el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 31/10/2021

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (31/10, 19:30) στο σπουδαιότερο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League. Η μονομαχία ανάμεσα στην «Ένωση» και τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι να πλησιάσουν την πεντάδα.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ματς αναμεσά σε ΑΕΚ και Άρη γίνεται πιο συναρπαστικό.


ΑΕΚ – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 31/10/2021

Η ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη, μετράει δύο σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι και έχει βελτιώσει την εικόνα της σε άμυνα και επίθεση. Μεσοβδόμαδα οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν υποχρεώσεις στο Κύπελλο και για το ματς με την Άρη επικρατεί ενθουσιασμός, ο οποίος φάνηκε και στη διάθεση των εισιτηρίων. Η διοίκηση των γηπεδούχων περιμένει περισσότερους από 20.000 φιλάθλους.

Το «τρίποντο» μέσα στον Βόλο (νίκη με 1-3) επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Στιβεν Τσούμπερ και τον φρέσκο αέρα που έχει φέρει ο Γιαννίκης. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ κάνοντας εκ νέου ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.

«Ο Στίβεν έχει τρομερή ποιότητα και ταυτόχρονα απολαμβάνει τη δουλειά. Επιπλέον, όπως και άλλοι, βάζει τον εγωισμό του στο πίσω μέρος και γι’ αυτόν προέχει μόνο η ομάδα», δήλωσε ο Γιαννίκης για την απόδοση του Τσούμπερ και στη συνέχεια στάθηκε στα επόμενα δύσκολα ματς, λέγοντας: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει πάντα να αγωνίζεται για τίτλους. Αλλά τώρα είναι καλύτερα να μιλάμε για δουλειά παρά για τρόπαια, αφού μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια.

 

Ικανοποίηση επικρατεί και για την επιστροφή του Ανσαριφάντ στα γκολ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ στάθηκε στη δουλειά που κάνει ο Γιαννίκη, λέγοντας: «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που είναι μαζί μας ο Coach. Δουλεύουμε σκληρά και νομίζω ότι τα πάμε ως τώρα αρκετά καλά. Έχουμε υψηλές βλέψεις για το τέλος της σεζόν, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε και το επόμενο ματς με τον Άρη».

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ θα ανακατέψει μεσοεπιθετικά την τράπουλα καθώς οι Λιβάι Γκαρσία και Νόρντιν Άμραμπατ είναι τραυματίες.

Ο Άρης συμπλήρωσε 5 σερί ματς αήττητος με δύο σερί νίκες και δείχνει ότι ανεβάζει στροφές. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ξέσπασαν την περασμένη αγωνιστική και πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη (5-1) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Καμαρά, Μπερτόλιο, Σούντγκεν, Γκάμα, ο οποίοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν σκοράρει από ένα γκολ.

Άρης – Παναιτωλικός: 5-1 (Στιγμιότυπα)

«Δεν στέκομαι στα πέντε γκολ αλλά στην εικόνα.  Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε τον Άρη που θέλουμε να βλέπουμε κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη για μας. Μας περιμένει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ και πρέπει όλοι να είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας», τόνισε ο Μάντζιος.

Το τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων, σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδα, θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή που έφερε το 5-1 με τον Παναιτωλικό και στο ΟΑΚΑ.


ΑΕΚ – Άρης: Στατιστικά 31/10/2021

  • Η προϊστορία δείχνει ότι ο Άρης μέσα στο ΟΑΚΑ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς απέναντι στην «Ένωση» στην Αθήνα δεν έχουν χάσει στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του Πρωταθλήματος και μετράνε μια νίκη και 3 ισοπαλίες.
  • Η ΑΕΚ με τον Γιαννίκη στον πάγκο μετράει 2 σερί νίκες όλες Over 2,5 και έχει σκοράρει 6 γκολ (3 με Ατρόμητο, 3 με Βόλο) και έχει δεχθεί μόλις ένα.
  • Στα δύο τελευταία ματς της Ενωσης έχουν καταλογιστεί ισάριθμα πέναλτι.
  • 5 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει μοιράσει ο Τσούμπερ στο πρωτάθλημα της Super League
  • 8 από τα 11 τελευταία ματς (ανεξαρτήτως έδρας) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Under 2,5 Goal.
  • Από τη σεζόν 18/19 έχει να νικήσει (4-0) η ΑΕΚ τον Άρη στην έδρα της.

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά 31/10/2021

Η ΑΕΚ έχει φέτος την ποιότητα για να σπάσει την αρνητική παράδοση και νικήσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Η «Ενωση» πατάει καλύτερα στα πόδια της σε σχέση με τον αντίπαλό της.

Η ΑΕΚ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επιθετικά τα πάντα ξεκινούν στην ΑΕΚ και (συχνά) τελειώνουν από τα πόδια του Τσούμπερ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ΑΝYTIME) OΕΛΒΕΤΟΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Αναμένουμε αρκετές μονομαχίες μέσα στις περιοχές και το Var ίσως μας οδηγήσει στην άσπρη βούλα.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/10/2021

Η ΑΕΚ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστα Γαλανόπουλο, όμως το ρόστερ διαθέτει λύσεις για να καλυφθούν τα κενά. Ο Τζαβέλλας διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ όλα δείχνουν ότι βοήθειες από τον πάγκο θα δώσει ο Ανσαριφάρντ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμαντί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο

Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/10/2021

Ο Άρης βρήκε επιθετικό και αμυντικό ρυθμό την περασμένη αγωνιστική και ο Άκης Μάντζιος δεν θα αλλάξει το πλάνο στο ΟΑΚΑ. Εκτός ο αμυντικός Λούμορ.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκανέα, Λέισμαν, Μπράμπετς,  Τζέγκο, Εντιαγέ, Γκάμα, Μπερτόλιο, Γκαρσία, Καμαρά


GiANT Heart: Novibet & Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνουν “χώρο” στα όνειρα των παιδιών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ