el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/05/2023

Μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες της Bundesliga ανάμεσα σε Βέρντερ και Μπάγερν κλέβει την παράσταση στην 31η αγωνιστική της Γερμανίας στο «Westerstadion» της Βρέμης το Σάββατο (19:30).

Οι Βαυαροί έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και το ενδεχόμενο της γκέλας απαγορεύεται αφού η Ντόρτμουντ ακολουθεί σε απόασταση αναπνοής.

Η Βέρντερ μπροστά στο κοινό της θα κυνηγήσει ένα μεγάλο αποτέλεσμα ωστε στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια να μην μπλέξει σε σενάρια παραμονής.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2023

Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται φέτος στην Bundesliga. Η πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλάζει συνέχεια χέρια. Μπάγερν και Ντόρτμουντ διεκδικούν το πρωτάθλημα και παρουσιάζουν τάσεις αυτοκτονίας.

Την περασμένη αγωνιστική ήταν η σειρά των Βεστφαλών να «σκοντάψουν» (1-1) με την Μπόχουμ και έτσι η Μπάγερν που επικράτησε 2-0 με τη Χέρτα ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση.

Επόμενος σταθμός για τους Βαυαρούς είναι το Weserstadion της Βρέμης.

Εκεί η Βέρντερ συνήθως αγχώνεται από το κοινό της και στη φετινή της πορεία έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός. Ωστόσο, το ματς με την Μπάγερν έχει σαφώς άλλη βαρύτητα για τους γηπεδούχους.

Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα της Bundesliga θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στα ύψη και παράλληλα θα «σφραγίσει» και τυπικά το θέμα της παραμονής.

Η Βέρντερ μπορεί να βρίσκεται στο +7 από τη 16η θέση των μπαράζ της σωτηρίας, αλλά ακόμα δεν είναι 100% σίγουρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά την Μπάγερν έχει εκ νέου δύσκολα ματς και παίζει με Λειψία (εκτός), Κολωνία (εντός) και Ουνιόν Βερολίνου (εντός).

Αυτό φάνηκε και από τα λόγια του προπονητή της Βέρντερ, Όλε Βέρνερ, ο οποίος παραμονή της αναμέτρησης, τόνισε:

«Είμαστε αουτσάιντερ και για να χαμογελάσουμε σ’ ένα τέτοιο ματς θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της τύχης. Οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το διάστημα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βέρντερ προέρχεται από ήττα στην έδρα της Σάλκε (2-1), η οποία γέμισε άπαντες με πίκρα επειδή ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Βέρντερ προηγήθηκε και δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης.

Η Μπάγερν φέτος παρουσιάζει τάσεις αυτοκτονίας και με δεδομένο ότι υπάρχει «γκρίνια» κανείς δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χαθεί ο τίτλος από την Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί στα τελευταία τρία ματς μετράνε μια νίκη (2-1 με τη Χέρτα), μια ήττα (3-1 από τη Μάιντζ) και μια ισοπαλία (1-1 με την Χέρτα), όμως βρίσκονται στο +1 από την Ντόρτμουντ και έγιναν πάλι πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Υπάρχει κριτική προς τον προπονητή Τόμας Τούχελ, αφού κανείς δεν περίμενε τέτοια αποτελέσματα με την έλευσή του. Φυσικά το γεγονός ότι οι Βαυαροί αποκλείστηκαν με κατεβασμένα τα χέρια από την Μάτσεστερ Σίτι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε αρκετούς ακόμη και εντός της ομάδας να χαρακτηρίσουν λάθος την απόλυση του Νάγκελσμαν.

Ο CEO των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, χρεώνεται μεγάλο μέρος της αποτυχίας και βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Μάλιστα, πρόσφατα μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες λέγοντας «πρέπει να κουνήσουν τον κ… τους για να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, το γυαλί ανάμεσα σε Μπαγερν και Σαντιό Μανέ έχει ραγίσει και τα δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα χωρίσουν το καλοκαίρι.

Ο Τόμας Τούχελ παραμονή της αναμέτρησης με τη Βερντερ τόνισε: «Όλα δείχνουν ότι ο φετινός τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Βρισκόμαστε μπροστά και πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε τα πάνω κάτω».

Στην Μπάγερν έχει ξεκινήσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και βασικός στόχος είναι ο Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.


Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 06/05/2023

  • 111 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Βέρντερ και Μπάγερν στην Bundesliga. Οι «πράσινοι» μετράνει 26 νίκες, οι Βαυαροί 59 και 26 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  •  Η Μπάγερν στα τελευταία 26 ματς απέναντι στην Βέρντερ δεν έχει ηττηθεί στην Bundesliga και μετράει 22 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία φορά που γνωρισαν την ήττα οι Βαυαροί ήταν το 2008 όταν η Βέρντερ νίκησε 2-5 μέσα στο Μοναχο.
  • Το πρόγραμμα της Μπάγερν (62 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Βέρντερ (εκτός), Σάλκε (εντός), Λειψία (εντός), Κολωνία (εκτός).
  • Το πρόγραμμα της Ντόρτμουντ (61 βαθμοί) μέχρι το τέλος της σεζόν: Βόλφσμπουργκ (εντός), Γκλάντμπαχ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός), Μάιντζ (εντός).
  • 21 Over και 9 Under μετράει η Βέρντερ στο φετινό πρωτάθλημα και είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over.
  • Η Μπάγερν σε 30 αγωνιστικές μετράει 18 Over και 12 Under και με 81 τέρματα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα της Γερμανίας.
  • Στο ματς του πρωτου γύρου η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε με σκορ 6-1.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Προγνωστικά 06/05/2023

Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο και μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι με γρήγορο ρύθμο. Για το παιχνίδια ανάμεσα σε Βέρντερ και Μπάγερν εππιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι Βαυαροί είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη και περιμένουμε ότι θα μπουν στο χορτάρι με το πόδι στο γκάζι για να καθαρίσουν το ματς. Η Βέρντερ εντός έδρας συχνά ξεχνάει τα αμυντικά της καθήκοντα.

 nikh μπαγερν & over 3,5 σε αποδοση 2.40 στη novibet 

Παίκτης κλειδί για την Μπάγερν φέτος ο Μουσιάλα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι πρώτος σκόρερ των Βαυαρών με 11 γκολ και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Βέρντερ.

anytime σκορερ μουσιαλα σε αποδοση 2.60 στη novibet  

Τα 6 από τα 8 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal και η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί.

 GOAL & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


coman bayern prognostika novibet

Βέρντερ Βρέμης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/05/2023

Στη Βέρντερ η απουσία του τραυματία Νίκλας Φίλκρουγκ αποδιοργανώνει την επιθετική γραμμή. Πρόκεται για τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga, ο οποίος φέτος μετράει 16 γκολ. Το κενό του Φίλκρουγκ θα καύψει ο Ντουκς που είναι σε φόρμα και μετράει 12 γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Παβλένκα – Βελίκοβιτς, Σταρκ, Φριντλ – Βάιζερ, Γκρος, Γιουνγκ, Μπιτενκούρτ, Στάγκε – Πίλιπ, Ντουκς.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/05/2023

Σημαντικές απουσίες έχει η Μπάγερν. Τραυματίες ειναι Τσούπο Μοτίνγκ, Ντέιβις, Ερνάντεζ, Ουπαμεκάνο και μόνιμα εκτός είναι ο Νόιερ. Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Γκορέτσκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Μαζραουί, Παβάρντ, Ντε Λιγκτ, Κανσέλο – Κίμιχ, Γκράφενμπερχ – Κομάν, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Μανέ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ