el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/08/2022

Με δεδομένο ότι φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται το χειμώνα και τα πρωταθλήματα θα έχουν περίπου σαράντα μέρες διακοπή, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές. Αυτό ισχύει και αυτή την εβδομάδα την Premier League.

Η Σαουθάμπτον υπέστη τη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα έχει να δώσει ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάλι εντός έδρας. Τώρα, λοιπόν, υποδέχεται την Τσέλσι (30/08, 21:45) και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τη Λέστερ, έπειτα από δύο άσχημα αποτελέσματα με Τότεναμ και Λιντς. Οι «μπλε» ψάχνουν ηρεμία, αφού το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον απέναντι στη Τσέλσι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/08/2022

Η Σαουθάμπτον είχε πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλωστε η αντίπαλός της προερχόταν από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά υποψιασμένοι και μπήκαν πολύ προσεκτικά στο γήπεδο.

Ίσως περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Οι «άγιοι» έδειξαν να… σέβονται τη Γιουνάιτεντ περισσότερο απ’ ότι χρειαζόταν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαν σχετικά φοβισμένα στο ματς και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν, χάνοντας 2-3 πολύ καλές φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Ωστόσο στην πορεία αναθάρρησαν. Βγήκαν μπροστά, ανέβασαν αρκετά ψηλά τις γραμμές τους και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν, ωστόσο οι μεσοεπιθετικοί του Ραλφ Χάσενχιλτ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Επιπλέον, βρέθηκαν πίσω στο 55’, χάρη σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ κι ένα άψογο τελείωμα του Μπρούνο Φερνάντες. Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το ματς. Είχαν μερικές καλές φάσεις με τους Αρίμπο, Άνταμς και Άρμστρονγκ, ωστόσο κανείς δεν παραβίασε την εστία του Ντε Χέα.

Πλέον, καλούνται να βρουν εκ νέου τα πατήματά τους, σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι. Αυτή τη φορά, πρέπει να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι, με τον εφιάλτη του 0-6 από την περσινή σεζόν να επιστρέφει για τους «αγίους».

Η Τσέλσι ήταν σε μία περίεργη κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ιδανικά, αφού εκτός από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Τότεναμ -η οποία δεν ήταν και το πιο απίθανο σενάριο- ακολούθησε η βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Λιντς με 3-0.

Ο Τούχελ είδε την ομάδα του να είναι εκτός τόπου και χρόνου κόντρα στα «παγόνια». Δεν είχε καμία σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Το τελικό 3-0 ήρθε και σα φυσιολογική συνέπεια. Ήταν λοιπόν επιβεβλημένο για τους «μπλε» να βγάλουν αντίδραση. Και το παιχνίδι με τη Λέστερ ήταν η καλύτερη δυνατή συγκυρία.

Όντως, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι. Και πολύ πιο ψυχωμένοι για να φτάσουν στη νίκη, που ήταν και το ζητούμενο. Το παιχνίδι άρχισε καλά για την Τσέλσι, αλλά στο ημίωρο ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ο Γκάλαχερ έκανε ένα πολύ σκληρό και αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε έξι λεπτά και αποβλήθηκε. Αν και κάποιος θα περίμενε τη Λέστερ να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης και να πιέσει για το γκολ, εν τέλει τα πράγματα έγιναν ανάποδα.

Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Στέρλινγκ πέτυχε ένα γκολ που είχε και δόση τύχης, αλλά ξεκλείδωσε την άμυνα της Λέστερ κι έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους. Μάλιστα δεκαέξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε το 2-0.

Ωστόσο η Λέστερ αντέδρασε και μείωσε τρία λεπτά αργότερα με τον Μπαρνς. Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άσκησαν τρομερή πίεση και έχασαν πολλές ευκαιρίες -ενώ είχαν και δοκάρι- για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.


Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 30/08/2022

  • Η προϊστορία είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Τσέλσι στους εκτός έδρας αγώνες με τη Σαουθάμπτον. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 39 παιχνίδια στην έδρα των «αγίων» και η Τσέλσι έχει 19 νίκες, 10 ισοπαλίες και 10 ήττες.
  • Το περσινό παιχνίδι ήταν εφιαλτικό για τους γηπεδούχους, καθώς έληξε με το βαρύ 6-0 υπέρ της ομάδας του Τόμας Τούχελ.
  • Δεν είναι όμως μόνο το περσινό ματς. Στα εννέα πιο πρόσφατα που έχουν διεξαχθεί στο «Σεντ Μέρις», η Τσέλσι είναι αήττητη με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη των γηπεδούχων είναι τη σεζόν 2012-13, στις 30 Μαρτίου 2013, όταν η Σαουθάμπτον επικράτησε με 2-1.
  • Δεν τα έχει καλά μέχρι στιγμής εντός έδρας η Σαουθάμπτον, καθώς αγνοεί τη νίκη και έχει μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Με εξαίρετη την πρεμιέρα, τα επόμενα τρία παιχνίδια της Τσέλσι έληξαν όλα στο Over 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

southampton chelsea2 30082022 novibet


Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Προγνωστικά 30/08/2022

Η Τσέλσι θα δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά την επικράτηση επί της Λέστερ. Έχει καλή παράδοση στο «Σεντ Μέρις» τα τελευταία χρόνια και μπορεί να φύγει με ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να ψάχνονται ακόμη και το «διπλό» έχει προβάδισμα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62

Η Τσέλσι έχει πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Και στα τέσσερα. Και η Σαουθάμπτον όμως είναι επιθετική ομάδα. Έχει πετύχει γκολ σε όλα τα ματς, εκτός από το τελευταίο με τη Γιουνάιτεντ, όπου είχε άλλωστε πολλές ευκαιρίες.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71

Τέλος, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες βρίσκουν με αρκετά μεγάλη ευκολία δίχτυα, ενώ φέρνουν εύκολα και Over, θα πάμε σε ένα combo bet με Goal και Over 2.5

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Σαουθάμπτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/08/2022

Η Σαουθάμπτον μπορεί να ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τουλάχιστον δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ραλφ Χάσενχιτλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον αμυντικό Λιβραμέντο, ο οποίος τραυματίας από πέρυσι και δεν επηρεάζει τα πλάνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπαζούνου – Ουόλκερ-Πίτερς, Μπέλα-Κότσαπ, Σαλίσου, Ντενέπο – Ουόρντ-Πράους, Λάβια – Άρμστρονγκ, Αρίμπο, Ελιονούσι – Άνταμς.

southampton chelsea3 30082022 novibet


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/08/2022

Δεδομένη είναι η απουσία του Γκάλαχερ στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον. Ο νεαρός μέσος αποβλήθηκε κόντρα στη Λέστερ και θα απουσιάσει.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Καντέ, του οποίου η αποθεραπεία θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες ακόμη. Αντίθετα, ο Κόβασιτς θα είναι διαθέσιμος, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Κουλιμπαλί και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στο Τσαλομπάι και Τιάγκο Σίλβα.

Αρκετά πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Κουκουρέγια για να πάρει ανάσες και τη θέση του να πάρει ο Τσίλγουελ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μεντί – Τσαλομπάι, Κουλιμπαλί, Σίλβα – Τζέιμς, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Τσίλγουελ – Μάουντ, Στέρλινγκ, Χάβερτζ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ