el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/05/2023

Ημιτελικοί Champions League πράξη, με τη Ρεάλ να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη (22:00) στην πρώτη τιτανομαχία με φόντο τον τελικό. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Santiago Bernabeu» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Στην τελική ευθεία για τον τελικό του Champions League στην Πόλη και την κούπα, Ρεάλ και Σίτι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση για να έχουν το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς του Μάντσεστερ (17/5).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει μπροστά της το μεγαλύτερο εμπόδιο προς το back to back, ενώ το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία δεν κατάφερε να «λυγίσει» τη «βασίλισσα» πέρυσι, κάτι που θέλει να πετύχει φέτος, ώστε να διεκδικήσει την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της ιστορίας της!

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/05/2023

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Ρεάλ και Σίτι, που τίθενται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Champions League για το πρώτο βήμα που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι δύο ομάδες βρίσκονται ενώπιος ενωπίω στα ημιτελικά και υπόσχονται αντίστοιχες συγκινήσεις.

Στην περσινή τους σύγκρουση χρειάστηκε ανατροπή και παράταση ώστε τελικά να προκριθούν οι Μαδριλένοι με επικό τρόπο, ενώ φέτος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για να φτάσει στον δεύτερο τελικό της ιστορίας της, μετά το 2021.

Οι «πολίτες» του υπερόπλου Χάαλαντ έχουν πετύχει πολλά, αλλά για να φτάσουν στον υπέρτατο στόχο που είναι το Champions League, καλούνται να αφήσουν εκτός το μεγαλύτερο εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από την κάτοχο του τίτλου και την πολυνίκη του θεσμού με 14 τίτλους.

Αντίστοιχα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο δρόμο για το repeat, ώστε να αναβιώσουν τα κατορθώματα επί ημερών Κριστιάνο Ρονάλντο με το threepeat (2016-2018), χρειάζεται να αποκλείσει το πλέον υψηλό και ποιοτικό εμπόδιο.

Λίβερπουλ και Τσέλσι που βρέθηκαν στο διάβα των πρωταθλητών Ευρώπης δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν τη «βασίλισσα», η οποία υποδέχεται τους πρωταθλητές Αγγλίας στον πρώτο ημιτελικό, οι οποίοι αντίστοιχα δεν δυσκολεύτηκαν να αποκλείσουν Λειψία και Μπάγερν στα νοκ άουτ.

Το πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη είναι ευκαιρία για αμφότερους να βάλουν βάσεις πρόκρισης, ωστόσο δύσκολα θα συμβεί αυτό βάσει της προϊστορίας τους, ενώ ακολουθεί η ρεβάνς στο «Etihad» στις 17/5.

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 09/05/2023

  • Η Ρεάλ έχει κατακτήσει 14 φορές το τρόπαιο, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι καμία.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 8 φορές στη διοργάνωση (3 νίκες έκαστος και 2 ισοπαλίες.
  • Έχουν τεθεί αντιμέτωπες 3 φορές σε φάση νοκ άουτ και οι 2 ήταν στα ημιτελικά. Πέρυσι η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό καθώς ανέτρεψε το 4-3 του Μάντσεστερ και το εις βάρος της 0-1, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στην παράταση. Στο έξτρα 30λεπτο η Ρεάλ σκόραρε με το πέναλτι του Μπενζεμά και με 3-1 προκρίθηκε.
  • Το 2020 στους «16» η πρόκριση κατέληξε στη Σίτι που νίκησε και στα δύο παιχνίδια με το ίδιο σκορ (2-1).
  • Το 2016 η Ρεάλ στα ημιτελικά πήρε το εισιτήριο με 0-0 στο Μάντσεστερ και νίκη 1-0 στη Μαδρίτη, ενώ οι δύο ομάδες αναμετρήθηκε στους ομίλους (3-2 η Ρεάλ στη Μαδρίτη, 1-1 στην Αγγλία).
  • Η Ρεάλ απέναντι σε αγγλικές ομάδες έχει ρεκόρ 24-13-16, έχοντας αποκλείσει φέτος ήδη δύο αγγλικές ομάδες στη νοκ άουτ φάση (Λίβερπουλ, Τσέλσι) ενώ αντίστοιχα η Σίτι απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει 12-5-10.
  • Η Ρεάλ έχει φτάσει 31 φορές σε ημιτελική φάση στη διοργάνωση, με 17 προκρίσεις και 14 αποκλεισμούς.
  • Με τη φετινή μετράει 16 παρουσίες σε ημιτελικά Champions League, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση, καθώς Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ακολουθούν με 12.
  • Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό κι έμεινε πίσω στο σκορ στον δεύτερο. Είχαν προηγηθεί 8 αποκλεισμοί για τους Μαδριλένους.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει φτάσει 3 φορές στα ημιτελικά, έχοντας μία πρόκριση σε τελικό (το 2021) και δύο αποκλεισμούς. Συνολικά στην ευρωπαϊκή της ιστορία έχει αγωνιστεί και δύο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το 1970 και το 1971 με μία πρόκριση κι έναν αποκλεισμό.
  • Εντός συνόρων η Ρεάλ προέρχεται από την κατάκτηση του Copa del Rey με το 2-1 επί της Οσασούνα, ενώ η Σίτι νίκησε 2-1 την Λιντς.
  • Η Σίτι έχει δεχθεί γκολ σε 4/10 φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Αντίστοιχα δεν έχει σκοράρει μόλις σε 2.
  • Η Ρεάλ έχει 5/10 ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος όπου δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 09/05/2023

Μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη για τα ημιτελικά του Champions League με τη Ρεάλ να περιμένει τη Σίτι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να πάρουν τη νίκη για να έχουν το πάνω χέρι για τη ρεβάνς, όντας η πλέον έμπειρη ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Η ορμή που θα έχουν οι Μαδριλένοι μπορεί να τους οδηγήσει στο προβάδισμα, σκοράροντας πρώτοι στο «Bernabeu».

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΡΕΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η Σίτι θα έχει για βασική επιθετική επιλογή το υπερόπλο Χάαλαντ που θα έχει τις ευκαιρίες για να απειλήσει τον Κουρτουά.

ΧΑΑΛΑΝΤ 2+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

 


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/05/2023

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει να διαχειριστεί την απουσία του τιμωρημένου Μιλιτάο από το κέντρο της άμυνας. Αντίθετα δε γίνεται να χάσει τον μεγάλο ημιτελικό ο Μόντριτς που αγωνίστηκε έστω ως αλλαγή στον τελικό του Copa del Rey.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Κρόος, Μόντριτς – Ροντρίγο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/05/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να «κλειδώσει» τον Βινίσιους και γι’ αυτό επιστρατεύει τον σκληροτράχηλο Γουόκερ, ενώ στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν Ρόντρι, Στόουνς, Σίλβα, Γκρίλις αφού ξεκουράστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λιντς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι – Στόουνς, Ρόντρι – Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ