el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/11/2023

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, όπου αντιμετωπίζει την ισχυρή Γουέστ Χαμ (22:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μετά την πρόσφατη νίκη του επί των Άγγλων (2-1), η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε βαθμολογική ανάσα και μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 4 βαθμούς, ενώ η Γούεστ Χαμ ισοβαθμεί με την Φράιμπουργκ στους έξι.

Έτσι, είναι ξεκάθαρο πως το ματς στη Μεγάλη Βρετανία αποκτά τεράστια σημασία και για τον Ολυμπιακό θεωρείται must win για τις πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Europa League. Επιπρόσθετα, οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις μετά το σοκ της βαριάς εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ (2-4) στο πρόσφατο ντέρμπι της Super League.

Για την αναμέτρηση στο Λόντον Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στην Αγγλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Europa League!


Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ανάλυση 09/11/2023

Λίγες ώρες μετά την βαριά εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Super League (2-4), ο Ολυμπιακός καλείται να αλλάξει… τσιπάκι και να αφοσιωθεί στη μάχη για ένα εισιτήριο που θα οδηγήσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Πειραιώτες πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να βαδίσουν με οδηγό τη μεγάλη νίκη επί της Γούεστ Χαμ (2-1), που τους έβαλε στο «κόλπο» της πρόκρισης στα νοκ – άουτ. Mε αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 4 βαθμούς και πλέον κοιτά στα… μάτια τους Άγγλους (6β.) και την Φράιμπουργκ (6β.), όμως είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να υπάρξει συνέχεια με νέο τρίποντο.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος ενόψει της δεύτερης «μάχης» με την ομάδα του Λονδίνου (22:00), με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ετοιμάζει αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και για να διορθώσει τα κακώς κείμενα που παρουσιάστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Μασούρας θα παίξει από την αρχή, ενώ θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα πάρει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Επίσης, ο Μαρτίνεθ σκέφτεται να αντικαταστήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Στέφαν Γιόβετιτς στην κορυφή της επίθεσης. Σε κάθε περίπτωση, σίγουροι για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Πορόζο, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης και Ποντένσε.

Στην αντίπερα όχθη, η Γουέστ Χαμ ψάχνει αντίδραση μετά από ένα κακό αγωνιστικό διάστημα. Με εξαίρεση τη νίκη επί της Άρσεναλ στο EFL Cup (3-1), η ομάδα του Λονδίνου ηττήθηκε σε όλα τα παιχνίδια της από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα και υπάρχει ήδη έντονη κριτική γύρω από τον σύλλογο. Στο επίκεντρο βρίσκεται η κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας, αφού η Γουέστ Χαμ δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβιντ Μόγιες θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και πως ο μοναδικός αγωνιστικός «πονοκέφαλος» αφορά τον Κερτ Ζουμά, που είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 09/11/2023

Η Γουέστ Χαμ ξεκινά το ματς ως το μεγάλο φαβορί του αγώνα, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, οι Πειραιώτες παίζουν για την… ζωή τους και σίγουρα θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.63 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα και ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Η λογική λέει πως και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν στην αναμέτρηση.

OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς αντιμετωπίζεται ως «τελικός» και για τις δύο ομάδες και κυρίως για τον Ολυμπιακό, ενώ στη μία μεριά… κυριαρχεί το physical game. Σίγουρα θα υπάρξουν σκληρές μονομαχίες και αρκετές κίτρινες στην αναμέτρηση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/11/2023

Ο Ντείβιντ Μόγιες ψάχνει… ανάσα και η κρισιμότητα του αγώνα θα τον οδηγήσει στο να ρίξει όλα τα βαριά χαρτιά του στο γήπεδο. Την θέση του Ζουμά θα πάρει ο Μαυροπάνος και το βάρος θα πέσει στην μεσοεπιθετική γραμμή με τους εξαιρετικούς Γουόρντ – Πράουζ, Σούτσεκ, Πακετά, Κούντους και Μπόουεν.

Η απουσία του τραυματία Φρέιρε έφερε σε πρώτο πλάνο το νεαρό Πορόζο, που θα ξεκινήσει ξανά στο πλευρό του Ρέτσου στα στόπερ. Από εκεί και πέρα, το σύστημα με τα τρία χαφ δεν πήγε καλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Μαρτίνεθ θα επιστρέψει στο 4-2-3-1, με τον Γιόβετιτς να ξεκινά ως φαβορί για την θέση του φορ.

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Αρεολά – Κεχρέρ, Μαυροπάνος, Αγκουέρ, Κρέσγουελ – Γουόρντ Πράουζ, Σούτσεκ – Μπόουεν, Πακετά, Κούντους – Ινγκς

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Χέσε, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Γιόβετιτς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ