el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2023

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:00) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «London Stadium» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, αλλά με κοινό στόχο το «τρίποντο» θα τεθούν αντιμέτωπες στο Λονδίνο.

Η Γουέστ Χαμ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αναζητώντας τους βαθμούς που θα την διατηρήσουν στον «αφρό», υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριο που θα την οδηγήσει στο νέο Champions League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!

 


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2023

Στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου» της Premier League τα περιθώρια στενεύουν για όλους, όποιο στόχο κι αν έχουν.

Στην περίπτωση της Γουέστ Χαμ το ζητούμενο είναι να αποφύγει τον όποιο κίνδυνο για υποβιβασμό, έχοντας αυτή τη στιγμή μια μικρή διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να αισθανθεί ασφαλής και καλείται να μαζέψει βαθμούς για να μην απειληθεί από τις ομάδες που ακολουθούν και βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της συνεχίζει να κυνηγά την είσοδο στην τετράδα ώστε να έχει εκ νέου εισιτήριο για το Champions League, έχοντας προβάδισμα από τους διώκτες της, ωστόσο κι εκείνη οφείλει να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται για να πετύχει τον στόχο της.

Η αναμέτρηση στο Λονδίνο έχει φαβορί κι αυτή είναι η Γιουνάιτεντ, που έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στα «σφυριά» τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε.

Πριν από λίγες αγωνιστικές κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα με την τότε πρωτοπόρο Άρσεναλ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, δείγμα της μαχητικής νοοτροπίας της ομάδας.

Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η αναμέτρηση στο επιβλητικό «London Stadium» θα κρίνει την πορεία των δύο ομάδων, που θα κυνηγήσουν το «τρίποντο».

 


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/05/2023

  • Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση με 63 βαθμούς.
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες η Γιουνάιτεντ κυριαρχεί με 7 νίκες, έναντι 2 της Γουέστ Χαμ και μίας ισοπαλίας.
  • Η Γιουνάιτεντ έχει επικρατήσει στα 3 τελευταία παιχνίδια, δύο εξ αυτών τη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα νίκησε 1-0, ενώ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας επικράτησε 3-1.
  • Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τελευταία το 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Μπράιτον (1-0) που ήταν η πρώτη έπειτα από ένα καρέ αγώνων δίχως ήττα (3 νίκες, 1 ισοπαλία).
  • Οι «κόκκινοι διάβολοι» σε 17 εκτός έδρας αγώνες στην Premier League έχουν 7 νίκες, ισάριθμες ήττες και 3 ισοπαλίες με 21-32 γκολ.
  • Η Γουέστ Χαμ έχει 6-4-7 αντίστοιχα εντός έδρας με 22-23 γκολ.
  • Τα «σφυριά» φέρνουν Over5 στους 4 εκ των 5 τελευταίων αγώνων τους.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 07/05/2023

Στο Λονδίνο κοντράρονται δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και επίπεδο, που αρέσκονται να σκοράρουν και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και σε αυτό το παιχνίδι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αυτό το πλαίσιο όσον αφορά την αγορά των σκόρερς, η επιλογή του Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς είναι πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΚΟΡΕΡ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

 


Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2023

Η Γουέστ Χαμ ποντάρει στην επιστροφή των Ράις, Σούσεκ και Αγουέρντ που είχαν λείψει με τη Σίτι. Αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κουφάλ, όπως και οι Σκαμάκα και Ζούμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγουέρντ, Έμερσον – Σούσεκ, Ράις – Μπόουεν, Πακετά, Μπενραμά – Αντόνιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2023

Από πλευράς Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που ηττήθηκε από την Μπράιτον με Σάντσο και Έρικσεν να ετοιμάζονται για το αρχικό σχήμα αντί των Μαρσιάλ και Φρεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Βαν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Σο, Νταλό – Φερνάντες, Κασεμίρο, Έρικσεν – Άντονι, Ράσφορντ, Σάντσο.

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ