el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/11/2022

Ένας από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο 8ος, στον οποίο βρίσκονται οι Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Γκάνα και Νότιος Κορέα. Τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες που ναι μεν έχουν διαφορές μεταξύ τους, ωστόσο, δεν είναι μεγάλες και ο όμιλος μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές ισοδύναμες.

Το πρώτο -χρονικά- παιχνίδι του ομίλου είναι την Πέμπτη (24/11, 15:00) όπου η Ουρουγουάη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Νότιο Κορέα. Δύο εντελώς διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου συγκρούονται με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους βάλει σε ρόλο οδηγού για την πρόκριση στους «16».

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ουρουγουάης απέναντι στη Νότιο Κορέα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/04/2022

Η Ουρουγουάη βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο τον τελευταίο χρόνο. Η απόλυση του Όσκαρ Ταβάρεζ πριν από ένα χρόνο, ήρθε να ταράξει τα νερά στην ομάδα. Άλλωστε ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν στην τεχνική ηγεσία της «σελέστε» τα τελευταία 15 χρόνια.

Ωστόσο μέσα σε διάστημα ενός μήνα, από πέρυσι τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, η Ουρουγουάη έκανε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττα στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, μπήκε σε περιπέτειες.

Τον Ταβάρεζ διαδέχθηκε ο 47χρονος Ντιέγκο Αλόνσο και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφερε την Ουρουγουάη στην τρίτη θέση και παράλληλα της έδωσε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο μεσοδιάστημα από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο, η Ουρουγουάη έδωσε συνολικά πέντε φιλικά παιχνίδια. Σε αυτά είχε τρεις νίκες με 3-0 επί του Μεξικού, με 5-0 επί του Παναμά και με 2-0 επί του Καναδά, μία ισοπαλία χωρίς σκορ με τις ΗΠΑ (0-0) και μία ήττα από το Ιράν με 1-0!

uruguay korea4 24112022 novibet

Σε γενικές γραμμές διαθέτει ένα τρομερό ρόστερ. Είναι μία μίξη των… παλιών Σουάρες, Καβάνι, Μουσλέρα, Γοδίν και Κάσερες με τους νέους Νούνιες, Αραούχο και Βαλβέρδε. Μπορεί να βγάλει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της, αλλά και δύναμη όπου χρειαστεί.

Η λογική λέει ότι θα κονταροχτυπηθεί με την Πορτογαλία για την πρώτη θέση του ομίλου -και κατ’ επέκταση καλύτερα σταυρώματα στα νοκ άουτ παιχνίδια- αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τις Γκάνα και Νότιο Κορέα.

Η ασιατική χώρα αποτελεί ένα μυστήριο για τη συνολική δυναμική της, έστω κι αν διαθέτει αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές. Προκρίθηκε ως δεύτερη από τον δεύτερο όμιλο των προκριματικών της Ασίας με 23 βαθμούς και 7-2-1, δύο λιγότερους από το πρωτοπόρο Ιράν με 25.

Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται ο Πάουλο Μπέντο, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα έχει δεχθεί δριμεία κριτική για τη συνολική εικόνα που παρουσιάζει η Νότιος Κορέα.

uruguay korea6 24112022 novibet

Ο σούπερ σταρ της ομάδας είναι φυσικά ο Χέουνγκ Μιν Σον, αν και ο επιθετικός της Τότεναμ προέρχεται από τραυματισμό στον τελευταίο αγώνα με τη Μαρσέιγ και μάλιστα είχε υποστεί κάταγμα σε ένα κόκκαλο κοντά στο αριστερό μάτι.

Εν τέλει χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να είναι έτοιμος και να δώσει το παρών στο Μουντιάλ. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς η κατάσταση του, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του.

Φυσικά υπάρχουν και ακόμη πιο γνωστά πρόσωπα στην αποστολή της Νοτίου Κορέας, τουλάχιστον στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος γίνεται για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον μέσο Ινμπεόμ Χουάνγκ και τον επιθετικό Ουί Τζο Χουάνγκ.

Και οι δύο αναμένεται να αποτελέσουν βασικά στελέχη του αρχικού σχήματος που θα επιλέξει ο Πάουλο Μπέντο και θα σηκώσουν πάνω τους, το βάρος της ευθύνης μαζί με τον Σον.


Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2022

  • Αυτή είναι η τρίτη φορά που Ουρουγουάη και Νότιος Κορέα έχουν βρεθεί στον ίδιο όμιλο σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Η πρώτη ήταν το 1990 στην Ιταλία και η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0, ενώ η δεύτερη ήταν το 2010 στη Νότιο Αφρική, όταν και πάλι νίκησε η Ουρουγουάη, εκείνη τη φορά με 2-1.
  • Επίσης έχουν διεξαχθεί και τρία φιλικά, όλα με γηπεδούχο τη Νότιο Κορέα. Το 2007 και το 2014 η Ουρουγουάη επικράτησε με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα, ενώ η μοναδική νίκη των Ασιατών ήρθε το 2018 με σκορ 2-1.
  • Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Ουρουγουάης (επίσημα και φιλικά) έληξαν στο No Goal. Το μοναδικό που πήγε στο Goal ήταν η νίκη με 4-1 επί της Βενεζουέλα τον περασμένο Φεβρουάριο για τα προκριματικά Νοτίου Αμερικής.
  • Ένα αντίστοιχο επίτευγμα έχει όμως και η Νότιος Κορέα, αφού τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς έληξαν στο No Goal.
  • Η Ουρουγουάη έχει 14 συμμετοχές σε 22 Μουντιάλ και σε 56 ματς μετράει 24 νίκες, 12 ισοπαλίες και 20 ήττες με 87-74 τέρματα, ενώ έχει και δύο κατακτήσεις το 1930 και το 1950.
  • Η Νότιος Κορέα έχει έντεκα παρουσίες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχει δώσει 34 ματς και μετράει έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και δεκαεννέα ήττες (6-9-19) με 34-70 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

uruguay korea7 24112022 novibet


Ουρουγουάη – Νότιος Κορέα: Προγνωστικά 03/04/2022

Η Ουρουγουάη διαθέτει πολύ καλή ομάδα με την εμπειρία των Σουάρες, Καβάνι, Γοδίν, Κάσερες, Μουσλέρα και το νεανικό ενθουσιασμό που προσθέτουν οι Αραούχο, Νούνιες, Μπετανκούρ και Βαλβέρδε. Είναι καλύτερης της Νοτίου Κορέας και εύκολα ή δύσκολα θα αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Οι Λατινοαμερικάνοι θα παίξουν πολύ σφιχτά στην άμυνα, ώστε να μη δεχθούν γκολ και να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες για νίκη. Αυτό έχουν κάνει στα περισσότερα παιχνίδια και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν τέσσερα στα έξι Under. Και τώρα είναι μία καλή επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.60

Τέλος, για μία αγορά με καλύτερη απόδοση, η οποία δεν παρεκκλίνει και πολύ των δύο παραπάνω, θα μπορούσαμε να πάμε στο Combo Bet, του άσου με Under 3,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1 & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Ουρουγουάη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του Αραούχο από το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά και ο στόπερ της Μπαρτσελόνα θα βρίσκεται λογικά στον πάγκο.

Είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά πλέον προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο είναι λίγο πιο πίσω σε φυσική κατάσταση.

Στον πάγκο αναμένεται να βρίσκεται επίσης και ο Καβάνι, αφού ο Ντιέγκο Αλόνσο δείχνει να προτιμά τον Ντε Αρασκαέτα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ροσέτ – Βαρέλα, Γοδίν, Χιμένες, Ολιβέιρα – Μπετανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε – Ντε Αρασκαέτα, Νούνιες, Σουάρες.

uruguay korea2 24112022 novibet


Νότιος Κορέα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από επέμβαση για το σπασμένο κόκκαλο κάτω κοντά στο αριστερό μάτι και δεν είναι στο 100% ακόμη, ο Σον αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Το έχει ζητήσει ο ίδιος από τον Πάουλο Μπέντο και λογικά ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον σούπερ σταρ της ομάδας του.

Στο αρχικό σχήμα θα είναι επίσης οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Ινμπόμ και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κιμ Σέουνγκ Γιου – Κιμ Μουν Χουάν, Κιμ Γιουνγκ Γκβον, Κιμ Μιν Τζάε, Κιμ Τζιν Σου – Τζουνγκ Γου Γιανγκ, Χουάνγκ Ινμπέομ, Λι Τζάε Σουνγκ – Χουάνγκ Χει Τσαν, Χουάνγκ Ουί Τζο, Σον Χέουνγκ Μιν.

uruguay korea8 24112022 novibet


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ