el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2022

Η Τετάρτη είναι κλασική ημέρα Champions League και το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μπάγερν στην προημιτελική φάση της διοργάνωση μας υπόσχεται νέες… στοιχηματικές συγκινήσεις.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι ισχυρό αουτσάιντερ απέναντι στο μεγάλο φαβορί, την Μπάγερν, η οποία και φέτος πάει με σπασμένα τα φρένα στη διοργάνωση.

Η Βιγιαρεάλ το τελευταίο διάστημα σκορπάει τρόπο σε μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις και θα κάνει τα πάντα για να παγιδεύσει και τους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν σαν γνήσια γερμανική ομάδα έχει την νοοτροπία να μην υποτιμάει κανέναν αντίπαλο και μοιάζει αποφασισμένη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Να υπενθυμίσουμε ότι από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μπάγερν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στην Ισπανία παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League!

 


Βιγιαρεάλ – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2022

Στην Ισπανία, Βιγιαρεάλ και Μπάγερν μας υπόσχονται ματς για γερά νεύρα! Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τρίτη (12/4) στο Μόναχο και ο νικητής από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα διασταυρωθεί στον ημιτελικό με την ομάδα που θα περάσει από το ματς Μπενφίκα- Λίβερπουλ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι ισχυρό αουτσάιντερ και υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι έχει συνηθίσει να σκορπάει… τρόμο σε μεγάλα φαβορί. Συγκεκριμένα, πέρυσι κατέκτησε το Europa League με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πριν 21 ημέρες απέκλεισε τη Γιουβέντους στους «16» με μεγάλη νίκη μέσα στο Τορίνο με σκορ 3-0.

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ δεν έχουν πλέον τίποτα να φοβηθούν και το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι, μετά την επιτυχία κόντρα στη Γιουβέντους, παίζουν χωρίς πίεση και με άγνοια κινδύνου.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Έμερι, ο οποίος υποστήριξε ότι οι παίκτες τους θα παλέψουν με όλες τους δυνάμει για το καλύτερο δυνατό.

«Έχουμε πετύχει αρκετά στη διοργάνωση. Ειλικρινά δεν γνωριζω που γίνεται ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο τρόπος που θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Μπάγερν.

Πρόκειται για μια ομάδα εντελώς διαφορετική σε σχέση με τη Γιουβέντους, η οποία ανήκει και στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε καταλάβει ότι με κάθε αντίπαλο είτε πρόκειται για την Τσέλσι, την Αταλάντα ή τη Γιουβέντους έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε.

Αυτές τις πιθανότητες θα της διεκδικήσουμε και απέναντι στην Μπάγερν», δήλωσε ο Έμερι παραμονή της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς.

Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από δύο σερί ήττες. Το Σάββατο ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Λεβάντε και συμπλήρωσε δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς να σκοράρει.

Η Μπάγερν και στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ παίζει με τα φρένα σπασμένα! Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν τον όμιλο με 6 νίκες και 22-3 γκολ, ενώ όταν η Σάλτσμπουργκ στους «16» τους αμφισβήτησε με το 1-1 στην Αυστρία, στη ρεβάνς πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη με σκορ 7-1.

Ο Λεβαντόφσκι αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης, όχι μόνο λόγω των 12 γκολ που έχει σκοράρει σε 8 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και συνολικά 45 (!) σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά κι επειδή υπάρχει φημολογία ότι το καλοκαίρι θα αφήσει την Μπάγερν.

Ο Νάγκελσμαν χτύπησε καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να μην υποτιμήσουν μια από τις φετινές εκπλήξεις της διοργάνωσης.

«Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στα ημιτελικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας την κάτοχο του Europa League, η οποία διαθέτει έναν έμπειρο προπονητή και σε κάθε παιχνίδι παίζει με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο», υποστήριξε αρχικά ο προπονητής της Μπάγερν και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Γιουβέντους 3-0 κι αυτό το γνωρίζουν και οι παίκτες. Όλοι περιμένουν ότι θα περάσουμε εύκολα, όμως δεν παίξεις ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε προετοιμαστεί για ένα μεγάλο παιχνίδι».

Η Μπάγερν στην Bundesliga προέρχεται από νίκη με 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ, όμως στο συγκεκριμένο ματς η επικράτηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο λόγος το γεγονός ότι οι Βαυαροί μετά από γκάφα έπαιξαν για κάποιο διάστημα με 12 παίκτες με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να μπλέξουν. Πλέον, οι Βυαροί κινδυνεύουν να χάσουν το ματς στα χαρτιά, αφού η Φράιμπουργκ αναμένεται να ασκήσει έφεση.

Σε περίπτωση που αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί η διαφορά της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ από 9 πόντους θα πέσει στους 6 βαθμούς.


Βιγιαρεάλ – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 06/04/2022

  • Για πρώτη φορά μετά το 2009 η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Το παρελθόν των δύο ομάδων δεν είναι πλούσιο. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φάση ομίλων τη σεζόν 2011/12 και η Μπάγερν πανηγύρισε δύο νίκες (3-1 στο Μόναχο και 0-2 στην Ισπανία).
  • Η Βιγιαρεάλ στον όμιλο του Τσαμπιονς Λιγκ τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκέντρωσε 10 βαθμούς με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (12-9 γκολ). Τα 4 από τα 6 ματς έληξαν Over και Goal και τα υπόλοιπα 2 Under και No Goal.
  • Η Βιγιαρεάλ με μια ισοπαλία στην έδρα της (1-1) και επική νίκη με 0-3 μέσα στο Τορίνο απέκλεισε τη Γιουβέντους και πήρε για τη 3η φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και 22-3 γκολ η Μπάγερν έσπασε τα κοντέρ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με Μπενφίκα, Μπαρτσελόνα και Ντιναμό Κιέβου. Όλα τα ματς των Βαυαρών στο γκρουπ έληξαν Over και 4 από τα 6 No Goal.
  • Goal 1-1 και 7-1 έληξαν τα παιχνίδια της Μπάγερν στη φάση των 16 με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ.
  • Για 10η φορά τις τελευταίες 11 σεζόν η Μπάγερν βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Από την εκκίνηση του 2022 η Μπάγερν παρουσιάζει τάση στο Goal και συγκεκριμένα μετράει 10 σε 13 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν: Προγνωστικά 06/04/2022

Η Μπάγερν βάση αποδόσεων είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Ωστόσο, τα νούμερα των αποδόσεων δείχνουν να αδικούν τη Βιγιαρεάλ, η οποία ανήκει στις φετινές εκπλήξεις της διοργάνωσης και οι παίκτες της ζουν και αναπνέουν για τέτοια ματς.

Οι Ισπανοί θα παίξουν κλειστά και με αντεπιθέσεις με στόχο να παγιδέψουν μια ομάδα που έχει μάθει να έχει την μπάλα στα πόδια της και να ελέγχει τον ρυθμό. Δεν περιμένουμε γρήγορο γκολ στο ματς.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 NOVIBET

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 2-3 ΓΚΟΛ  

Σε εξαιρετική φόρα βρίσκεται ο Τόμας Μίλερ.

FUN BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ

 


Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2022

Ο Ουνάι Έμερι δεν πρόκειται να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που τον έφερε στους 8 τους διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει σφικτή τακτική και παιχνίδι γεμάτο ενέργεια. Νοκ άουτ ο εξτρέμ Αλμπέρτο Μορένο, αμφίβολοι οι Τσουκουέζε (εξτρέμ) και Ντιά (φορ).

Πιθανή 11άδα (4-2-3-1): Ρούλι –  Φοΐθ, Ραούλ Αλμπιόλ, Πο, Πεντράθα – Καπουέ, Παρέχο, Γέρεμι, Λο Σέλσο – Γκέραρντ, Ντανζούμα.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2022

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει πλέον σαφώς λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τον παρελθόν και όλα δείχνουν ότι θα πάει σε σύστημα με 4 αμυντικούς. Επέστρεψαν οι Ντέιβις, Γκορέτσκα. Θα λείψουν οι Τσούπο Μοτίνγκ (Covid) και Τολισό (μέσος).

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρντ, Σίλε, Ουπαμεκάνο, Ερνάντες – Κίμιχ, Γκορέτσκα– Σανέ (Γκνάμπρι), Μίλερ, Κομάν – Λεβαντόφσκι



Διαβάστε ακόμα… 

Απόδοση 117.851 «έβγαλε» ένας υπερτυχερός στη Novibet τη Δευτέρα


 

chelsea real5 novibet

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/04/2022

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ