el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/02/2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (21:45) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το μεγάλο παιχνίδι στο WiZink Center ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δράση στην Euroleague επιστρέφει με δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου Ρεάλ αρχίζοντας το τελικό σπριντ με στόχο το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/02/2024

Το τελικό σπριντ στην κανονική περίοδο τώρα αρχίζει, μετά τη διακοπή για τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων των κυπέλλων και των «παραθύρων» των εθνικών ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με πολύ δύσκολη αποστολή, στο WiZink Center της Μαδρίτης απέναντι στην πρωτοπόρο και κάτοχο του τίτλου Ρεάλ που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εντός έδρας ήττα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την απώλεια του κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από τον Ολυμπιακό και πλέον μπροστά του είναι ένας εκ των μεγάλων στόχων της σεζόν που είναι η τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Η νίκη επί της Φενέρ στο γεμάτο ΟΑΚΑ (74-63) πριν τη διακοπή ήταν σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ανέβασε το «τριφύλλι» στην 3η θέση με 16-10 (μαζί με Μονακό και Βίρτους) και στις οκτώ στροφές που απομένουν στον «μαραθώνιο» ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί θέση στην τετράδα, ώστε η πρόκριση στο Final-4 να κριθεί από το… ΟΑΚΑ.

Η αποστολή στην έδρα των «μερένχες» έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο της κατάταξης (22-4) να δείχνει πως έχει ξεπεράσει την κάμψη στην απόδοσή της.

Αυτό έδειξε και στο Final-8 του Copa del Rey νικώντας την Μπαρτσελόνα στον τελικό, με την ομάδα του Τσους Ματέο να περιμένει τον Παναθηναϊκό με στόχο να βρει όσες νίκες χρειάζονται για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρωτιά.

Ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να ανεβάσουν ξανά στροφές αγωνιστικά και ψυχολογικά και να δείξουν πως η κακή εικόνα στο κύπελλο ήταν απλά μια παρένθεση, με μια νέα δύσκολη σειρά αγώνων να αρχίζει με φόντο την τετράδα.

Ο Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις κι έμεινε στην Αθήνα, ενώ θα επιδιώξει να σταματήσει το αρνητικό σερί με 12 σερί ήττες στο «σπίτι» της «βασίλισσας» από το 2013 κι έπειτα.

ataman novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στη Μαδρίτη, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 29/02/2024

H πρωτοπόρος Ρεάλ υπέστη στο Μιλάνο τη μόλις 4η φετινή ήττα σε 26 αγώνες (81-76). Η ομάδα του Τσους Ματέο έμεινε στα ρηχά και ηττήθηκε έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μούσα (12).

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ: 12/25 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 19/24 βολές, 31 ριμπάουντ, 21 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 14 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Φενέρ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (74-63) και πάτησε και τα δύο πόδια στην πρώτη τετράδα ανεβαίνοντας στο 16-10.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε αυτό που ήθελε παρά την αστοχία του στα τρίποντα και τις μόλις 9 ασίστ αντί 11 λαθών, με 23 πόντους του Ναν και 13 από τον Λεσόρ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 26/51 δίποντα, 2/12 τρίποντα, 16/18 βολές, 38 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 6 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 11 λάθη.


Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 29/02/2024

O Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση στον αγώνα με τη Ρεάλ, όπου δεν έχει κάτι να χάσει, καθώς οι Μαδριλένοι είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και με το απόλυτο στην έδρα τους. Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν στο παρκέ πως η απώλεια του κυπέλλου με την ήττα στον τελικό από τον Ολυμπιακό ήταν κακή παρένθεση και πως μπορούν να κοντράρουν στα ίσια το μεγάλο φαβορί έχοντας τη δυνατότητα να υπερασπιστούν το χάντικαπ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +7.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Αταμάν θα προσπαθήσει να περιορίσει τα μεγάλα όπλα των Μαδριλένων και να είναι επιθετική στην άμυνα όπως κάνει στα περισσότερα παιχνίδια. Εξάλλου με 7.4 κλεψίματα ανά αγώνα είναι η καλύτερη ομάδα σε αυτόν τον τομέα στη διοργάνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ