el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/08/2022

Την περασμένη αγωνιστική, οι Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή την αγωνιστική, έρχονται αντιμέτωπες στο «Σεντ Μέρις» (27/08, 14:30) και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Μόνο μία θα τα καταφέρει όμως…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ένα κάκιστο ξεκίνημα με δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά η επικράτηση επί της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, ήρθε να αποκαταστήσει εν μέρει την ηρεμία στην ομάδα. Ωστόσο χρειάζεται και συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι, από την άλλη βελτιώνονται κάθε αγωνιστική και μετά την ήττα στην πρεμιέρα, πήρε ισοπαλία με τη Λιντς, ενώ την περασμένη εβδομάδα νίκησαν την Λέστερ και μάλιστα εκτός.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Σαουθάμπτον απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/08/2022

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν κάπως… εφιαλτική για τη Σαουθάμπτον. Μπορεί να προηγήθηκε στην έδρα της Τότεναμ στο 12’, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και δέχθηκε τέσσερα γκολ. Στη δεύτερη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Λιντς κι έψαχνε την πρώτη της νίκη.

Ούτε τότε όμως έσπασε το ρόδι, αφού τα «παγώνια» προηγήθηκαν 2-0 μέσα στο «Σεντ Μέρις» και η Σαουθάμπτον, απλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81’ και να σώσει την παρτίδα. Την επόμενη εβδομάδα όμως ήρθε η πρώτη νίκη για τους «Αγίους».

Η ομάδα του Ραλφ Χασενχίτλ έπαιξε πολύ καλά στο «Κινγκς Πάουερ» κόντρα στη Λέστερ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 54’ με τον Μάντισον, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση.

Αρχικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 68’ με τον Άνταμς, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ της ομάδας του στο 84’, δίνοντάς της, τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Με καλή ψυχολογία, η ομάδα μπήκε στη διάρκεια της εβδομάδας και στις υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ. Για το δεύτερο γύρο του θεσμού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κέιμπριτζ από τη Λιγκ 1 (δύο κατηγορίες πιο κάτω από την Premier League).

Η νίκη-πρόκριση ήρθε σχετικά εύκολα για τη Σαουθάμπτον. Ο Τσε Άνταμς πέτυχε ακόμη δύο γκολ -μετά τα δύο κόντρα στη Λέστερ- στο 16’ και στο 55’, ενώ ο Μπάλαρντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 88’.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε μία πολύ περίεργη κατάσταση. Ο Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να βρει μια ισορροπία με τους παίκτες, σχετικά με αυτά που θέλει ο ίδιος από αυτούς και με αυτά που μπορούν αυτοί να δώσουν. Μέχρι στιγμής ήταν ιδιαίτερα επικριτικός και μάλιστα υπήρξαν αντιδράσεις.

Από τη στιγμή που άλλαξε λίγο συμπεριφορά -σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά ΜΜΕ- την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και πήρε την πρώτη της νίκη. Και όχι οποιαδήποτε νίκη, αλλά νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Τόσο η πρεμιέρα όσο και η δεύτερη αγωνιστική ήταν μία απογοήτευση. Αρχικά η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπράιτον με 2-1, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική διασύρθηκε από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας με 4-0.

Μετά τη δεύτερη ήττα, όμως, ο Τεν Χαγκ φέρεται να άλλαξε προσέγγιση προς τους παίκτες του. Μπορεί να ανέβασε το ρυθμό στις προπονήσεις, αλλά διαφοροποίησε την προσωπική προσέγγιση κι αυτό απέδωσε καρπούς κόντρα στη Λίβερπουλ.

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Χάρι Μαγκουάιρ έμειναν στον πάγκο. Με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν πιο ορεξάτοι μέσα στο γήπεδο. Έτρεξαν περισσότερο, κάλυψαν χώρους, πίεσαν πολύ τον αντίπαλο και δικαιώθηκαν. Μόλις στο 16’, ο Σάντσο έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλάσαρε εύκολα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και από λάθος στην άμυνα της Λίβερπουλ ήρθε το 2-0 με τον Ράσφορντ, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Εν τέλει το κατάφεραν παρά τη μείωση από τον Σαλάχ στο 81’ για το τελικό 2-1.


Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/08/2022

  • Σε σύνολο 45 αγώνων πρωταθλήματος που έχουν γίνει στην έδρα της Σαουθάμπτον, οι γηπεδούχοι έχουν 12 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 19, ενώ 14 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Η παράδοση είναι αρκετά ευνοϊκή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Στις έντεκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο «Σεντ Μέρις», η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη με έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες (6-5-0).
  • Η τελευταία φορά που η Σαουθάμπτον νίκησε εντός έδρας τη Γιουνάιτεντ ήταν στις 31 Αυγούστου 2003 με 1-0.
  • Υπάρχει ένα παίκτης που άνηκε στο ρόστερ ενός εκ των δύο ομάδων και που παίζει ακόμη στην ίδια ομάδα κι αυτό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 18χρονος τότε Πορτογάλος μπήκε αλλαγή στο 66’ στη θέση του Κλέμπερσον!
  • Τόσο τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα η Σαουθάμπτον όσο και τα τρία της Γιουνάιτεντ, έχουν όλα λήξει στο Over!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

southampton united2 27082022 novibet


Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 27/08/2022

Με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει τον πρώτο λόγο και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαουθάμπτον. Έχει καλή παράδοση στο «Σεντ Μέρις» και μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79

Ακόμη μία καλή επιλογή, που περιλαμβάνει αρκετά πιθανά σκορ και αποτελέσματα είναι 2-3 γκολ. Άλλωστε τα περισσότερα επίσημα ματς των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, είναι μεταξύ αυτών των τερμάτων.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ και ήταν συνολικά πολύ καλός στην αναμέτρηση. Κόντρα στη Σαουθάμπτον μπορεί να βρει εκ νέου δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80


Σαουθάμπτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/08/2022

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί η Σαουθάμπτον στον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ραλφ Χάσενχιτλ δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τραυματία αμυντικό Λιβραμέντο.

Εκτός πλάνων είναι και ο Γάλλος αμυντικός Ρομέν Περό, ο οποίος τραυματίστηκε μετά την πρεμιέρα με την Τότεναμ και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπαζούνου – Ουόλκερ-Πίτερς, Κότσχαπ, Σαλίσου, Ντζενέπο – Ουόρντ-Πράους, Λάβια – Αρίμπο, Ελιουνούσι, Άρμστρονγκ – Άνταμς.

southampton united5 27082022 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/08/2022

Και ο Έρικ Τεν Χαγκ όμως έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι υπολογίζεται κανονικά ο Μαρσιάλ, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο παραμένουν ακόμη εκτός οι αμυντικοί Ουίλιαμς και Λίντελοφ, όπως και ο μέσος Πελίστρι, ο οποίοι και δεν υπολογίζονται.

Λογικά θα γίνει και το ντεμπούτο του Καζεμίρο στο αρχικό σχήμα, ο οποίος κάνει εδώ και μία εβδομάδα προπονήσεις με τη Γιουνάιτεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Καζεμίρο, Έρικσεν – Σάντσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσιάλ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ