el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/06/2023

Επί αυστριακού εδάφους θα χτιστεί ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν και οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν (19.30, Cosmote Sport 1) την Βίνερ Βικτόρια στο Μπαντ Έρλαχ.

Πρόκειται για το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας και με δεδομένο ότι ο αντίπαλος είναι χαμηλού επιπέδου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς παίκτες και θα κάνει τις απαραίτητες δοκιμές.

Η αναμέτρηση θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και μάλιστα κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35 λεπτών.

Για το φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με πολλές αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/06/2023

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού στην αποστολή που βρίσκεται κοντά στη Βιέννη συμπεριέλαβε 33 παίκτες, όμως για το φιλικό με τους βιεννέζους δεν είναι όλοι διαθέσιμοι.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Μπρινιόλι (άδεια λόγω γάμου) δεν θα αγωνιστούν, αφού αναμένεται να ενταχθούν στις προπονήσεις την Τρίτη. Ο Τζούρισιτς, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, θα ενταχθεί στο στάδιο της προετοιμασίας την Πέμπτη.

Επίσης, ο τεχνικό επιτελείο ενδέχεται να μην ρισκάρει με τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό (Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουιγιέ).

Στο πρώτο ξεμούδιασμα ο στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να δει και να βάλει στο κλίμα της πρώτης ομάδας κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρε στην Αυστρία από την «πράσινη» Ακαδημία.

Ο λόγους για τους Μαργκόνο, Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Κάτρης και Φικάι, οι οποίοι θα πάρουν χρόνο μαζί με πιο έμπειρους παίκτες.

Επίσης, στην καλοκαιρινή προετοιμασία ο Γιοβανοβιτς δουλεύει με πρώτο και βασικό στόχο τα παιχνίδια απέναντι στην Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν δριμύτεροι στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία, αφού με πρόκριση εις βάρος της ουκρανικής ομάδας θα εξασφαλίσουν τουλάχιστον την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και το θαύμα που είναι να μπουν στους ομίλους του Chapions League.

Στον μεταγραφικό τομέα οι «πράσινες» μηχανές δουλεύουν πυρετωδώς. Μετά τους Ζέκα, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς βασικός στόχος είναι η απόκτηση ενός στόπερ.

Στο «τριφύλλι» επιθυμούν ο νέος κεντρικός αμυντικός να αποκτηθεί και να ενταχθεί στην προετοιμασία μέχρι την Πέμπτη. Η περίπτωση του Αυστριακού, Κριστόφ Κλάρερ που ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η αντίπαλος Βίνερ Βικτόρια αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αυστρίας και συγκεκριμένα στην ανατολική περιφέρεια. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα των 16 ομάδων τερμάτισε στη 10η θέση (10 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες) και ήδη στο ρόστερ της έχουν γίνει ριζικές αλλαγές. Προπονητής της παραμένει ο Τόνι Πόλστερ.

Πρόκειται για μια εμβληματική φιγούρα στην Αυστρία που σαν ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλος σκόρερ και από το 1982-2000 πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα σε Σεβίλλη, Κολωνία, Γκλάνταμπαχ και Αούστρια Βιέννης.

Ο Πόλστερ ακόμα και τώρα παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής Αυστρίας με 44 γκολ και από το 2010 βρίσκεται στην προπονητική χωρίς μεγάλες επιτυχίες.

pao novibet


Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 26/06/2023

Ο Παναθηναϊκός έχοντας αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, στοχεύει ξεκάθαρα στους κρίσιμους αγώνες των προκριματικών με τη Ντνίπρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει απλά να δώσει στους παίκτες του τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις.

Το φιλικό με τη Βίνερ Βικτόρια δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένα μεγάλη.

ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡAΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (Νο Goal) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός θα έχει ασφαλώς την πρωτοβουλία και αναμένεται να πιέσει την αντίπαλό του, κερδίζοντας αρκετά κόρνερ.

OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ