el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/08/2022

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παίξουν για την πρόκριση στα play off του Europa League, στον επαναληπτικό (11/08, 21:30) στη Σλοβακία.

Οι Πειραιώτες έμειναν και πάλι σε ρηχά νερά στο πρώτο παιχνίδι και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κάτι που ενδεχομένως να πράξει στο επαναληπτικό, ώστε να δώσει καλύτερη προοπτική στην ομάδα του.

Από την άλλη, οι Σλοβάκοι έδειξαν και πάλι καλό πρόσωπο εκτός έδρας, όπως έχουν κάνει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα θα προσπαθήσουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση στης Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/08/2022

Το πλάνο της Σλόβαν στο Φάληρο για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό πήγε πολύ καλά. Ο Βλαντιμίρ Βάις είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα. Και αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ενδεχομένως να είχε πάρει και τη νίκη.

Παρά το αρχικό καλό ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων», η Σλόβαν ανέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και άρχισε να κερδίζει μέτρα προς την εστία του Βατσλίκ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και αρκετές καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Ωστόσο το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και η Σλόβαν εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Γκριν πήρε την μπάλα από λάθος κοντρόλ του Έλληνα αμυντικού και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1. Ο Κορμπεράν έκανε αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και πέρασε στο γήπεδο τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

Οι δύο παίκτες βοήθησαν τους γηπεδούχους να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση στο 86’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γάλλου μέσου, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά κι έκανε το τελικό 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ηττήθηκε, αλλά και πάλι η εικόνα του δεν ήταν καλή. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, με τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι, η Σλόβαν ισορρόπησε και οι γηπεδούχοι έχασαν τον έλεγχο. Δεν κατάφεραν να κρατήσουν μπάλα, ενώ δεν είχαν και απαντήσεις στην πίεση που άρχισαν να ασκούν οι φιλοξενούμενοι.

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Κάρλος Κορμπεράν μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Θέλαμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα, το μόνο που καταφέραμε ήταν η ισοπαλία. Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά των παικτών, την οποία βελτιώσαμε. Κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλοί ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση.

Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς εύκολα να δεις την καλή συμπεριφορά, Αφού δεχθήκαμε το γκολ, η ομάδα θα μπορούσε να παραδοθεί, εάν θυμόταν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι θετικό ότι η ομάδα δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ».

Ενώ μιλώντας για τον επαναληπτικό πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα, το επίπεδο της ομάδας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ξεκάθαρο πως αν όλα πήγαιναν καλά δεν θα ήμουν εδώ».

slovan osfp5 11082022 novibet

Οι Σλοβάκοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τώρα την έδρα τους, κάτι που δεν κατάφεραν στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος. Τότε, η Σλόβαν νίκησε 2-1 μέσα στην Ουγγαρία, αλλά στη ρεβάνς, οι Ούγγροι πήραν την πρόκριση με επιβλητικό «διπλό» μέσα στην Μπρατισλάβα με 4-1.

Πάντως, ο Βλάντιμιρ Βάις έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Η εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν αρκετά καλή και μάλιστα είχε και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η Σλόβαν Μπρατσιλάβας υποδέχθηκε την Σκάλιτσα, με την οποία δεν είχε ιδιαιτέρα προβλήματα. Μάλιστα ο Σλοβάκος προπονητής έκανε και αρκετές αλλαγές. Για την ακρίβεια, μόνο οι τέσσερις από τους έντεκα που έπαιξαν στο Φάληρο, πήραν φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 3-0 ήρθε αρκετά εύκολα και μάλιστα ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους γηπεδούχους. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα μετρούν τρεις νίκες και έχουν σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογία με εννέα βαθμούς. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία αυτά παιχνίδια ήταν εντός έδρας για τη Σλόβαν και συνολικά πέτυχε 11 γκολ, ενώ δέχθηκε μόλις δύο!

slovan osfp7 11082022 novibet

 

Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του, ο Βλάντιμιρ Βάις είπε μεταξύ άλλων: «Παίξαμε καλά, είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε όμως τέτοιο γκολ πριν από το τέλος.

Είμαι χαρούμενος, έπαιξαν καλά. Όταν μπήκε ο Βαλμπουενά είπα πως είναι τραγωδία για εμάς, γιατί πέρσι δεχθήκαμε τρία γκολ από κόρνερ. Η ισοπαλία είναι καλή, να δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Θα παίξουμε στην έδρα μας, να διορθώσουμε τα λάθη με τη Φερεντσβάρος. Θα διορθωθούμε και θα τα πάμε καλύτερα».


Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 11/08/2022

  • Πέρυσι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα play offs του Europa League και μετά τη νίκη με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία με 2-2 στην Μπρατισλάβα.
  • Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη εκτός έδρας για να πάρουν την πρόκριση, με δεδομένο ότι δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας γκολ και δεν μπορούν να ελπίζουν σε ισοπαλία (2-2, 3-3 κ.ο.κ.).
  • Η τελευταία φορά που κέρδισαν εκτός έδρας στην Ευρώπη, ήταν πριν από έντεκα μήνες και το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Europa League.
  • Τότε ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 με ένα γκολ του Τικίνιο και δύο του Μασούρα και θα πρέπει να πετύχει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα για να ελπίζει στην πρόκριση.
  • Στα τελευταία του πέντε παιχνίδια εκτός έδρας εκ των οποίων το ένα είναι επίσημο και τα τέσσερα φιλικά, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ισάριθμα Goal.
  • Επίσης, στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της Σλόβαν σε όλες τις διοργανώσεις, όλα έληξαν στο Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

slovan osfp4 11082022 novibet


Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 11/08/2022

Όπως και το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο έτσι και στο δεύτερο στην Μπρατισλάβα, οι δύο ομάδες θα παίξουν ανοικτά για να κυνηγήσουν το γκολ. Καμία δεν πρόκειται να κρυφτεί, αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αφήνει ανοικτή την πρόκριση. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Σλόβαν αναμένεται να έχουν ευκαιρίες για γκολ και γι’ αυτό το Over 2.5 δείχνει εξαιρετική επιλογή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ OVER 2.5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι η αγορά να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Με εξαίρεση τον εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι, στα υπόλοιπα (φιλικά κι επίσημα), ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Ωστόσο με αντίστοιχη ευκολία δέχθηκε και φάσεις, οπότε το Goal αρέσει πολύ.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88

Τέλος, αν ο Ελ Αραμπί μπήκε αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι και λύτρωσε στο τέλος τους «ερυθρόλευκους», τώρα που θα αρχίσει βασικός, θα έχει ακόμη καλύτερες πιθανότητες να βρει δίχτυα. Αξίζει η επιλογή για anytime σκόρερ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50


Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

Σχεδόν πλήρης θα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα και μοναδικό πρόβλημα.

Αυτό θα είναι του Βλαντιμίρ Βάις του… νεότερου, του γιου του προπονητή, ο οποίος παραμένει τραυματίας και θα είναι εκτός αποστολής.

Ο 32χρονος εξτρέμ τραυματίστηκε στο ματς με τη Φερεντσβάρος και δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, το θετικό είναι ότι υπολογίζεται εκ νέου ο Σάπονιτς, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και μάλιστα βρήκε και δίχτυα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσόβαν – Πόσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο – Κούτσκα, Κανκάβα – Μπαρσεγιάν, Τσακβελάντζε, Γκριν – Σάπονιτς.

slovan osfp6 11082022 novibet


Ολυμπιακός Πράγας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αλλαγές στο παιχνίδι στην Μπρατισλάβα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει από το αρχικό σχήμα τον Ελ Αραμπί, ο οποίος άλλωστε λύτρωσε τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ματς. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετά προβλήματα.

Η άμυνα είναι σχεδόν αποδεκατισμένη, αφού θα απουσιάσουν τα τρία από τα τέσσερα βασικά στελέχη. Εκτός ήταν δεδομένα ο Βρσάλικο ενώ τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται και ο Παπασταθόπουλος. Ο Μανωλάς επέστρεψε στις προπονήσεις την παραμονή του αγώνα, αλλά το πιο πιθανό είναι στο κέντρο της άμυνας να βρίσκονται οι Μπα και Σισέ.

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και με τον Ροντρίγκεζ, ο οποίος θα μείνει επίσης εκτός αποστολής. Άρα είναι πού πιθανό να αγωνιστεί ο Ραντζέλοβιτς. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μασούρα, λόγω ενοχλήσεων στην τελευταία προπόνηση την προηγούμενη της αναμέτρησης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βάτσλικ – Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ, Κανέ – Ζινγκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ