el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στεάουα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/07/2023

Η σεζόν ξεκινά και επίσημα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Ολλανδία (19:30).

Για το φιλικό προετοιμασίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το ματς του ΠΑΟΚ με τους Ρουμάνους γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Στεάουα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση 05/07/2023

Μετά από μία σεζόν που δεν συνοδεύτηκε με πολλά χαμόγελα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς με βλέψεις για κάτι καλύτερο εντός και εκτός συνόρων.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 5 Ιουλίου. Στις 19:30, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ιστορική Στεάουα Βουκουρεστίου και οι Θεσσαλονικείς θα ξεμουδιάσουν μετά τις πρώτες, δύσκολες και άκρως επίπονες προπονήσεις.

Οι Ρουμάνοι δουλεύουν επίσης στην Ολλανδία και πριν λίγες μέρες η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους ηττήθηκε με 5-2 από την Άντερλεχτ σε φιλική αναμέτρηση που διήρκησε 120 λεπτά.

Για τον ΠΑΟΚ, το πρώτο φιλικό θα αντιμετωπιστεί με διάθεση για δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία σημασία το τελικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να «κλείσουν» οριστικά οι υποθέσεις των Αλί Σαμάτα και Μπάμπα Ράχμαν, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Γουίλιαμ Τρόστ-Εκόνγκ. Ο Νιγηριανός θα αντικαταστήσει τον Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος μετακινήθηκε στη Μίντιλαντ με μεταγραφή ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν εντελώς διαφορετική. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει μείνει σε συμπληρωματικό ρόλο αγωνιστικά, όμως η παρουσία του στα αποδυτήρια και η προσωπικότητά του τον κράτησαν στον σύλλογο της καρδιάς του για μία ακόμα σεζόν, η οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής.

Μετά το φιλικό με την Στεάουα, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (8/7), την Γκενκ (12/7) και την Βέστερλο (16/7). Θυμίζουμε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Στεάουα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 05/07/2023

Τα φιλικά προετοιμασίας δεν συνοδεύονται με ανάγκη για αποτέλεσμα. Το πρώτο ματς της σεζόν για τον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει στο ξεμούδιασμα των παικτών του Λουτσέσκου και είναι δεδομένο πως δεν θα δούμε υψηλό τέμπο και σούπερ θέαμα.

Για το ματς στην Ολλανδία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του και τα πόδια θα είναι σίγουρα βαριά και σκουριασμένα. Ο Λουτσέσκου θα δοκιμάσει πρόσωπα, η Στεάουα θα κάνει το ίδιο και όλα δείχνουν ένα ισορροπημένο, κλασικό φιλικό Ιουλίου.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Στεάουα – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Η πιο ακριβή ενδεκάδα στον κόσμο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ