el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

AEK – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/09/2023

Μετά από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Αγγλία και Λεωφόρο, η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα της, όπου υποδέχεται τον Ατρόμητο (21:00) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να πλησιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ, στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος ψάχνει υπέρβαση και την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League.

Παραδοσιακά, η ομάδα του Περιστερίου δυσκολεύει τον «Δικέφαλο» και μπορούμε να περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς.

Για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League!


ΑΕΚ – Ατρόμητος: Παρουσίαση, Ανάλυση 28/09/2023

Με φόρα από την σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (21:00) με σκοπό να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της Super League.

Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο διπλό στην Αγγλία και το εντυπωσιακό 3-2 επί της Μπράιτον, η ΑΕΚ έδειξε τα… δόντια της και εντός συνόρων. Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο και κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-1) και «φώναξε» προς πάσα κατεύθυνση πως παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν – ξανά – ο μεγάλος πρωταγωνιστής με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, βοηθώντας ακόμα και σε ρόλο αριστερού μπακ. Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος κάλυψε για περίπου 60 λεπτά τις απουσίες των Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί.

Για την ώρα, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση (8β.) του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει συνεχόμενες νίκες για να πλησιάσει την κορυφή και τον πρωτοπόρο (13β.) Ολυμπιακό. Έτσι, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00) είναι πολύ σημαντικό για την «Ένωση», που ίσως παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της Δευτέρας (25/9).

Για παράδειγμα, οι Νορντίν Άμραμπατ και Έκι Πόνσε αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής μετά το… μηδέν που «έγραψαν» στο ντέρμπι, ενώ όλα δείχνουν πως οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάμιαν Σιμάνσκι θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να υπολογίζει στον Εχσάν Χατζισαφί, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από το status των Μουκουντί και Βίντα, που λογικά θα μείνουν ξανά εκτός δράσης.

Στην άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού η σεζόν δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Η ομάδα του Περιστερίου αγνοεί τη νίκη από την έναρξη της σεζόν και σε τέσσερα ματς μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ σε όλα τα παιχνίδια δέχτηκε – τουλάχιστον – ένα γκολ.

Είναι πάντως εμφανές ότι οι Τζαβέλλας, Κούντε και Βαλένσια, που ήρθαν πρόσφατα στην ομάδα, θα βοηθήσουν σημαντικά το σύνολο του Κρις Κόουλμαν, δίνοντας ποιότητα και βάθος σε όλες τις γραμμές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος πρέπει να ξεπεράσει και όσα έγιναν στα τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετρά πέντε σερί νίκες εντός και εκτός έδρας, ενώ στις τέσσερις από αυτές δεν έχει δεχτεί καν γκολ.

Πάντως, στο περσινό ματς των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νορντίν Άμραμπατ στο 94ο λεπτό για να φτάσει στη νίκη με 1-0.


ΑΕΚ – Ατρόμητος: Στατιστικά και Προϊστορία 28/09/2023

  • Η ΑΕΚ μετρά πέντε σερί νίκες σε ματς κόντρα στον Ατρόμητο.
  • Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να σκοράρει.
  • Η ΑΕΚ δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ και στα εννιά επίσημα παιχνίδια της φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Ο Ατρόμητος έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ και στα τέσσερα φετινά του παιχνίδια.
  • Ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει ακόμα φέτος.
  • Τα τελευταία τρία παιχνίδια του Ατρόμητου έληξαν με G/G και με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η ΑΕΚ τρέχει σερί έξι αγώνων με G/G. Τέσσερα από αυτά τα ματς συνδυάστηκαν και με Over 2.5 γκολ.
  • Τελευταία εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ καταγράφηκε το 2018. Από τότε μέχρι και σήμερα ακολούθησαν πέντε σερί νίκες της «Ένωσης» στο «σπίτι» της.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Προγνωστικά 28/09/2023

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε βελτιωμένος στα τελευταία παιχνίδια του, όμως είναι ξεκάθαρο πως θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη διαθέτοντας ένα «παζλ» με ψυχολογία, ποιότητα, κλάση και έδρα.

Για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ατρόμητος θα παίξει με αμυντική προσέγγιση και δύσκολα θα ανέβει ψηλά στο γήπεδο. Η ΑΕΚ διαθέτει την ποιότητα για να βρει γκολ, αλλά δύσκολα θα δούμε παιχνίδι με περισσότερα από τρία τέρματα συνολικά.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ελβετός διανύει περίοδο… απολαυστικής φόρμας και, επιπρόσθετα, είναι πάντα ένας από τους καλύτερους της ΑΕΚ σε παιχνίδια που ο αντίπαλος περιμένει στην περιοχή του. Θα βρει σίγουρα χώρο για δράση…

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/09/2023

Αναμένεται rotation από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ενδέχεται να δώσει φανέλα βασικού στους Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Σιντιμπέ και Αραούχο. Ο Τσούμπερ θα ξεκινήσει πιθανότατα από τα αριστερά, ενώ ο Κάλενς θα πάρει θέση στο πλευρό του Μήτογλου.

Στην άλλη μεριά, ο Ατρόμητος θα πορευτεί με βάση όσα είδαμε και στο ματς με την ΟΦΗ, εκτός από δύο αλλαγές: Οι Γιουμπιτάνα και Κουντέ αναμένεται να πάρουν τη θέση των Βαλέσια και Φριντζόνσον.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμαντί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Τσούμπερ – Αραούχο, Γκαρσία

Ατρόμητος (4-2-3-1): Τσιντώτας – Κεσρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ – Κουντέ, Γκονζάλες – Ρομπάιγ, Αγκιμπού Καμαρά, Γιουμπιτάνα – Αντζιέλσκι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ