el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/05/2024

Στο «Santiago Bernabeu» θα λύσουν τις διαφορές τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν – την Τετάρτη το βράδυ (22:00) – στο δεύτερο ημιτελικό του Champions League!

Το διακύβευμα για τα δύο μεγαθήρια της Ευρώπης είναι τεράστιο, αφού διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στο Γουέμπλεϊ.

Το αποτέλεσμα (2-2) της πρώτης αναμέτρησης στο Μόναχο ουσιαστικά τοποθετεί και τις δυο ομάδες στην ίδια αφετηρία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2024

Σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο μεγαθήρια με… έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «χαμογέλασε» στη Βαυαρία και με δύο γκολ του Βινίσους γλίτωσε την ήττα, παρότι μέχρι το 82’ ήταν πίσω στο σκορ.

Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι αμύνθηκε σωστά και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των Γερμανών στην άμυνα. Το ζητούμενο για την «βασίλισσα» είναι να προκριθεί στον 18ο τελικό της ιστορίας της που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο!

Οι Μαδριλένοι σε «νοκ άουτ» παιχνίδι μέσα στην έδρα τους χάνουν σπάνια και τελευταία φορά ηττήθηκαν από την Τσέλσι (2-3) τον Απρίλιο του 2022.

Η Μπάγερν μέσα στο Μόναχο κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ, αλλά πλήρωσε στην άμυνα τις «ανορθογραφίες» του Κιμ.

Η πιθανή επιστροφή του Ντε Λιγκτ αναμένεται να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των Γερμανών.

Οι Βαυαροί διεκδικούν τη 12η συμμετοχή τους στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα τους φέρει μια ανάσα από την 7η κούπα της ιστορίας τους.

Οι πληροφορίες- φήμες ότι ο Τούχελ στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν έχουν μπει στο… ψυγείο και ήδη έχουν εμφανιστεί δεύτερες σκέψεις περί παραμονής του στην Μπάγερν.

Το ερώτημα που επικρατεί είναι ποιός θα τολμήσει να απολύσει τον Τόμας Τούχελ σε περίπτωση που οδηγήσει την Μπάγερν στον τελικό του Champions League; Οπότη η απάντηση ίσως έρθει με τη λήξη της αναμέτρησης στη Μαδρίτη.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν: Προγνωστικά 08/05/2024

Τα ψέματα τελειώσαν! Ρεάλ και Μπάγερν έχουν μπροστά τον 2ο ημιτελικό και μετά το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ. Για την σπουδαία αναμέτρηση στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις απο τις αγορές της novibet.

Οι δύο προπονητές με βάση κι όσα έγιναν στο πρώτο ματς ψάχνουν λύσεις. Ο Τούχελ θέλει να περιορίσει την Βινίσους και ο Αντσελότι την επιθετικότητα της Μπάγερν.

Το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης «φωτογραφίζει» ανοιχτό παιχνίδι και στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Η άμυνα της Μπάγερν δεν εμπνέει σιγουριά και ο Βινίσιους θα βρει ευκαιρίες να ξαναχτυπήσει.

ανυτιμε σκορερ βινισιουσ σε αποδοση 2.80

Η Ρεάλ εντός έδρας θα παίξει πιο επιθετικά και θα ρισκάρει περισσότερο σε σχέση με την τακτική που ακολουθεί στα εκτός έδρας ματς. Οι Βαυαροί διαθέτουν παίχτες για να βρουν γκολ στη Μαδρίτη.

Goal/Goal & Over 2.5 σε αποδοση 1.95 

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ