el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/09/2023

Τεράστιο ντέρμπι και ένας μεγάλος ημιτελικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Γερμανία (15:40) και ο νικητής θα κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό, ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της κούπας.

Η Team USA ξεκινά με την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί, ωστόσο η παρέα του Ντένις Σρέντερ διαθέτει την ποιότητα και την ατομική κλάση για να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Στιβ Κερ και να παλέψει για την υπέρβαση.

Για τον μεγάλο ημιτελικό στη Mall Of Asia Arena επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στις Φιλιππίνες γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!


ΗΠΑ – Γερμανία: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/09/2023

Η Λιθουανία τους… τσίτωσε και οι Αμερικανοί αποφάσισαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο γιατί είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα στο Παγκόσμιο Κύπεςλο. Με μία «τρομακτική» εμφάνιση – καταιγίδα, οι ΗΠΑ έκαναν ό,τι ήθελαν στον προημιτελικό με την Ιταλία (100-63) και φώναξαν πως – στην καλή τους μέρα – δεν «βλέπουν» κανέναν αντίπαλο.

«Χάσαμε το προηγούμενο ματς και πάντα θέλεις να έχεις καλή αντίδραση. Η χαρά και η ανταγωνιστικότητα πηγαίνουν μαζί, όταν παίζεις με ενέργεια, όταν κυκλοφορείς τη μπάλα, όλοι το έκαναν αυτό. Γι’ αυτό και το διασκεδάσαμε, χωρίς να μας νοιάζουν τα στατιστικά, αλλά η νίκη της ομάδας.

Είμαστε μαζί εδώ και πέντε εβδομάδες και μας έμειναν πέντε ημέρες. Έτσι το κοιτάζουμε. Είμαστε σαν ένα άλογο που βρίσκει ρυθμό προς το τέλος του ταξιδιού του. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος, δεν αμφιβάλλω ότι θα έχουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια ορμή και στον επόμενο αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο Στιβ Κερ, που είδε τους Μικάλ Μπρίτζις (24 πόντοι, 8/11 σουτ, 7 ριμπάουντ) και Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (18 πόντοι, 6/8 τρίποντα, 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ) να δίνουν το τέμπο για μία σπουδαία και εμφατική νίκη.

Στην άλλη μεριά, οι Γερμανοί βιώσαν… θρίλερ για να φτάσουν μέχρι τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Αν και έφτασαν αήττητοι στην οκτάδα, το ματς με την Λετονία ήταν πολύ δύσκολο και η νίκη-πρόκριση ήρθε στις λεπτομέρειες: Ένα ριμπάουντ του Τάις και το άστοχο σουτ του  Μπέρτανς (που ευστόχησε σε έξι τρίποντα στο ματς) διαμόρφωσαν τελικό 81-79 υπέρ της ομάδας του Γκόρντι Χέρμπερτ.

Η τριάδα των Φρανζ Βάγκνερ (16 πόντοι, 5/8 σουτ, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Αντρέας Ομπστ (13 πόντοι, 5/9 σουτ) και Μο Βάγκνερ (12 πόντοι, 3/3 σουτ, 6/6 βολές) πρωταγωνίστησε στο παρκέ και κάλυψε την κάκιστη βραδιά του Ντένις Σρέντερ, ο οποίος απογοήτευσε με 4/26 σουτ, 9 πόντους και -20 στο +/-.

«Αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου», είπε ο ηγέτης των Γερμανών μετά τον προημιτελικό, προτού συνεχίσει λέγοντας: «Βρήκαμε όμως έναν τρόπο για να κερδίσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για όσους ξεκίνησαν στην αρχική πεντάδα και γι’αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο. Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά».


ΗΠΑ – Γερμανία: Στατιστικά και Δωδεκάδες, 08/09/2023

Στατιστικά ΗΠΑ.

Δωδεκάδα ΗΠΑ: Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζέιλεν Μπράνσον, Όστιν Ριβς, Τζος Χαρτ, Μικάλ Μπρίτζις, Μπράντον Ίνγκραμ, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Μπόμπι Πόρτις, Ουόκερ Κέσλερ, Πάολο Μπανκέρο, Άντονι Έντουαρντς, Καμ Τζόνσον.

usa germany prognostika novibet

Στατιστικά Γερμανίας.

Δωδεκάδα Γερμανίας: Άιζακ Μπόνγκα, Μάοντο Λο, Ντένις Σρέντερ, Νιλς Γκιφάι, Γιοχάνες Βόιγκτμαν, Φρανζ Βάγκνερ, Μο Βάγκνερ, Ντάνιελ Τάις, Γιούστους Χόλατζ, Γιοχάνες Τίεμαν, Αντρέας Ομπστ, Ντέιβιντ Κράμερ.


ΗΠΑ – Γερμανία: Προγνωστικά 08/09/2023

Σπουδαίος ημιτελικός, μία πραγματική ματσάρα με φαβορί και αουτσάιντερ. Οι ΗΠΑ έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, λόγω ποιότητας και πληρότητας στις επιλογές τους, όμως η Γερμανία είναι ίσως μία από τις λίγες ομάδες που μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους Αμερικανούς και να τους κοντράρουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Έτσι μπορούμε να περιμένουμε ένα συγκλονιστικό ματς, που ίσως… φορέσει και την ταμπέλα του θρίλερ στο τέλος.

Για το μεγάλο ματς στη Μανίλα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

OVER 0,5 ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ημιτελικός θα έχει σίγουρα ένταση και δυνατές μονομαχίες, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και σκληρά φάουλ. Είναι κάτι αναμενόμενο και λογικό για την δεδομένη συνθήκη, οπότε μοιάζει λογικό να καταγραφεί (τουλάχιστον)  ένα αντιαθλητικό φάουλ στην αναμέτρηση.

OVER 10,5 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΗΠΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Μπορεί να μην είναι το δυνατό της στοιχείο, όμως η Team USA διαθέτει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν καλά από μακριά και, επίσης, ίσως αναγκαστεί να «χτυπήσει» από το τρίποντο, αφού η Γερμανία διαθέτει αρκετά «δυνατά» κορμιά στην front line της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ +10,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την εικόνα της στο ματς με τη Λετονία, η Γερμανία διαθέτει ένα σύνολο με ποιότητα, χημεία, κλάση και σωστή διαβάθμιση στους ρόλους. Η ομάδα του κόουτς Χέρμπερτ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπέρβαση και μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ, αν φυσικά θα βρεθεί σε θέση ισχύος στα κρίσιμα λεπτά…

usa germany prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΗΠΑ – Γερμανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε ακόμα…

Σερβία – Καναδάς: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/09/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ