el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2023

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη (18:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κούρσα των Playoffs συνεχίζεται σε τεντωμένο σχοινί, με ΑΕΚ και Άρη να τίθενται αντιμέτωποι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην 4η στροφή των Playoffs.

Η «Ένωση» συνεχίζει στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό στην μάχη του τίτλου, ενώ οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τη δική τους μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αναζητώντας βαθμούς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σημαντικό παιχνίδι της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2023

Κάθε αγωνιστική είναι η πιο κρίσιμη μέχρι την επόμενη. Σε μία κούρσα όπου οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, η ΑΕΚ με τα τελευταία δεδομένα έχει βρεθεί σε θέση ισχύος, έχοντας χτίσει ένα μικρό σερί δύο νικών και καλείται να το συνεχίσει ώστε να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος έχει τη δική του μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, έχοντας πλεονέκτημα μόλις ενός βαθμού από τον Βόλο που ακολουθεί.

Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην «Αγιά Σοφιά», με την ΑΕΚ να είναι ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή (66 βαθμοί) και τη μάχη να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς 3 βαθμούς πίσω ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο η «Ένωση» γνωρίζει πως εφόσον κάνει το καθήκον της και πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα της στο μίνι πρωτάθλημα, θα μπορεί να είναι κερδισμένη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο.

Για τους Θεσσαλονικείς (41 βαθμοί) το ζητούμενο είναι να επαναλάβουν αποτελέσματα όπως στο Φάληρο και να βρουν βαθμούς ώστε να ξεφύγουν από τον Βόλο και να μην χρειαστεί να κριθεί από τις αναμετρήσεις με τους Θεσσαλούς η 5η προνομιούχος θέση.

 


ΑΕΚ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 09/04/2023

  • Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση (ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό) με 66 βαθμούς.
  • Στα Playoffs η «Ένωση» έχει έρθει ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό (0-0), ενώ έχει νικήσει με το ίδιο σκορ (0-1) ΠΑΟΚ και Βόλο.
  • Ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 41 βαθμούς.
  • Στα Playoffs οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει ισόπαλοι με τον Ολυμπιακό (2-2), ενώ έχουν ηττηθεί από ΠΑΟΚ (1-2) και Παναθηναϊκό (0-1).
  • Στην κανονική περίοδο η ΑΕΚ επικράτησε και στα δύο παιχνίδια (0-2 στη Θεσσαλονίκη, 3-0 στην «Αγιά Σοφιά»).
  • Είχαν προηγηθεί 3 συνεχόμενες νίκες του Άρη την περσινή σεζόν (2-1, 1-2, 3-2), με την τελευταία στα Playoffs να δίνει στους Θεσσαλονικείς το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
  • Συνολικά στις αναμετρήσεις τους η ΑΕΚ έχει 63 νίκες, με τον Άρη να έχει 30 και 33 αγώνες να έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Ως γηπεδούχος η ΑΕΚ έχει 44 νίκες, έναντι 5 του Άρη και 14 ισοπαλιών.
  • Από τη σεζόν 2018/2019 που ο Άρης επέστρεψε στη Super League , η ΑΕΚ έχει 9 νίκες, 4 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι, ενώ 5 νίκες μετρούν οι Θεσσαλονικείς.
  • Τα δύο φετινά παιχνίδια ήταν No Goal, ενώ και τα τέσσερα περσινά ήταν με G/G, συνδυασμένα μάλιστα με Over. Σε 6 εκ των 8 τελευταίων αγώνων είχαμε
  • Στα τελευταία 11 παιχνίδια της η ΑΕΚ έχει No Goal στα 10.
  • Ο Άρης στα τελευταία 11 παιχνίδια του έχει δεχθεί γκολ στα 10, ενώ η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο έπειτα από 7 αγώνες που δεν κατάφερε να σκοράρει.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά 09/04/2023

Για την ΑΕΚ η νίκη είναι ζωτικής σημασίας στη μάχη του τίτλου, καθώς κάθε βαθμός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου η ΑΕΚ επικράτησε χωρίς να δεχθεί γκολ (0-2, 3-0), ενώ δεν έχει δεχθεί τέρμα ως τώρα στα Playoffs.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΤΗ NOVIBET

Ατού της ομάδας του Αλμέιδα είναι το γεγονός πως μπορεί να βρει γκολ από αρκετούς διαφορετικούς παίκτες.

Στον Βόλο ήταν ο Πινέδα που παραβίασε την αντίπαλη εστία, με τον Μεξικανό να είναι σταθερή επιθετική απειλή.

ΣΚΟΡΕΡ ΠΙΝΕΔΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΑΕΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2023

Ο Ματίας Αλμέιδα αρέσκεται στις αλλαγές, ωστόσο δε θα προκαλέσει έκπληξη να διατηρήσει το ίδιο σχήμα με αυτό που πήρε τη νίκη στον Βόλο, ώστε να πάρει άλλο ένα «τρίποντο».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αθανασιάδης – Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Βίντα, Ρότα – Γιόνσον, Μάνταλος, Ελίασον – Πινέδα – Αραούχο – Γκαρσία.

Άρης: Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2023

Ο Τόλης Τερζής θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μία τουλάχιστον βασική αλλαγή, καθώς ο Καμαρά λόγω της αποβολής του είναι τιμωρημένος και στη θέση του θα επιστρέψει ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιαμπάνης – Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Οντουμπάγιο – Νταρίντα – Ετέμπο – Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκαρσία – Γκρέι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ