el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/08/2023

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Τορπέντο Ζοντίνο (20:00) στη ρεβάνς του 3-2 στη Λευκορωσία για να σφραγίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Για τη σημαντική αναμέτρηση στη Λάρνακα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κυπριακή ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή της πορεία και μετά το «διπλό» στην έδρα της Τορπέντο καλείται να τελειώσει τη δουλειά και να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στη ρεβάνς της Λάρνακας κόντρα στην ομάδα της Λευκορωσίας η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα θέλει να υπερασπιστεί το 2-3 αποφεύγοντας τις κακοτοπιές για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο  Conference League! 


ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/08/2023

Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μετά το 2-3 εκτός έδρας στην Ουγγαρία απέναντι στην Τορπέντο Ζοντίνο, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή της απέναντι στην ομάδα της Λευκορωσίας, την οποία περιμένει στο «Γεώργιος Καραπατάκης» της Λάρνακας.

Η τρίτη ομάδα της περσινής κατάταξης στην Κύπρο που αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη την περσινή σεζόν με την ευρωπαϊκή της παρουσία, καθώς κατάφερε να φτάσει ως τους «16» του Conference League, θέλει να επιβεβαιώσει αυτή την επιτυχία και να συνεχίσει με φόντο τους ομίλους της διοργάνωσης, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να περιμένει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μετά το 3-0 επί της Πετροκούμπ.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ παρά το προβάδισμα χάρη στη νίκη στον πρώτο αγώνα δεν σταματά να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Εξάλλου είδε το 0-3 του ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 2-3, κάτι που τον οδηγεί στο να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη ρεβάνς με την ομάδα του Ντμίτρι Μόλος: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για όλους στην ομάδα, για τους παίκτες, τους προπονητές. Έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα μετά τον πρώτο αγώνα. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Θα πρέπει από την αρχή να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου για εμάς. Είναι σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΑΕΚ Νέναντ Τόμοβιτς επισήμανε το ζητούμενο για τη ρεβάνς και την φετινή πρεμιέρα της ομάδας ενώπιον του κοινού της: «Κάναμε καλή ανάλυση, ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε και που πρέπει να διορθώσουμε. Θέλουμε τη πρόκριση. Αυτό μετρά. Να είμαστε όλοι στο τέλος χαρούμενοι με την πρόκριση. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα προκριθούμε. Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον κόσμο μας, έχουμε μεγάλο κίνητρο».


ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο: Στατιστικά & Προϊστορία 02/08/2023

  • Η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε στον πρώτο αγώνα στο Μεζοκόβεσντ της Ουγγαρίας (2-3) με τα γκολ από τους Γκιούρτσο (6’, πέναλτι), Κάσας (16’) και Φαράζ (40’) για λογαριασμό της κυπριακής ομάδας.
  • Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο την Μακάμπι Τελ Αβίβ ή την Πετροκούμπ. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν 3-0 στον πρώτο αγώνα.
  • Την περσινή σεζόν η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας της, καθώς έφτασε ως τους «16» του Conference League, όπου αποκλείστηκε απέναντι στην μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης, Γουέστ Χαμ.
  • Η Τορπέντο συμμετέχει φέτος για δεύτερη φορά στο Conference League μετά το 2021 όπου αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Συνολικά στην ιστορία της η ομάδα της Λευκορωσίας έχει δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Europa League, έχοντας αποκλείσει την Φιλκίρ το 2010 και την Ντέμπρετσεν το 2016. Αυτές είναι και οι δύο μοναδικές περιπτώσεις όπου έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη.
  • Σε 27 περιπτώσεις διπλών νοκ άουτ αναμετρήσεων, η ΑΕΚ Λάρνακας έχει 18 προκρίσεις.
  • Εντός έδρας σε διπλές νοκ άουτ αναμετρήσεις μετράει 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο: Προγνωστικά 02/08/2023

Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι έτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών και είναι φαβορί για νέα νίκη επί των Λευκορώσων. Εφόσον η κυπριακή ομάδα είναι συγκεντρωμένη μπορεί να προηγείται από το πρώτο μέρος. Εξάλλου και στον πρώτο αγώνα προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, πριν χαλαρώσει στο δεύτερο 45λεπτο.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι του Χοσέ Λουίς Όλτρα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σε περίπτωση που αποφύγουν τα λάθη, με την Τορπέντο να μην έχει την ποιότητα να τους απειλήσει.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας – Τορπέντο Ζοντίνο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ Λάρνακας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/08/2023

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να καθαρίσει την πρόκριση, με τον Όλτρα να μην υπολογίζει στους Εγγλέζου, Κατελάρη, Παρασκευά και Σάντος. Ο Κωνσταντή δεν ακολούθησε την τελευταία προπόνηση λόγω υποχρεώσεων με τον στρατό, ενώ πιθανή είναι η παρουσία του Πίριτς παρότι δεν έχει ολοκληρωμένη προπόνηση, με τον Άνχελ και τον Λέδε να είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τούμπας – Κάσας, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Σάντσεζ – Μάμας, Πονς, Γκιούρτσο, Φαράι – Σολ, Ράφα Λόπεζ.

Τορπέντο Ζοντίνο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/08/2023

Η Τορπέντο του Ντμίτρι Μόλος θα κυνηγήσει την έκπληξη στη Λάρνακα επιχειρώντας να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αμπράμοβιτς – Τσιχ, Γκλουσένκοφ, Μπούρκο, Πρεμούντροφ – Σεφτσένκο, Μπάτιτσεφ – Πομπουντέι, Λισάκοβιτς, Μενσά – Γκόρμπατσικ.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ