el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γουόριορς – Κινγκς: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/11/2023

Οι Γουόριορς αντιμετωπίζουν τους Κινγκς (04:00) στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Για τη σύγκρουση στο Σαν Φρανσίσκο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ έχει αρχίσει δυναμικά και με πολλά ντέρμπι κι ένα εξ αυτών διεξάγεται στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο, με τους Γουόριορς του Στεφ Κάρι να περιμένουν τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ για μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι του ΝΒΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο ΝΒΑ!


Γουόριορς – Κινγκς: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/11/2023

Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη αλλά τα παιχνίδια δεν στερούνται ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο. Γουόριορς και Κινγκς ετοιμάζονται ήδη για τη δεύτερη μεταξύ τους μάχη μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η πρώτη τους αναμέτρηση έγινε στο Σακραμέντο, όπου οι «βασιλιάδες» του Βεζένκοφ δεν κατάφεραν να αντισταθούν στις ορέξεις του Στεφ Κάρι, ο οποίος με 41 πόντους οδήγησε την ομάδα του σε νίκη (114-122).

Τώρα ήρθε η ώρα της… ρεβάνς, με τους Κινγκς να ταξιδεύουν στο Σαν Φρανσίσκο για να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές του 2022, χωρίς τον Ντε Άαρον Φοξ που είχε… οργιάσει στο πρώτο παιχνίδι (39 πόντοι), αλλά τώρα είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι με τον Ντρέιμοντ Γκριν ο οποίος ως συνήθως θα αναλάβει τη… βρώμικη δουλειά στην άμυνα. Μπορεί αυτή τη φορά να μη βρει απέναντί του τον Φοξ, αλλά θα κληθεί να περιορίσει τον Μαλίκ Μονκ που έχει πάρει παραπάνω επιθετικές ευθύνες από τον Μάικ Μπράουν.

Ευθύνες στην εκτέλεση θα έχει φυσικά και ο Βεζένκοφ, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και MVP της Euroleague να μπαίνει όλο και περισσότερο στα βαθιά ως «ρούκι» έχοντας δύο σερί συμμετοχές με διψήφιο αριθμό πόντων και 11 στη νίκη επί των Λέικερς.

Όσον αφορά την κατάταξη, οι Γουόριορς έχουν ρεκόρ 3-1, ενώ 2-1 είναι το αντίστοιχο ρεκόρ των Κινγκς.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γουόριορς – Κινγκς: Προγνωστικά 02/11/2023

Δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Γουόριορς και Κινγκς στην κανονική περίοδο, με τους «πολεμιστές» να έχουν επικρατήσει στο πρώτο και να έχουν μπει ζεστά στη χρονιά.

Ο ρόλος του φαβορί ανήκει και αυτή τη φορά στην παρέα του Στεφ Κάρι, που έχει το πάνω χέρι και μπορεί να επικρατήσει και πάνω από το χάντικαπ.

ΝΙΚΗ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΕ +6.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

Η πρώτη μεταξύ τους μάχη κρίθηκε στους 236 πόντους και αμφότεροι σκοράρουν αρκετά, άρα μπορούμε να ποντάρουμε σε νέο Over.

ΟVER 23.15 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουόριορς – Κινγκς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ