el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/08/2022

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται η δραστηριότητα στο Νησί και η Premier League έχει φουλ δραστηριότητα στη διάρκεια της εβδομάδας. Η Γουέστ Χαμ πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν και πλέον μπαίνει στα δύσκολα με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Τότεναμ (31/08, 21:45).

Τα «σφυριά» έσπασαν το «ρόδι» στην 4η αγωνιστική επικρατώντας εκτός έδρας της Άστον Βίλα με 1-0. Η Τότεναμ από την άλλη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και την περασμένη Κυριακή πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη με 2-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι προφανές ότι το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Τότεναμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Ανάλυση & Παρουσίαση 31/08/2022

Η Γουέστ Χαμ είχε μπει πολύ άσχημα στη νέα αγωνιστική σεζόν. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, τα «σφυριά» έμειναν χωρίς βαθμό. Όχι μόνο χωρίς βαθμό, αφού δέχθηκαν τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά και χωρίς γκολ. Η Γουέστ Χαμ δεν είχε πετύχει ούτε γκολ στις πρώτες αγωνιστικές.

Την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές μετρούσαν μία νίκη και δύο ήττες και έψαχναν το δεύτερο τρίποντο, μέσα στο «Βίλα Παρκ».

Η Γουέστ Χαμ ήταν με την πλάτη στον τοίχο κι έψαχνε μία αντίδραση κόντρα στην Άστον Βίλα. Τα «σφυριά» έπαιξαν αρκετά καλά και πήραν εν τέλει την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φορνάλς στο 74’, με σουτ έξω από την περιοχή.

Γενικότερα, η Γουέστ Χαμ έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε όλο το ματς. Ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήταν αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια της, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εν κατακλείδι, αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Γουέστ Χαμ.

Στο ενδιάμεσο των αγωνιστικών, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έδωσε και δύο αγώνες για τα play off του Conference League. Αντίπαλος ήταν η Βίμποργκ, την οποία και απέκλεισε με δύο νίκες. Αρχικά επικράτησε 3-1 εντός και στη συνέχεια, 3-0 εκτός.

Η Τότεναμ παρουσιάζει πολύ σταθερό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Και γενικότερα εντυπωσιάζει με την εικόνα της. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η ισοπαλία ήταν στο ντέρμπι εκτός έδρας με την Τσέλσι. Συνολικά έχει 10 βαθμούς και υπολείπεται δύο της Άρσεναλ, η οποία έχει το απόλυτο (12 βαθμούς με 4 στις 4 νίκες).

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έπαιξε την τελευταία αγωνιστική στο «Σίτι Γκράουντ» με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα «σπιρούνια» ήταν η ομάδα που πατούσε συνολικά καλύτερα μέσα στο γήπεδο και χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Χάρι Κέιν, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

Το θετικό για τους φιλοξενούμενους ήταν ότι στην πρώτη φάση που έφτιαξαν, μόλις στο 5’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια, η Νότιγχαμ πίεσε πολύ για να ισοφαρίσει, αλλά ήταν άστοχη. Το παιχνίδι ήταν για μεγάλο διάστημα αμφίρροπο και μοιρασμένο. Και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες. Όσο περνούσε η ώρα πάντως και δεν ερχόταν το γκολ, η Φόρεστ αγχώθηκε και έκανε κάποια λάθη.

Έτσι στο 81’, έπειτα από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, η Τότεναμ έφυγε μπροστά, ο Ριτσάρλισον έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κέιν με κεφαλιά, σχεδόν σε κενή εστία, έκανε το 0-2. Η Τότεναμ έχει τώρα μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να διατηρηθεί στο δρόμο των επιτυχιών.


Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 31/08/2022

  • Η ισοπαλία απουσιάζει από τις αναμετρήσεις της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ, στην έδρα της πρώτης, από το 2007.
  • Στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ έχει έξι νίκες και η Τότεναμ έχει επτά επικρατήσεις. Για να βρει κάποιος την πιο πρόσφατη ισοπαλία, θα πρέπει να πάει στις 25 Νοεμβρίου 2007 με τελικό σκορ 1-1.
  • Τα δύο τελευταία χρόνια, η Γουέστ Χαμ έχει ισάριθμες νίκες. Πέρυσι νίκησε με 1-0 και πρόπερσι με 2-1.
  • Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους, για το πρωτάθλημα. Έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ η τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν στις 3 Απριλίου με 2-1 επί της Έβερτον.
  • Αντίστροφα θετικό είναι το εκτός έδρας σερί της Τότεναμ. Τα «σφυριά» μετρούν επτά ματς χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία ήττα σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

west ham tottenham2 31082022 novibet


Γουέστ Χαμ – Τότεναμ: Προγνωστικά 31/08/2022

Η Τότεναμ είναι σε πολύ καλό… φεγγάρι. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει δέκα βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές και είναι αήττητη, αλλά η συνολική της εικόνα. Τα «σπιρούνια» εμπνέουν εμπιστοσύνη με το παιχνίδι τους. Έχουν βρει ρυθμό και φαίνεται αυτό, από τον τρόπο που φτάνουν στις νίκες. Αξίζει και πληρώνει καλά το «διπλό».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99

Πολύ καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί έχει και το Under 2,5. Η Γουέστ Χαμ έχει τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Και τα τέσσερα παιχνίδια έληξαν στο Under 2,5. Το ίδιο ισχύει και στα δύο τελευταία ματς της Τότεναμ με Γουλβς και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09

Ο Σον ψάχνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, από τον περασμένο Μάιο και την τελευταία αγωνιστική με την Νόριτς. Κόντρα στη Νότιγχαμ ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, ενώ είχε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες να βρει δίχτυα. Η απόδοση να σκοράρει πληρώνει πολύ καλά και θα την προτιμήσουμε.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38


Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/08/2022

Με μία δεδομένη απουσία θα παραταχθεί η Γουέστ Χαμ στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ. Σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας αμυντικός Αγκέρντ.

Επίσης, μετά τον αγώνα με την Άστον Βίλα, οι αμυντικοί Τζόνσον και Κρέσγουελ είχαν επίσης ενοχλήσεις, όμως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Και οι δύο αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Μόγιες κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Φαμπιάνσκι – Κέχρερ, Ζούμα, Κρέσγουελ – Τζόνσον, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Έμερσον – Μπόουεν, Σκαμάκα.

west ham tottenham1 31082022 novibet


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/08/2022

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Τότεναμ στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ. Οι μακροχρόνιες απουσίες των Ρομέρο και Σκιπ, δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής θα έχει όλα τα βασικά στελέχη στη διάθεσή του και η ενδεκάδα δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ντάιερ, Ντέιβις, Σάντσες – Έμερσον, Χόιμπεργκ, Μπεντακούρ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ