el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/03/2024

Ο Ολυμπιακός έβαλε μπροστά τις μηχανές πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, όμως την Παρασκευή (20:00) τον περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή κόντρα στην φουλ ανεβασμένη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της regular season της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 15-11) προέρχονται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης (επικράτησαν κατά κράτος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final-8), αλλά και από τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, που τους έφεραν στην 6η θέση (με συγκάτοικο την Φενερμπαχτσέ), που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ, οκτώ στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, η Ζαλγκίρις (11-15) «πετάει» με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της (ο Ιταλός τεχνικός αποδεικνύει ξανά πόσο καλός προπονητής είναι) και με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία, δεν τα παρατάει στη μάχη για μία θέση στην πρώτη δεκάδα και την συμμετοχή στα play-in.

Οι δύο μονομάχοι έχουν αναμετρηθεί άλλες 32 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να μετρούν 18 νίκες (5 σερί) έναντι 14 των Λιθουανών, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Φάληρο (24/11/2023), η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα είχε νικήσει στο ΣΕΦ με άνεση (89-72/τότε στον πάγκο της Ζαλγκίρις καθόταν ο Μακσβίτις).

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Κάουνας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/03/2024

Η Ζαλγκίρις (6-6 εντός) έχει μεταμορφωθεί στα χέρια του Τρινκιέρι, αλλάζοντας το… τσιπάκι στην Ευρωλίγκα και συνεχίζοντας να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό εντός συνόρων (στις 18/2 κατέκτησε το Κύπελλο – 86-70 στον τελικό την Λιετκαμπέλις).

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση προέρχεται από το τεράστιο «διπλό» στο Βελιγράδι (93-91 τον Ερυθρό Αστέρα), πανηγυρίζοντας κάπως έτσι την τρίτη σερί νίκη της!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της απόδρασης των Λιθουανών, ο Κίναν Εβανς, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να τελειώνει το ματς με 25 πόντους και 6 ασίστ.

«Κολόνες» στη ρακέτα οι Σμιτς (13 π.) και Μπιρούτις (12 π.).

Η επιθετική πολυφωνία της Ζαλγκίρις, καθώς και η αποτελεσματικότητά της πίσω από 6,75 μ. (44%), την οδήγησε σ’ αυτό το πολύ σημαντικό «διπλό», σε ένα ματς στο οποίο σημειώθηκε και ολιγόλεπτη διακοπή στη τέταρτη περίοδο λόγω ρίψης αντικειμένων στο παρκέ από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

Τα ομαδικά στατιστικά της Ζάλγκιρις: 17/33 δίποντα, 13/30 τρίποντα, 20/24 βολές, 25 ριμπάουντ (18 αμυντικά/7 επιθετικά), 19 ασίστ, 7 κλεψίματα, 8 λάθη, 2 μπλοκ.

Εν όψει της μάχης με τους Πειραιώτες, ο Τρινκιέρι δεν έχει στη διάθεσή του τον αναπληρωματικό σούτινγκ γκαρντ Ντ. Γκεντράιτις, ενώ αμφίβολος δίνεται ο πολύτιμος ψηλός Μπιρούτις.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός (έχει κατακτήσει και το Σούπερ Καπ στην εκκίνηση της σεζόν) έρχεται από τρεις κολλητές νίκες στην Euroleague και τέσσερις στα πέντε τελευταία.

Στο πιο πρόσφατο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (6-7 εκτός έδρας) πέρασε από την Βαλένθια (65-78) με οδηγό την άμυνά της και την σκληράδα που βγάζει ξανά στο παρκέ μετά την επιστροφή κάποιων τραυματιών.

Κλειδί για τους Πειραιώτες το εξαιρετικό αμυντικό τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο δέχθηκαν μονοψήφιο αριθμό πόντων (9).

MVP του Ολυμπιακού ο Αλεκ Πίτερς, ο οποίος έκανε θραύση στα ριμπάουντ (μάζεψε 11/ατομικό ρεκόρ για τον Αμερικανό φόργουορντ), ενώ πέτυχε και 9 πόντους σε 21’ συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ ο Κάνααν (16 π.), διψήφιος ο ΜακΚίσικ (10 π.), αλλά και ο Ράιτ (αποδεικνύεται λαυράκι ο Αμερικανός ψηλός) με 10 π. και 3 κλεψίματα.

Τα ομαδικά στατιστικά των «ερυθρόλευκων»: 20/38 δίποντα, 5/20 τρίποντα, 23/27 βολές, 36 ριμπάουντ (26 αμυντικά/10 επιθετικά), 18 ασίστ, 9 κλεψίματα, 12 λάθη, 2 μπλοκ.

Γέμισε ονόματα ξανά το απουσιολόγιο του κόουτς Μπαρτζώκα, αφού για το ματς στο Κάουνας τέθηκαν νοκ άουτ οι Γουίλιαμς-Γκος (8.9 π., 3.2 ασίστ, 2.3 ριμπ. κατά μέσο όρο), Λαρεντζάκης (5.7 π.), Μήτρου-Λονγκ, μόνιμα έξω και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Κάουνας, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 01/03/2024

Στον Ολυμπιακό μαζεύτηκαν ξανά απουσίες και η Ζαλγκίρις δεν αστειεύεται.

Ούτως ή άλλως, οι Λιθουανοί μπροστά στο πιστό κοινό τους (σταθερά sold out) παίρνουν έξτρα δύναμη, ενώ ο Τρινκιέρι έχει κάνει άπαντες στον σύλλογο να πιστέψουν ότι μπορεί να επιτευχθεί το… μίνι θαύμα (συμμετοχή στα play-in).

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΕ +2.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Επίσης, δεν περνάει απαρατήρητο το over 5,5 πόντοι του Φίλιπ Πετρούσεφ, σε απόδοση 1,74. Ο Σέρβος ποιοτικός ψηλός του Ολυμπιακού βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό παίρνοντας όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Γ. Μπαρτζώκα.

ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ OVER 5.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

Επίσης, καλή περίπτωση δείχνει το over 13,5 πόντοι και ασίστ του Τόμας Γουόκαπ, σε απόδοση 1,72, καθώς λόγω και της απουσίας του Γκος, ο βασικός πλέι μέικερ των «ερυθρόλευκων» θα σηκώσει μεγαλύτερο βάρος στο μπροστά κομμάτι του παρκέ.

ΓΟΥΟΚΑΠ OVER 13.5 ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ