρβαση για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, το οποίο θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν μέχρι τέλους μία θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ.

Είναι πάντως δεδομένο πως η Μπράγκα θα παίξει στο ματς με την ταμπέλα του αουτσάιντερ και πως η Ρεάλ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Για την αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/11/2023

H μεγάλη νίκη στο «Clasico» επί της Μπαρτσελόνα (2-1) δεν είχε συνέχεια για τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι τα βρήκαν… σκούρα από την εξαιρετική Ράγιο και έμειναν στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε στο -2 από την πρωτοπόρο – και μεγάλη έκπληξη της σεζόν – Τζιρόνα.

Γενικά πάντως, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο Champions League με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Ρεάλ μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού στον όμιλο (9β.) και ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει από τώρα την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η «Βασίλισσα» θα ψάξει τη νίκη στο ματς με την Μπράγκα χωρίς τον καλύτερο παίκτη της: Ο εντυπωσιακός Τζουντ Μπέλινγκχαμ των 13 γκολ και 3 ασίστ σε 14 ματς (!) αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθεί εκτός δράσης για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Αν τελικά συμβεί αυτό, ο Αντσελότι θα προτιμήσει σύστημα με κλασικό σέντερ φορ και ο Χοσέλου θα παίξει στο «9», αφήνοντας τους Βινίσιους και Ροντρίγκο στα άκρα της επίθεσης. Εκτός δράσης και ο Ορελίν Τσουαμενί, όπως φυσικά – από νωρίς στη σεζόν – οι μακροχρόνια τραυματίες Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπράγκα ξέσπασε στην Πορτιμονένσε (6-1) μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (1-1 με Κάζα Πία, 3-3 με Ζίλ Βισέντε) και μετά από την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ. Οι Πορτογάλοι παρουσίασαν πάντως καλό πρόσωπο στον αγώνα με τους Ισπανούς και θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με την… κρυφή σκέψη για υπέρβαση και για ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους ο Βίκτορ Γκόμες, που αποχώρησε στο 65ο λεπτό του αγώνα με την Πορτιμονένσε λόγω μυϊκού προβλήματος.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: Προγνωστικά 08/11/2023

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Ρεάλ, όμως κανένας δεν πρέπει να υποτιμήσει την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι διαθέτουν ένα μαχητικό σύνολο με παίκτες που μπορούν να απειλήσουν και, φυσικά, δεν έχουν να χάσουν κάτι κόντρα σε μία ομάδα από το ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Για το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η ποιότητα της Ρεάλ στην επίθεση δεν μπαίνει καν σε συζήτηση, η Μπράγκα είναι επικίνδυνη και δεν έχει κάτι να χάσει. Έτσι, το ματς αναμένεται να έχει υψηλό τέμπο και οι Πορτογάλοι μπορούν να βρουν ένα γκολ κόντρα στην «Βασίλισσα».

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ψάχνει μία μεγάλη εμφάνιση και η απουσία του Μπέλινγκχαμ θα τον φέρει σε πρώτο πλάνο. Είναι δεδομένο πως ο Βίνι έχει την ποιότητα να απειλήσει και να σκοράρει.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/11/2023

Η απουσία του Μπέλινγκχαμ δημιουργεί πονοκέφαλο στον Αντσελότι, που θα αλλάξει το σύστημά του και θα παίξει με κλασικό σέντερ φορ. Εκτός δράσης ο Τσουαμενί και ο Θεμπάγιος, όπως φυσικά και οι μακροχρόνια τραυματίες Κουρτουά και Μιλιτάο.

Εκτός του Βίκτορ Γκόμες, η Μπράγκα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Άρτουρ Ζόρζε θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Όλα δείχνουν πως οι Καρβάλιο και Μπάνζα θα μείνουν στον πάγκο και πως στη θέση τους θα αγωνιστούν οι Μουτίνιο και Ρούιθ.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κέπα – Γκαρσία, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ – Καμαβίνγκα, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Χοσέλου, Βινίσιους

Μπράγκα (4-2-3-1): Ματέους – Μέντες, Φόντε, Νιακατέ, Μπόρχα – Αλ Μουσράτι, Μουτίνιο –Όρτα, Ντζαλό, Μπρούμα – Ρούιθ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ