el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/02/2023

Η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό (20.30) στη Νέα Φιλαδέλφεια κλέβει την παράσταση στις πρώτες αναμετρήσεις των ημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Η αναμέτρηση μυρίζει μπαρούτι και το πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη ξεχειλίζει. Παρότι υπάρχει και η ρεβάνς στο Φάληρο ο νικήτης θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες ύστερα και τα τελευταία 24ωρα οι τόνοι ανέβηκαν λόγω της επεισοδιακής αναβολής της αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote TV.

Με 800+ αγορές στη Novibet o πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/02/2023

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ύστερα από την επεισοδιακή αναβολή στο ματς του πρωταθλήματος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα με φόντο την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό εκμεταλλευόμενη την έδρα της.

Στο νέο της γήπεδο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι «αψεγάδιαστη», αφού έχει το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις (11/11). Μάλιστα, σκοράρει με μεγάλη άνεση έχοντας σημειώσει 29 γκολ, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις 2 φορές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στο χορτάρι ανεπηρέαστη. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ουσιαστικά η μοναδική απουσία για την «Ένωση» είναι αυτή του Φερνάντες, ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει πλήρως την ελαφριά θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Τα πλάνα της ενδεκάδας των «κιτρινόμαυρων» θα έχουν εκπλήξεις, αφού οι Ροτα, Μουκουντί, Γιόνσον έμειναν εκτός αποστολής. Ο Αλμέιδα αναμένεται να ρίξει στα βαθιά τους Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, ενώ στην εστία θα επιστρέψει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, που έχει πάρει από τον προπονητή του τα ματς για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

O Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία (0-0 Video) στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή έχει μπροστά του ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Το βασικό για την ομάδα του Μίτσελ είναι πως δείχνει να «χτίζει» χαρακτήρα κάτι που αποδεικνύεται από τα 15 παιχνίδια που συμπλήρωσε χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (9-6-0). Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να συνεχίσουν το σερί τους ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Φάληρο.

Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σχετικά με την ενδεκάδα. Την ώρα που είναι βέβαιο πως αρκετοί παίκτες του χρειάζονται ανάσες, είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες και Μπιέλ.

Ο Ισπανός πάντως φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει, αφού οι ενοχλήσεις του υποχώρησαν. Τις θέσεις των δύο πρώτων διεκδικούν οι Σαμασέκου και Φορτούνης. Από εκεί και πέρα δίλημμα υπάρχει και για τη θέση του φορ, με τον Μίτσελ να σκέφτεται και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την κορυφή αντί του Μπακαμπού.

Ο Μίτσελ παραμονή τους ματς, τονισε: «Θα παίξουμε πολλά ντέρμπι από δω και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμα και τα παιχνίδια που δεν θεωρούνται ντέρμπι, εμείς έτσι τα βλέπουμε γιατί έχουν πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη.

Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Εμείς έχουμε εμπειρία και είμαστε και φιλόδοξοι αλλά και αισιόδοξοι πως θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο».

Μεσοβδόμδα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αιχμηρές ανακοινώσεις σχετικά με την επεισοδιακή αναβολής της αναμέτρησης της ΑΕΚ στο Περιστέρι στη Super League. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία βρισκεται στο -4 από την ΑΕΚ και στον -5 από την ΑΕΚ με την Ενωση να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα όσα θλιβερά είδαμε στο γήπεδο του Περιστερίου με τις μεζούρες, τους τραμπουκισμούς των διαιτητών για να διακόψουν τον αγώνα, από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το χυδαίο σχέδιο της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, φέρνουν δυστυχώς το Πρωτάθλημα μας στα μέτρα της Γ’ Εθνικής και σε δεκαετίες που έκλειναν φώτα στα γήπεδα για να διακόπτουν αγώνες.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Αττική είναι λογικό να δημιουργήσουν ζητήματα στα γήπεδα, όπως μια καθίζηση, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι κάποιοι θα έπαιρναν τη μεζούρα για να πνίξουν με αυτή το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!».

Η απάντηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε με ανάρτηση στα social media και κάλεψε τους φίλους των κιτρινόμαυρων να αγνοήσουν τους «ερυθρόλευκους» για να μην κυριαρχήσει ο φανατισμός στο ματς του Κυπελλου Ελλάδας Novibet.

«Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν τη μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας.

Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς. Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης.

Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει».


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 09/02/2023

  • Στο κομμάτι της παράδοσης ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα αξιοσημείωτο σερί στα τελευταία 16 παιχνίδια, όπου μετράει 11 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.
  • Τη φετινή χρονιά για τον πρώτο γύρο της Super League, η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Φάληρο δεν είχε ούτε νικητή, ούτε γκολ (0-0).
  • Στον προηγούμενο γύρο στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet οι δύο ομάδες προκρίθηκαν σημειώνοντας από δύο νίκες. Η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-0, 1-3), ενώ ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη (1-0, 0-1).
  • Απίστευτα νούμερα έχει ο Ελ Αραμπί κόντρα στην ΑΕΚ. Σε 14 συμμετοχές δεν έχει χάσει ποτέ από την Ένωση (10 νίκες, 4 ισοπαλίες) και έχει σημειώσει 9 γκολ με 2 ασίστ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 09/02/2023

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται οι δύο ομάδες. Η αντιπαλότητα βρίσκεται στα ύψη και για το μεγάλο ντέρπι στην «Αγιά Σοφιά» επιλέξαμε κουρφαία προγωνστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

H AEK μέσα στην έδρα της μετράει μόνο νίκες, ενώ το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε την Κυριακή σημαίνει ότι θα είναι πιο ξεκούραστη. Η «Ένωση» περιμένουμε να βγάλει περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET  

Στα Combo Bets οι αγορές είναι δελεαστικές. Ο Ολυμπιακός διαθέτει το υλικό για να βρει γκολ και οι παίκτες του Μίτσελ με καλά οργανωμένοι άμυνα και επιθέσεις στην κόντρα είναι ικανοί να παραβιάσουν την εστία των γηπεδούχων.

επιλεγουμε goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 2.65

Στο ντέρμπι θα υπάρξει αγωνιστική ένταση και δύσκολες φάσεις από το πρώτο λεπτό. Ο διαιτητής θα χρησιμοποιήσει και τη βοήθεια της τεχνολογίας για να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ VAR ΣΕ Αποδοση 2.15 στη novibet

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


olympiacos aek2 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/02/2023

Ο Ματίας Αλμέιδα πλην του Φερνάντες δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όμως ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τους Ρότα, Μουκουντί, Γιόνσον. Η ΑΕΚ και λόγω έδρας θα πιέσει περισσότερο και περιμένουμε ότι θα βγάλει περισσότερη ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Ο Στάνκοβιτς στα ματς Κυπέλλου παίζει βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Στάνκοβιτς – Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Πινέδα – Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

ionikos olympiacos3 novibet

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/02/2023

Λογικά θα συνεχιστεί το ροτέισον του Μίτσελ στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης παίζει στα ματς του Κυπελλου. Ο Ισπανός προπονητής ανησυχεία για την αγωνιστική ετοιμότα του Χάμες, ενώ θέλει να προσθέσει πιο φρέσκους παίκτες στην 11αδα, αφού οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή έπαιξαν δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Σαμασέκου, Ανρούτσος, Σαμασέκου είναι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα. Εκτός οι Σισέ, Μαρσέλο λόγω τραυματισμού. Ο Κάνος έχασε τη μητέρας του και έφυγε εσπευσμένα για την Ισπανία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι (Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπομ – Σαμασέκου, Μασούρας, Μπιέλ – Μπακαμπού.

Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Μαυροβούνιος, Νίκολα Νταμπάνοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ