el
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/08/2022

Ένα πολύ μεγάλο από κάθε άποψη παιχνίδι διεξάγεται στην Τραπεζούντα (24/08, 22:00), όπου η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Κοπεγχάγη με φόντο ένα εισιτήριο στους ομίλους του Champions League.

Ο αγώνας έχει και μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον καθότι πρόκειται για μία κόντρα του Κάρλος Ζέκα της Κοπεγχάγης με τον Μανώλη Σιώπη της τουρκικής ομάδας. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο μεγάλος άτυχος της Τράμπζονσπορ, καθώς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει.

Στον πρώτο αγώνα, η Κοπεγχάγη εκμεταλλεύτηκε την έδρα και τη θερμή υποστήριξη των οπαδών της, επικρατώντας με 2-1. Τώρα η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό στην Τραπεζούντα και στο κατάμεστο «Σενιόλ Γκιουνές», όπου οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους.

Όποια ομάδα προκριθεί, θα συμμετέχει στους ομίλους του Champions League. Αυτή που θα αποκλειστεί θα παίξει στους ομίλους του Europa League.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στην Κοπεγχάγη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/08/2022

Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους. Πρέπει αφενός να μπουν στους ομίλους του Champions League -κάτι που θα τους αποφέρει πολλά χρήματα στο ταμείο τους και αναγνώριση για την ομάδα- κι αφετέρου να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους, εντός των συνόρων.

Πάντως το δεδομένο για τους Μπακασέτα και Σιώπη είναι ότι φέτος θα αγωνιστούν σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είτε αυτοί είναι για το Champions League είτε για το Europa League. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση.

Το θέμα για τον Αμπντουλάχ Αβτσί είναι ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπακασέτα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Αντάλιασπορ, το περασμένο Σάββατο. Υπέστη ένα μυικό τραυματισμό και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφέρουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η Τράμπζονσπορ είχε μπει με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Αβτσί προετοίμαζε τους παίκτες του για τους δύο αγώνες με την Κοπεγχάγη.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι το ματς στη Δανία δεν πήγε καλά. Η Τράμπζονσπορ δέχθηκε γκολ μόλις στην πρώτη επίθεση της Κοπεγχάγης στο 9’ και τα δεδομένα άλλαξαν άμεσα. Προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το 2-0 στην πρώτη φάση που έφτιαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Τούρκοι είχαν αμυντικά κενά και όπως φάνηκε τους κόστισαν. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν εκ νέου στο 79’, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με μακρινό σουτ του Μπακασέτα.

Πλέον η ρεβάνς είναι μία διαφορετική υπόθεση. Η Τράμπζονσπορ θέλει νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να πάρει το εισιτήριο στους ομίλους, ενώ με ένα γκολ στέλνει το ματς στην παράταση. Το περασμένο Σάββατο γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Στον εκτός έδρας αγώνα με την Αντάλιασπορ υπέστη μία βαριά ήττα με 5-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, το έφερε σε ισορροπία, αλλά στο τέλος κατέρρευσε. Από το 81’ έως το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε τρία γκολ κι έφυγε με άδεια χέρια. Συν ότι τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μπακασέτας.

Αντίθετα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα για την Κοπεγχάγη. Η ομάδα του Κάρλος Ζέκα -επίσης πρωταθλήτρια που πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο της- έχει ήδη δώσει έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε έξι παιχνίδια αγνοεί την ισοπαλία και μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες. Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Σίλκερμποργκ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε εκτός έδρας με την ουραγό της βαθμολογίας Λίνγκμπι. Η Κοπεγχάγη πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0 και ο Τόρουπ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες, εν όψει και της ρεβάνς στην Τουρκία.


Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη: Στατιστικά & Προϊστορία 24/08/2022

  • Μέχρι την περασμένη εβδομάδα και το πρώτο παιχνίδι στη Δανία, οι δύο ομάδες δεν είχαν έρθει ποτέ αντιμέτωπες στο παρελθόν.
  • Η Τράμπζονσπορ είναι αήττητη εδώ και ένα χρόνο στην έδρα της. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν τον Αύγουστο του 2021 από τη Ρόμα εντός έδρας με 2-1 για τα play off του Conference League.
  • Στους επόμενους 12 μήνες έδωσε 23 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε 17 νίκες και 6 ισοπαλίες.
  • Επίσης η Τράμπζονσπορ σκοράρει ανελλιπώς στην έδρα της εδώ και 17 παιχνίδια από το Δεκέμβριο του 2021, όταν έμεινε στο 0-0 σε ένα ματς πρωταθλήματος με την Μπασακσεχίρ. Φέτος έχει δώσει δύο ματς πρωταθλήματος στο «Σενιόλ Γκιουνές» κι έχει ισάριθμες νίκες (4-0, 1-0).
  • Η Κοπεγχάγη έχει δώσει τρία ματς εκτός έδρας φέτος και σκόραρε σε όλα. Και τα τρία ήταν για το πρωτάθλημα. Στα δύο νίκησε (3-0, 3-1) και στο άλλο ηττήθηκε με 4-2.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Trabznospor Copenhagen2 24082022 novibet


Τράμπζονσπορ – Κοπεγχάγη: Προγνωστικά 24/08/2022

Είναι πολύ μεγάλη η δυναμική που βγάζει μέσα στην έδρα της η Τράμπζονσπορ. Το «Σενιόλ Γκιουνές», χωρητικότητας 40.000 θεατών, θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα. Ο άσος πληρώνει καλά κι έχει προβάδισμα.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03

Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη έφεση στο γκολ. Σκοράρουν αρκετά εύκολα είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας. Η Τράμπζονσπορ θέλει το γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ η Κοπεγχάγη δεν έχει περιθώριο να… κρυφτεί και να περιμένει το ματς.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Τέλος, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν χώρους και ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά και επίσης ότι δεν είναι… λάτρεις της ισοπαλίας, θα πάμε στο Combo Bet του Goal και Over 2,5

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07


Τράμπζονσπορ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/08/2022

Μία, αλλά πολύ σημαντική, είναι η απουσία του Αμπντουλάχ Αβτσί για τον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Κοπεγχάγη.

Ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει τον Τάσο Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής τραυματίστηκε κόντρα στην Αντάλιασπορ το Σάββατο και θα μείνει εκτός 3-4 εβδομάδες.

Αυτό συνεπάγεται και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού ο Αβτσί προσανατολίζεται να παίξει πλέον με δύο αμυντικούς μέσους και τριάδα από την επίθεση, πίσω από τον Κορνέλιους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσακίρ – Λάρσεν, Μπάρτρα, Βίτορ Χιούγκο, Ελμάλι – Σιώπης, Τοκιούζ – Κουασί, Ουμούρ, Τρεζεγκέ – Κορνέλιους.

Trabznospor Copenhagen3 24082022 novibet


Κοπεγχάγη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/08/2022

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι ο Γες Τόρουπ στην Κοπεγχάγη και μάλιστα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Δανός προπονητής ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση με τη Λίνγκμπι την Παρασκευή και τώρα σκοπεύει να τους επαναφέρει στο αρχικό σχήμα.

Ενδεχομένως και να μην υπάρχει αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα στη Δανία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράιαν – Ντικς, Βάβρο, Κοτσολάβα, Κρίστιανσεν – Φαλκ, Ζέκα, Λέραγκερ – Κλάεσον, Χάραλντσον, Μπίελ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ