el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/09/2023

Τεράστιο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν διεξάγεται στην «Αγιά-Σοφιά», όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30).

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τη σεζόν με 3/3 στη Super League και με δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις χωρίς ήττα, σε ένα «παζλ» αποτελεσμάτων που ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία και τις προσδοκίες στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αντίθετα, η ΑΕΚ πέρασε από αρκετά κύματα στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς και ο αποκλεισμός από την Αντβέρπ την «πλήγωσε», χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν είναι επιτυχία η παρουσία στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, η «Ένωση» παρουσίασε αρκετά ζητήματα στα δύο παιχνίδια της στη Super League, στα οποία «γκέλαρε» με τον Πανσερραϊκό (1-1) και κέρδισε δύσκολα (3-2) τον Βόλο.

Σε κάθε περίπτωση, το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super Leauge αναμένεται συναρπαστικό και σίγουρα κρύβει μεγάλες συγκινήσεις.

Για την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στη Super League!


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/09/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στη Super League. H AEK υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είναι δεδομένο πως η αναμέτρηση θα είναι γεμάτη συγκινήσεις, ένταση και θέαμα.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε στη Super League. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:30) στην «Αγιά-Σοφιά», σε ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία, έστω και αν βρισκόμαστε στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής χρονιάς.

Η «Ένωση» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με γκέλα, αφού το 1-1 με τον Πανσερραϊκό την κράτησε από νωρίς πίσω από τους Πειραιώτες, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο (3-2) και θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, λίγες ώρες πριν το ματς με την Μπράιτον για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Θυμίζουμε πως ο «Δικέφαλος» αποκλείστηκε από την Αντβέρπ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, λίγο νωρίτερα, απέκλεισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το απίστευτο 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας.

aek olympiacos prognostika novibet

Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν. Αφού έμεινε αήττητη στα προκριματικά του Europa League (μία νίκη, μία ισοπαλία με την Γκενκ, δύο νίκες με την Τσουκαρίτσκι), η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της Super League. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (2-0), τον Ατρόμητο (4-0) και την Λαμία (4-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Εκτός δράσης είναι σίγουρα ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς και ο τιμωρημένος Πέτρος Μάνταλος, με τους Σέριχιο Αραούχο και Νίκλας Ελίασον να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. «Σίγουροι» θεωρούνται οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γιόνσον και Πόνσε, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός και ο Τσούμπερ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο και όλα δείχνουν πως ο Ιμπόρα θα παίξει μαζί με τους Εσέ και Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις έχουν σχεδόν «κλειδώσει» με τους Πασχαλάκη, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσο, Ροντινέι, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί. Οι Ποντένσε και Γιόβετιτς, που αποκτήθηκαν πρόσφατα, θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή και ίσως χρησιμοποιηθούν από τον Ισπανό τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία τρία ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με απόλυτη ισορροπία: Η «Ένωση» κέρδισε μία φορά (3-0), ο Ολυμπιακός «έγραψε» μία νίκη (3-1) και ένα ματς έμεινε στο 0-0.


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά και Προϊστορία, 17/09/2023

  • Ο Ολυμπιακός μετρά 3/3 στη Super League με συνολικό σκορ 10-0. Και τα τρία παιχνίδια του έληξαν με No Goal.
  • Πέντε από τα έξι φετινά ματς της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη συνδυάστηκαν με G/G.
  • Τέσσερα από τα έξι φετινά ματς της ΑΕΚ έληξαν με 2-3 συνολικά γκολ.
  • Η ΑΕΚ δέχτηκε πρώτη γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος.
  • Πέντε από τα πέντε φετινά ματς του Ολυμπιακού έμειναν στο No Goal.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Απόλυτη ισορροπία στα προηγούμενα έξι παιχνίδια τους: Δύο νίκες η ΑΕΚ, δύο ο Ολυμπιακός και δύο ισοπαλίες.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 17/09/2023

Μεγάλο και αμφίρροπο το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. O Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν αντιμετώπισε τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά της η ΑΕΚ στα προηγούμενα παιχνίδια της. Επίσης, ο παράγοντας της έδρας παίζει πάντα σημαντικό ρόλο, όπως φυσικά και η απειρία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

H ΑΕΚ παρουσιάζει σταθερά μεγάλα προβλήματα αμυντικά και ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από καλός επιθετικά. Οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να οδηγήσουν το ματς σε υψηλό τέμπο.

OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.63 ΣΤΗ NOVIBET

Αυτά τα ντέρμπι συνοδεύονται πάντα με μεγάλη ένταση και είναι δεδομένο πως θα δούμε πολλά φάουλ και αρκετές κίτρινες κάρτες.

Γ.ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει συνεχώς, τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με την Εθνική. Ο Μασούρας, παίζοντας πιο κοντά στο «9», μπορεί να απειλήσει την εστία του Στάνκοβιτς.

aek olympiacos prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση AEK – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/09/2023

Αρκετά τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Μάνταλο, ενώ είναι απίθανο να προλάβουν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Επίσης, ο Ροδόλφο Πιζάρο δεν βρίσκεται στο 100% και έτσι όλα δείχνουν πως ο Ορμπελίν Πινέδα θα παίξει αριστερά, με τους Ντάμιαν Σιμάνσκι και Γενς Γιόνσον στο κέντρο. Θέση βασικού διεκδικούν οι Σέρχιο Αραούχο και Νίκλας Ελίασον.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Βιθέντε Ιμπόρα και έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα επιλέξει σχήμα με τρία κεντρικά χαφ (μαζί με Μαντί Καμαρά και Σαντιάγκο Έτσε). Οι Γιώργος Μασούρας και Κώστας Φορτούνης θα παίξουν κοντά στον Αγιούμπ Ελ Καμπί.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Πόνσε

Ολυμπιακός (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Φρέϊρε, Ρέτσος, Κίνι – Ιμπόρα, Καμαρά, Έσε – Μασούρας, Ελ Καμπί, Φορτούνης

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ