el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/05/2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs. Για το μεγάλο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη του πρωταθλήματος συνεχίζεται και η αγωνία κορυφώνεται, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για τα Playoffs.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο η λεπτή γραμμή ανάμεσα σε «Ένωση» και Παναθηναϊκό συνεχίζει να υφίσταται, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες και την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να γνωρίζει πως η τύχη της για τον τίτλο δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν.

Το «τρίποντο» στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» είναι επιβεβλημένο για να διατηρηθεί η ΑΕΚ σε τροχιά τίτλου, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη για να διατηρήσει το πάνω χέρι για την 3η θέση ώστε να έχει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/05/2023

Άλλο ένα ντέρμπι στα Playoffs, με την ΑΕΚ να περιμένει τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά» σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, στην τελική ευθεία του μίνι πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» μετά το 0-0 στη Λεωφόρο παρέμεινε ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο γνωρίζει πως για να κατακτήσει τον τίτλο θα χρειαστεί τόσο δικό της 3/3, όσο και τουλάχιστον ένα στραβοπάτημα των «πράσινων» στις τρεις στροφές που απομένουν.

Τρεις στροφές πολύ κρίσιμες και η πρώτη εξ αυτών έχει το ντέρμπι με τους Πειραιώτες που έχουν μείνει εκτός κούρσας τίτλου, αλλά έχουν το γόητρο και τον στόχο της κατάληψης της 3ης θέσης που δίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ ώστε να επανέλθει στις νίκες, ντουμπλάροντας τις επιτυχίες επί των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας.

Μπορεί να μην βρίσκονται στην κούρσα για τον τίτλο, αλλά διεκδικούν με τον ΠΑΟΚ την 3η θέση που ισούται με καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει φύγει αλώβητη από την «Αγιά Σοφιά» χάρη στο 1-3 της κανονικής περιόδου και συνολικά η δεύτερη ομάδα με «διπλό» επί της «Ενωσης», μετά το 0-1 του Βόλου στη Ριζούπολη.

 


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/05/2023

  • Η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση της κατάταξης (ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό) με 76 βαθμούς.
  • Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 66 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο των Playoffs η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-3).
  • Συνολικά φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές σε Super League και Κύπελλο Novibet. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-3), ενώ το παιχνίδι στο Φάληρο έληξε 0-0. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet η ΑΕΚ προκρίθηκε νικώντας 3-0 στην «Αγιά Σοφιά», παρά τη νίκη των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1).
  • Σε 3/5 φετινά μεταξύ τους παιχνίδια έχει προκύψει Goal-Goal, ενώ 4/5 παιχνίδια έχουν συνδυαστεί με Over.
  • Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (68 τέρματα), ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με 63.
  • H AEK σε 33 αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει μόλις σε 5 (3 στην κανονική περίοδο και 2 στα Playoffs).
  • Ο Ολυμπιακός σε 33 αγώνες δεν έχει σκοράρει επίσης σε 5 αναμετρήσεις (4 στην κανονική περίοδο και έναν στα Playoffs).
  • Σε 5/7 αγώνες των Playoffs η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί γκολ. Συνολικά έχει δεχθεί 2 γκολ.
  • Ο Ολυμπιακός αντίστοιχα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα μόνο στους δύο αγώνες με το Βόλο, ενώ έχει δεχθεί 10 γκολ.
  • Σε αγώνα πρωταθλήματος η ΑΕΚ αγνοεί τη νίκη στην έδρα της απέναντι στον Ολυμπιακό εδώ και 8 αγώνες, με τελευταία νίκη το 3-2 στο ΟΑΚΑ το 2017. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει 5 νίκες των Πειραιωτών και 3 ισοπαλίες. Οι δύο νίκες που έχουν μεσολαβήσει σε αυτό το διάστημα ήταν αμφότερες για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet (2-1, 3-0).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 03/05/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και να θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι πιο ισχυρό, με μεγάλο όπλο την έδρα.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να μπει δυνατά σε άλλο ένα ντέρμπι, όπως και στη Λεωφόρο κι εφόσον προηγηθεί νωρίς θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/05/2023

Η ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις τελευταίες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ έχασε νωρίς στο παιχνίδι και τον Ρότα. Το ευχάριστο για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως όσοι αντιμετώπισαν ίωση (Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος) θα είναι διαθέσιμοι, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Ρότα παρότι εισήχθη στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα από τον Μπερνάρ στο ντέρμπι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αθανασιάδης – Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα – Γιόνσον – Τσούμπερ, Γκαρσία.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/05/2023

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να προσαρμόσει τα πλάνα του για το ντέρμπι σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Βόλο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια πιο δύσκολη αποστολή. Στην 11άδα αναμένεται να επιστρέψει ο Χουάνγκ, ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Μασούρας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ραμόν, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι – Εμβιλά, Χουάνγκ – Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ