el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βόλος – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/11/2023

Σημαντικό παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο ουραγός Βόλος υποδέχεται τον Άρη (20:00), με το νικητή να παίρνει – για τους δικούς του λόγους – βαθιά «ανάσα» και τον ηττημένο να παραμένει σε καθεστώς εσωστρέφειας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές συγκέντρωσαν 4 βαθμούς, γεγονός που τους επέτρεψε να ξεφύγουν από το κάκιστο αγωνιστικό ξεκίνημα. Βέβαια, ο Βόλος παραμένει ουραγός στη Super League και ετοιμάζεται για… μάχη σε κάθε αγωνιστική.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης των αρκετών προβλημάτων θα επιδιώξει να δώσει μία απάντηση μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (14β.) παραμένει σε τροχιά εξάδας, αλλά ψάχνει άμεσα τρίποντα για να μη χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Έτσι, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος πως το ματς είναι άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Βόλος – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 11/11/2023

Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς (2-1) και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», ο Βόλος πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρέμεινε στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς, όμως δείχνει σίγουρα καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους πρώτους αγώνες της στη φετινή σεζόν και πλέον απέκτησε και ψυχολογία για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό σε όλα τα παιχνίδια της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο των Θεσσαλών δέχτηκε ευχάριστα νέα από την ιατρική ομάδα του συλλόγου, αφού όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμοι μετά από αρκετό καιρό οι Σιέλης και Άλχο. Αντίθετα, εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ξανά ο Μύγας.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με δίψα για… απαντήσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο ματς με τον Ατρόμητο και ηττήθηκαν με 3-1, σε ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε στους 14 βαθμούς, πίσω από την 5η της βαθμολογίας, Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε αλλαγές και εκτός απροόπτου θα επιλέξει σύστημα με τρεις αμυντικούς, ώστε να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να καλύψει την απουσία του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Εκτός δράσης είναι επίσης οι τραυματίες Φεράρι, Βέλεθ, Οντουμπάτζο, Πάβιτσιτς και Ρουπ, ενώ, στην άλλη μεριά, υπολογίζονται κανονικά οι Ζαν Ζουλ και Κίκε Σαβέριο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με τους Μοντόγια, Μπράμπετς και Φατόρε στην άμυνα, ενώ σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν οι Κουέστα, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης «έχτισε» καλή παράδοση τους προηγούμενους μήνες σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις της κόντρα στο Βόλο. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άρης μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο συγκεκριμένο «ζευγάρι» με συνολικό σκορ 10-2.


Βόλος – Άρης: Προγνωστικά 11/11/2023

Ο Άρης ξεκινά το ματς με την ταμπέλα του φαβορί, όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το Βόλο. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερο ποιοτικό επίπεδο.

Για το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων συνοδεύονται συνήθως με αρκετά γκολ και τα αγωνιστικά δεδομένα (με την καλή μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη και τα αμυντικά θέματα του Βόλου) οδηγούν προς το G/G.

ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

O Άρης δεν έχει περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια και έχει την ποιότητα να φύγει με το διπλό, έστω και αν αυτό συμβεί με αρκετά κιλά ιδρώτα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Βόλος – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/11/2023

Ο Άρης προετοιμάζεται με σημαντικές απουσίες και ο σημαντικός πονοκέφαλος του Μάντζιου αφορά την άμυνα, αφού εκτός δράσης είναι οι Φαμπιάνο, Βέλεθ, Οντουμπάτζο και Φεράρι. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα βρει θέση ο νεαρός Φατόρε και πως το σύστημα θα περιλαμβάνει τριάδα στα στόπερ.

Χωρίς προβλήματα ο Βόλος, που υπολογίζει επίσης στους Σιέλη και Άλχο, οι οποίοι πάντως θα μείνουν στον πάγκο. Θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Κίτσος.

Βόλος (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Λούνα, Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Τάχατος – Τρουιγιέ, Κομπά – Ντέλετιτς, Μπερτόγκλιο, Μαχαίρας – Γκαρσία

Άρης (3-5-2): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε – Μενέντες, Τζούρασεκ, Βερστράτε, Νταρίντα, Σαβέριο – Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ