el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/08/2022

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μακάμπι Χάιφα, θα κριθεί την Τρίτη (23/08, 22:00) στο Βελιγράδι! Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-2), δίνει προβάδισμα στους Ισραηλινούς, όμως το εισιτήριο θα… παιχτεί στο «Ράικο Μίτιτς».

Η πρώτη αναμέτρηση ήταν συναρπαστική σε εξέλιξη, με δύο ανατροπές και τους γηπεδούχους εν τέλει να επικρατούν με 3-2. Ωστόσο, τώρα όλα είναι ανοικτά, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν δείξει ότι διαθέτουν την ποιότητα να ανταπεξέλθουν σε όποιες συνθήκες τους παρουσιαστούν.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/08/2022

Μέχρι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αήττητος έως τώρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Όχι μόνο αήττητος, αλλά είχε μόνο νίκες στο ενεργητικό του.

Συγκεκριμένα είχε δώσει επτά ματς, εκ των οποίων τα πέντε ήταν για το πρωτάθλημα και τα δύο για τα προκριματικά του Champions League. Μετρούσε ισάριθμες νίκες με γκολ 28-1! Ωστόσο το παιχνίδι στο Ισραήλ ήταν μία διαφορετική υπόθεση.

Ο αντίπαλος είχε προφανώς καλύτερη δυναμική απ’ όσους είχε αντιμετωπίσει έως τώρα ο Ερυθρός Αστέρας κι αυτό φάνηκε σχετικά άμεσα. Ο συνήθης ύποπτος για τη Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό, βρήκε και πάλι δίχτυα και μάλιστα από πολύ νωρίς (18’).

Οι Σέρβοι έβγαλαν αντίδραση όμως και μάλιστα άμεσα. Στο 27’ ο Πέσιτς έκανε το 1-1 και στο 39’ ο Κανγκά ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησε και πάλι η κλάση των δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Μακάμπι.

Ο Πιερό έκανε το 2-1 στο 51’ και ο Σερί με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-2 στο 61’. Το τελικό σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και με δεδομένο ότι δε μετράει το εκτός έδρας γκολ, ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται νίκη με ένα γκολ για να πάει το ματς στην παράταση και με δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, καμία από τις δύο ομάδες δεν έδωσε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Και για τη Μακάμπι Χάιφα, αυτό ήταν απολύτως λογικό, αφού το πρωτάθλημα στο Ισραήλ αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τους Σέρβους. Το πρωτάθλημα είναι κανονικά σε εξέλιξη, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να ξεκουράσει τις ομάδες που παίζουν την πρόκριση τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Έτσι, τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν -παίζει εκτός με τη Χαμρούν Σπάρτανς από τη Μάλτα και έχει νικήσει με 4-1 στο πρώτο ματς- δεν συμμετείχαν στην 7η αγωνιστική της σερβικής Σούπερ Λίγκα και τα παιχνίδια τους αναβλήθηκαν.

Όσον αφορά το παιχνίδι που περιμένουμε να δούμε από τις δύο ομάδες, είναι δεδομένο ότι και οι δύο θα παίξουν φουλ επίθεση. Αυτό ισχύει τόσο για τους γηπεδούχους που χρειάζονται μόνο νίκη, αλλά και για τους φιλοξενούμενους.

Η Μακάμπι Χάιφα έχει παίξει άκρως επιθετικά, τόσο στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό όσο και στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Και μπορεί να ηττήθηκε στην Κύπρο, ωστόσο είχε έξι κλασικές χαμένες ευκαιρίες, δύο δοκάρια και τέσσερα γκολ που -σωστά- της ακυρώθηκαν, γιατί όλα ήταν στο όριο του οφσάιντ.


Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Στατιστικά & Προϊστορία 23/08/2022

  • Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δώσει πέντε επίσημα ματς μέσα στην έδρα του. Τα τέσσερα είναι για το πρωτάθλημα και το ένα για το Champions League.
  • Νίκησε σε όλα (5-0-0) και μάλιστα πέτυχε 24 γκολ, ενώ δε δέχθηκε ούτε ένα! Έχει λοιπόν πέντε No Goal και Over 2,5, αφού έχει νικήσει από δύο φορές με 4-0 και 5-0 και μία 6-0!
  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, πριν από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας στο Ισραήλ.
  • No Goal όμως ήταν και τα δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει η Μακάμπι Χάιφα έως τώρα στο Champions League. Στο ένα κέρδισε 4-0 τον Ολυμπιακό και στο άλλο ηττήθηκε 2-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

redstar maccabi7 23082022 novibet


Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά 23/08/2022

Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει τρομερή δυναμική στην έδρα του. Είναι πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να… πνίξει τον αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εμπειρία και μπορούν να ανταπεξέρθουν, όμως η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των γηπεδούχων.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και θα βγουν μπροστά να κυνηγήσουν το γκολ, ακόμη μία πολύ καλή επιλογή είναι το Goal. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται να σκοράρει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Μακάμπι.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89

Τέλος, για όποιον ψάχνει και μία καλύτερη απόδοση, έχει πολύ ενδιαφέρον να τσεκάρει το Combo Bet του άσου σε συνδυασμό με το Over 2,5. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί άλλωστε, ενώ και οι δύο ομάδες βρίσκουν με μεγάλη συχνότητα τα αντίπαλα δίχτυα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80


Ερυθρός Αστέρας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

Χωρίς προβλήματα και απουσίες θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα υπολογίζεται και ο Ιμπραχίμ Μουσταφά.

Ο 22χρονος Γκανέζος εξτρέμ απουσίασε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού, αλλά πλέον είναι κανονικά διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπόργιαν – Εράκοβιτς, Μιλούνοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ρόντιτς – Κάνγκουα, Κάνγκα, Μπουκαρί, Ίβανιτς – Πέσιτς, Κατάι.

redstar maccabi5 23082022 novibet


Μακάμπι Χάιφα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/08/2022

Ουσιαστικά ότι ισχύει για τον Ερυθρό Αστέρα, ισχύει και για τη Μακάμπι Χάιφα. Η ισραηλινή ομάδα δεν έχει απουσίες. Δεν είχε άλλωστε ούτε στο πρώτο ματς, απ’ όπου επίσης δεν προέκυψε κάτι.

Ο Μπαχάρ Μπακχάρ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον… τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου μία ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ – Σερί, Λαβί, Μοχάμεντ – Χαζίζα, Νταβίντ, Πιερό.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ