el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/01/2023

Το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ (18.30) κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της Κυριακής στην 20η αγωνιστική της Premier League.

Οι «spurs» θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για την εδραίωσή τους στη ζώνη του Champions League αλλά και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του τίτλου κόντρα στα προγνωστικά στοιχήματος.

Από την άλλη πλευρά, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα για τη μάχη της κορυφής διατηρώντας το «μαξιλαράκι» ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ για την 20η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Τότεναμ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/01/2023

Βρήκε την ηρεμία της η Τότεναμ και τώρα καλείται να την αξιοποιήσει για να επιστρέψει το θετικό κλίμα. Το τρίποντο στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-4) για το πρωτάθλημα και το «ξερό» 1-0 κόντρα στην Πόρτσμουθ για το Κύπελλο Αγγλίας χάρη στο τέρμα του Χάρι Κέιν (50’), έδωσαν στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε τον χρόνο που χρειαζόταν για να ανασυνταχθεί ύστερα από τα πρόσφατα «στραβά» αποτελέσματα.

tottenham arsenal5 novibet

Κάπως έτσι έπεσαν οι τόνοι και με τις φήμες που ήθελαν το μέλλον του Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται στον «αέρα». Ο Ιταλός πάντως δεν τοποθετήθηκε αφού ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση ύστερα από τις απώλειες των Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και Τζιανλούκα Βιάλι, με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο μας. Δεν είναι θέμα το συμβόλαιο, αλλά το πρότζεκτ και για αυτό είμαστε σίγουροι. Οι 15 μήνες που είμαστε εδώ με τον Αντόνιο είναι αρκετοί, όμως είμαστε στο σημείο που θέλαμε πριν από 15 μήνες! Για αυτό ακριβώς έχουμε εμπιστοσύνη. Είμαστε σε καλό στάδιο, πρέπει να δουλέψουμε και όπως λέει ο Αντόνιο χρειαζόμαστε πάθος, καρδιά και δουλειά», τόνισε ο στενός συνεργάτης του, Κριστιάν Στελίνι.

Στην Premier League η Τότεναμ έφτασε τους 33 βαθμούς και εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της με φόντο την έξοδο στο επόμενο Champions League. Από την κορυφή απέχει 11 βαθμούς κι αν θέλει να μπει στη μάχη του τίτλου το ντέρμπι του Λονδίνου ίσως αποτελεί το τελευταίο της χαρτί. Στη συνέχεια την περιμένουν δύο σερί εκτός έδρας ματς απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ, ενώ μετά το break για το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου κόντρα στην Πρέστον, υποδέχεται τους «πολίτες» για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

tottenham arsenal3 novibet

Το 0-0 κόντρα στη Νιούκαστλ «φρέναρε» την Άρσεναλ, ωστόσο, το άφησε πίσω της. Στην εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Όξφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας, η ομάδα του Αρτέτα έκανε γερό ξεμούδιασμα παρότι όλα της τα γκολ ήρθαν μέσα σε 13 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο από τους Ελνένι (63’) και Ενκετιά (70’, 76).  Έτσι εκτός από την κούρσα του τίτλου άνοιξε νέο μέτωπο με την Μάντσεστερ Σίτι την οποία θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο.

«Έτσι είναι η διοργάνωση. Θα πρέπει να παίξουμε με τους καλύτερους. Έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια με τη Σίτι και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε ξεχωριστά για το καθένα, δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ομάδες που γνωρίζονται καλά και για αυτό δεν περιμένω μεγάλες διαφορές», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

tottenham arsenal2 novibet

Στο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ πηγαίνει σε ακόμη μία αποστολή με φόντο τον δρόμο της προς τον τίτλο. Η επιθυμία της Άρσεναλ στο τέλος της αγωνιστικής, όπου περιλαμβάνει και το ντέρμπι Μάν Γιουνάιτεντ – Μάν. Σίτι, είναι να βγει η κερδισμένη της ημέρας έχοντας ως μίνιμουν στόχο την διατήρηση των 4 βαθμών που τη χωρίζουν από τους «πολίτες στη βαθμολογία της Premier League.

tottenham arsenal4 novibet

Τότεναμ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 15/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 157 φορές με την Άρσεναλ να έχει επικρατήσει τις 44. Η Τότεναμ έχει 47 νίκες, ενώ 44 ντέρμπι δεν έχουν αναδείξει νικητή.
  • Με το 3-1 στον πρώτο γύρο η Άρσεναλ έφτασε τις τρείς νίκες (3-0-1) στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ.
  • 4/4 Over 2.5 Γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Τρεις ήττες και μόλις δύο νίκες έχει στα τελευταία πέντε εντός για το πρωτάθλημα η ομάδα του Κόντε (2-0-3).
  • Διατηρεί το αήττητο σερί της η Άρσεναλ με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Εκτός έδρας οι «κανονιέρηδες» μετρούν 3 διαδοχικά «διπλά».

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 15/01/2023

Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι στο Νησί και η αλήθεια είναι πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ενδέχεται να αποδειχτεί κι ως ένα από τα κρισιμότερα ματς φέτος.

Η Τότεναμ κέρδισε ηρεμία κυρίως με τη νίκη επί της Πάλας και παίζει «τελικό» με φόντο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Για αυτό ο Κόντε δεν αποκλείεται να «παίξει με το ρολόι» και να βάλει ένταση και ρίσκο σε συγκεκριμένα σημεία του ματς. Πάντως, η Άρσεναλ έχει δείξει πως δεν επηρεάζεται από τέτοια φέτος. Με τις απαραίτητες τακτικές προσαρμογές ο Αρτέτα δεν θα αφήσει την ομάδα του να βγει από το πλάνο της και θα ψάξει το γκολ απέναντι σε μια άμυνα που δίνει σταθερά δικαιώματα.

ΤΟ Goal/Goal ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.64 ΣΤΗ NOVIBET ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ

Με την κρισιμότητα του παιχνιδιού να είναι τεράστια και την κατάσταση οριακή και για τις δύο ομάδες δεν αποκλείεται να δούμε στιγμής που τα νεύρα θα ξεφύγουν.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Τότεναμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

tottenham arsenal6 novibet

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/01/2023

Το πρόβλημα του Μπισούμα στο ζέσταμα κόντρα στην Όξφορντ δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι. Προπονείται κανονικά ο Κουλουσέφσκι, ωστόσο, αν δεν είναι στο 100% δύσκολα θα ρισκάρει ο Κόντε. Αντίστροφη μέτρηση για τον κομβικό Μπεντακούρ, ενώ παραμένουν στα πιτς οι Ριτσάρλισον και Λούκας Μόουρα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ντάιερ, Ρομέρο, Λενγκλέ – Έμερσον, Σαρ, Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον – Κέιν

tottenham arsenal7 novibet

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/01/2023

Με κλειστά χαρτιά προετοιμάζει την ομάδα του ο Αρτέτα, αν και τα ρεπορτάζ εκτιμούν πως δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Εκτός παραμένει ο Γκάμπριελ Ζεσούς όπως και ο Νέλσον, ενώ πλέον ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στον Σμιθ Ρόου, ο οποίος θα προστεθεί στο ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Τσάκα, Παρτέι – Σάκα, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι – Ενκέτια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ