el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/01/2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια (21:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Fonteta ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η επιστροφή στις νίκες είναι ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται στην Ιβηρική και στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας, αυτή τη φορά στην έδρα της Βαλένθια, με την οποία έχει ίδιο ρεκόρ (10-8).

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/01/2024

Δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει άμεση αντίδραση μετά το άσχημο ποδαρικό στο 2024 εξαιτίας της ήττας από την Μπασκόνια.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειχνε έτοιμη να πανηγυρίσει την 5η συνεχόμενη νίκη στην Euroleague, αλλά παρά το +17 στο τρίτο και το +9 στο τέταρτο δεκάλεπτο έκανε κακό φίνις στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στους Βάσκους να… κλέψουν τη νίκη (75-73).

Οι «πράσινοι» είδαν το νικηφόρο σερί τους να τερματίζεται, αλλά αντίθετα συνεχίζεται το αρνητικό σερί επί ισπανικού εδάφους, που πλέον είναι στις 18 ήττες από το 2019.

Αυτό το σερί καλούνται να τερματίσουν ώστε να βελτιώσουν το 10-8 και να εδραιωθούν στην πρώτη 6άδα της κατάταξης, σε μία κούρσα πολύ λεπτών ισορροπιών όπου κάθε αποτέλεσμα αλλάζει την κατάσταση.

Ο Αταμάν μετά την ήττα στη Βιτόρια επισήμανε μεταξύ άλλων πως «κάποιες φορές μπορεί να γυρίσεις από 20 πόντους, όπως έγινε στο Μονακό, και κάποιες να είσαι πάνω και με κάποια σουτ-θαύματα να χάσεις το παιχνίδι. Κάναμε λάθη» την ώρα που καλείται να καταστρώσει πλάνα για τη νέα εκτός έδρας μάχη πιθανότατα χωρίς τον αρχηγό, καθώς ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη Fernando Buesa Arena.

Έτσι θα χρειαστεί εκ νέου να… κουβαλήσει ο Κέντρικ Ναν που είχε 25 πόντους στη Βιτόρια, αλλά στο φινάλε ξέμεινε από ενέργεια, από τη στιγμή που δεν είχε συμπαράσταση.

nunn panathinaikos novibet

Στην άλλη πλευρά η Βαλένθια είναι επίσης στο 10-8, καθώς προέρχεται από τη νίκη επί της Εφές (93-88).

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού έχει πάρει 7/10 νίκες της στη Fonteta, όπου στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας υπέταξε την πρώην ομάδα του Αταμάν, διαθέτοντας την 3η καλύτερη άμυνα (75.2) αλλά και τη 2η χειρότερη επίθεση (75.7) στη διοργάνωση, αριθμοί που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, με το αργό τέμπο να είναι στόχος της, κάτι που δεν είχε καταφέρει στο ΟΑΚΑ όπου η επικράτηση του «τριφυλλιού» ήταν άνετη (90-73).

Στόχος πάντως του «πληγωμένου» Παναθηναϊκού κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη νίκη στη χώρα των Βάσκων είναι να τερματίσει και το σερί στη Fonteta, όπου με εξαίρεση την πρώτη του επίσκεψη το 2010 γνωρίζει μόνο ήττες, έχοντας τέσσερις άγονες αναμετρήσεις στη συγκεκριμένη έδρα.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μονακό, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 05/01/2024

Η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες χάρη στο 93-88 επί της Εφές, ώστε να ανέβει στο 10-8. Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού κατέγραψε την καλύτερη επιθετική επίδοση της σεζόν και πήρε τη νίκη με έξι διψήφιους, με Ντέιβις και Τζόουνς να έχουν 15 πόντους έκαστος.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βαλένθια: 23/50 δίποντα, 11/21 τρίποντα, 14/17 βολές, 41 ριμπάουντ, 23 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 7 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός παρά τη διαφορά που έχτισε στη Βιτόρια, ακόμα και 17 πόντων ηττήθηκε από την Μπασκόνια (75-73) κι έπεσε στο 10-8.

Ο Κέντρικ Ναν είχε 25 πόντους, αλλά ήταν… μόνος στο φινάλε, με τους «πράσινους» να «λυγίζουν» για πρώτη φορά έπειτα από το 4/4 που είχαν, καθώς ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ «μίλησε» στο τέλος.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 17/40 δίποντα, 9/27 τρίποντα, 12/20 βολές, 39 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 10 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 13 λάθη.


Βαλένθια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 05/01/2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε πισωγύρισμα με την ήττα στη Βιτόρια, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν φανερά ανώτερος. Ακόμα και χωρίς τον Σλούκα η ομάδα του Αταμάν μπορεί να βρει τον τρόπο στην περιφέρεια να γίνει παραγωγικός και να πανηγυρίσει, γυρίζοντας στη βάση του με νίκη.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Αντίπαλος είναι η 3η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης (75.2), αλλά ο Παναθηναϊκός των 81.6 πόντων ανά αγώνα έχει την ποιότητα να κάνει κάτι αισθητά καλύτερο από τους 73 πόντους στη Βιτόρια.

OVER 79.5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βαλένθια – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ