el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Άγιαξ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/10/2023

Μεγάλη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άγιαξ (19:45) και γνωρίζει ότι νέα νίκη, μετά το τεράστιο διπλό στην έδρα της Μπράιτον (3-2), θα την φέρει σε πλεονεκτική θέση σε ό,τι αφορά τη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η «Ένωση» θα παρουσιαστεί ενισχυμένη αγωνιστικά σε σχέση με την ήττα από τον ΟΦΗ (2-0) και η μοναδική απουσία αφορά τον Λιβάι Γκαρσία. Επίσης, ο «Δικέφαλος» γνωρίζει πως θα βρει τον Άγιαξ σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, αφού ο ιστορικός σύλλογος διανύει περίοδο μεγάλης κρίσης, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Για το σπουδαίο ματς στην «Αγιά – Σοφιά» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!


ΑΕΚ – Άγιαξ: Παρουσίαση, Ανάλυση 05/10/2023

Σπουδαίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ (19:45) και γνωρίζει πως ενδεχόμενο δεύτερο τρίποντο στους ομίλους του Europa League θα της δώσει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ήττα από τον ΟΦΗ (2-0) ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ματς. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται τον Άγιαξ (19:45) και θέλει να δώσει συνέχεια στο τεράστιο διπλό επί της Μπράιτον στην Αγγλία (3-2), έτσι ώστε να μπει από νωρίς σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η «Ένωση» σόκαρε την Ευρώπη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και γνωρίζει ότι το ματς με τον Άγιαξ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του ομίλου. Άλλωστε, τα παιχνίδια στην έδρα της ήταν εξαρχής τα πιο σημαντικά για την ΑΕΚ, που καλείται να ανταποκριθεί ξανά σε μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων.

Οι Ολλανδοί διανύουν ίσως την πιο δύσκολη και επεισοδιακή περίοδο των τελευταίων ετών και είναι χαρακτηριστικό ότι μέτρησαν πέντε ματς χωρίς νίκη μέχρι το 3-2 επί της Βαλβάικ, το οποίο πάντως δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα, αφού υπήρξε διακοπή λίγο πριν το τέλος λόγω σοβαρού τραυματισμού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μεταξύ άλλων, ο Άγιαξ ηττήθηκε στην έδρα του από την Φέγενορντ με 4-0, σε ένα ματς που συνοδεύτηκε με πρωτοφανή επεισόδια από τους φιλάθλους του συλλόγου.

Αν μπει στην εξίσωση και το 3-3 με την Μαρσέιγ, είναι ξεκάθαρο ότι ο «Αίαντας» ψάχνει άμεσα μία αντίδραση και μία νίκη που θα του επιτρέψει να ανέβει ψυχολογικά και να νιώσει πιο «άνετος» στο Europa League.

Από την μεριά της, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ και ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες που «κουβάλησαν» πέρσι το μεγαλύτερο φορτίο μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ. Έτσι, όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ και Πόνσε. Οι Γιόνσον, Βίντα και Άμραμπατ προπονήθηκαν κανονικά, κάτι που σημαίνει πως είναι υποψήφιοι για την βασική ενδεκάδα, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο τραυματίας Λιβάι Γκαρσία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2018/2019, με τον Άγιαξ να κερδίζει και στις δύο αναμετρήσεις (3-0, 2-0)


ΑΕΚ – Άγιαξ: Στατιστικά και Προϊστορία 05/10/2023

  • H ΑΕΚ έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Ο Άγιαξ κράτησε ανέπαφη την εστία του μόνο στο ματς με την Φορτούνα Σίταρντ (0-0). Στα υπόλοιπα παιχνίδια του δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Περιμένοντας την απόφαση για το ματς με την Βάλβαικ, ο Άγιαξ μετρά πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα έγραψε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.
  • Μέχρι την ήττα από τον ΟΦΗ (2-0), η ΑΕΚ «έτρεξε» σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (4 νίκες, 1 ισοπαλία).
  • Τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Ο Άγιαξ μετρά τέσσερα συνεχόμενα ματς με Over 2.5 γκολ.
  • O Άγιαξ κέρδισε και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια του κόντρα στην ΑΕΚ για την φάση των ομίλων του Champions League: Το 1994 κέρδισε με 2-1, 2-0 και το 2018 με 3-0, 2-0.
  • Και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η εικόνα των ομίλων.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΑΕΚ – Άγιαξ: Προγνωστικά 05/10/2023

Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της Μπράιτον και να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ ο Άγιαξ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη, αφού ενδεχόμενη ήττα θα τον αφήσει από νωρίς πολύ πίσω στον όμιλο.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια  επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στο επιθετικό τους κομμάτι και ζουν καθημερινά με προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Το τέμπο θα είναι σίγουρα υψηλό και μπορούμε να περιμένουμε ένα ματς με πολλές φάσεις και αρκετά γκολ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΤ. ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι εκτός, ο Έκι Πόνσε δεν έχει προσαρμοστεί στο 100% και ο Σέρχιο Αραούχο κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο: Έτσι, το βάρος για το γκολ πέφτει στον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος είναι φυσικά βαρόμετρο στην επιθετική λειτουργία της «Ένωσης».

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άγιαξ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


AEK – Άγιαξ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 05/10/2023

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Λιβάι Γκαρσία, όμως αναμένεται να ρίξει όλα τα δυνατά του χαρτιά στην αρχική ενδεκάδα εκτός του Βίντα, ο οποίος δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης. Δίλημμα υπάρχει για την παρουσία του Αραούχο στην βασική σύνθεση, καθώς και στα δεξιά, όπου Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν τη θέση ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία.

Το δίλημμα του Άγιαξ αφορά τη θέση στην επίθεση, με τον Μπρόμπεϊ να έχει ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τον Άκπομ. Ο Βαν ντε Μπούμεν αναμένεται να πλαισιώσει τους Μπερχάους και Τέιλορ στο κέντρο, ενώ εκτός δράσης είναι οι Βος (τιμωρημένος), Ρούλι, Μάνσβερκ και Καπλάν (τραυματίες).

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε

Άγιαξ (4-3-3): Γκόρτερ – Ρένσχ, Σούταλο, Χάτο, Σόσα – Βαν ντε Μπούμεν, Τέιλορ, Μπερχάους – Φορμπς, Μπρόμπεϊ, Μπεργκβάιν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ