el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/09/2023

Τεράστιο ντέρμπι στην Αγγλία. Η Τότεναμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (19:30) για την 7η αγωνιστική της Premier League και όλοι περιμένουν να δουν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες.

Οι γηπεδούχοι του Άγγελου Ποστέκογλου μπήκαν με… φόρα και όμορφο ποδόσφαιρο στην μετά-Κέιν εποχή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιούργκεν Κλοπ δείχνουν πως φέτος μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την Μάντσεστερ Σίτι και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Λονδίνο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Τότεναμ Στάντιουμ» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στην Premier League!


Τότεναμ – Λίβερπουλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/09/2023

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το κλίμα στην Τότεναμ είναι φανταστικό. Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου έφερε αέρα δροσιάς και ένα κύμα ανανέωσης στον σύλλογο, που έχει ξεκινήσει φανταστικά στη σεζόν.

Μετά το 2-2 με την Άρσεναλ, η Τότεναμ έφτασε τους 14 βαθμούς παραμένοντας αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές. Σε αυτά τα ματς, οι Λονδρέζοι σκοράραν τουλάχιστον δύο γκολ και, το κυριότερο, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, με επιθετική προσέγγιση, τρεξίματα και φρεσκάδα.

Στην άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ δείχνει ικανή να κοιτάξει φέτος στα μάτια την Μάντσεστερ Σίτι: Η ανανεωμένη version στο κέντρο και τα… κέφια του Σαλάχ, του Ζότα και όσων παίζουν στην επίθεση δημιουργούν ένα «παζλ» που – για την ώρα – συνοδεύεται με εφτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ένα αήττητο σερί από την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Η Λίβερπουλ σκοράρει κατά ριπάς, αφού μετρά 3+ γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδι της και δείχνει να έχει βρει τις κατάλληλες ισορροπίες στην άμυνα, δίνοντας μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη ελευθερία στον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ. Φυσικά, η παρουσία των ΜακΆλιστερ και Σζομποζλάι στο κέντρο άλλαξε κατά πολύ τη συνολική λειτουργία της ομάδας, αφού στην εξίσωση μπήκαν περισσότερα τρεξίματα και μεγαλύτερη ποιότητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εξαιρετικά αμφίβολοι θεωρούνται οι Μπρέναν Τζόνσον και Τζέιμς Μάντισον για τους γηπεδούχους. Ο Άγγλος χαφ αναμένεται πάντως να σφίξει τα δόντια, ενώ σίγουρα εκτός δράσης είναι οι Ιβάν Πέρισιτς, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Μπραιαν Γκιλ και Ράιαν Σεσενιόν.

Στην άλλη μεριά, η Λίβερπουλ θα παραταχθεί χωρίς τον Τιάγκο Αλκάνταρα και ο Γιούργκεν Κλοπ διαθέτει αρκετές επιλογές για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.


Τότεναμ- Λίβερπουλ: Στατιστικά και Προϊστορία 30/09/2023

  • Τα τέσσερα τελευταία ματς της Τότεναμ συνδυάστηκαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η Λίβερπουλ τρέχει σερί με εφτά συνεχόμενες νίκες.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς της Λίβερπουλ έληξαν με το ίδιο σκορ υπέρ της (3-1).
  • Η Λίβερπουλ σκόραρε τρία γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
  • Οι τελευταίες έξι συναντήσεις των δύο ομάδων έληξαν με G/G.
  • Η τελευταία νίκη της Τότεναμ επί της Λίβερπουλ καταγράφηκε το 2017. Από τότε μέχρι και σήμερα, η Λίβερπουλ μετρά εννιά νίκες, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 30/09/2023

Δύσκολο και ισορροπημένο παιχνίδι. Δύο αήττητες και εξαιρετικές ομάδες κοντράρονται σε ματς που θα είναι σίγουρα ανοικτό και με υψηλό τέμπο.

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην πλευρά του Αλεξάντερ – Άρνολντ με τον Σον και η Λίβερπουλ θα δώσει έμφαση στην κατοχή, αφού δεν θέλει να δώσει χώρους στους Λονδρέζους.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

Φύσει επιθετικές οι δύο ομάδες, βασίζονται κατά μεγάλο ποσοστό σε αυτά που κάνουν μπροστά από τη μεσαία γραμμή. Τα παιχνίδια τους έχουν πάντα πολλά γκολ και η εικόνα δεν θα αλλάξει τώρα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Χ.ΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Ο αρχηγός της Τότεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και λογικά θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ, ώστε να «χτυπήσει» στο αμυντικό πρόβλημα του Αλεξάντερ – Άρνολντ. Ο Σον θα βρει χώρους και σίγουρα θα απειλήσει τον Άλισον.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τότεναμ – Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/09/2023

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Ποστέκογλου αφορά την διαθεσιμότητα των Τζόνσον και Μάντισον. Ο Ουαλός εξτρέμ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, όμως ο Άγγλος χαφ θα σφίξει τα δόντια, αφού αποτελεί ένα κομβικό «κομμάτι» της ενδεκάδας. Εκτός οι Πέρισιτς, Λο Σέλσο, Μπεντανκούρ, Γκιλ και Σεσενιόν.

Μοναδικό πρόβλημα ο Τιάγκο για τον Κλοπ, που λογικά θα εμπιστευτεί τον Έντο στο «6», ώστε να υπάρχει καλύτερη ισορροπία και μεγαλύτερος έλεγχος στο κέντρο.

Τότεναμ (4-3-3): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Βαν Ντε Βεν, Ουντότζι – Σαρ, Μπισουμά, Μάντισον – Κουλουσέφσκι, Ριτσάρλισον, Σον

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έντο, Σζομποσλάι, ΜακΆλιστερ – Σαλάχ, Γάκπο, Ντίας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ