el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Τα Playoffs της Super League κάνουν πρεμιέρα με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30). Για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Υπάρχει καλύτερη πρεμιέρα στο μίνι πρωτάθλημα από την αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων; ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στην «Αγιά Σοφιά» βάζοντας με το… καλημέρα «φωτιά» στα Playoffs που θα κρίνουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν όλοι κι όλοι 2 βαθμοί και το μεταξύ τους ντέρμπι μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Το θρίλερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει συνέχεια στα Playoffs.

Την τελευταία αγωνιστική η ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να προσπεράσει και να τερματίσει πρώτος (61 βαθμοί), δύο βαθμούς μπροστά από την «Ένωση» (59 βαθμοί).

Νωρίτερα οι «πράσινοι» είχαν απωλέσει διαφορά 8 βαθμών που είχαν στο τέλος του πρώτου γύρου από την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.

Τα Playoffs αρχίζουν με την αναμέτρηση κορυφής, με τις δύο ομάδες να αναζητούν βήμα τίτλου, έχοντας λίγο πιο πίσω και τον Ολυμπιακό (56 βαθμοί).

Η γηπεδούχος ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, που ηττήθηκε για πρώτη φορά στην «Αγιά Σοφιά» θέλει να… ρεφάρει στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι, ώστε να προσπεράσει εκ νέου και να συνεχίσει ως πρώτη την κούρσα για τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας μπροστά την δύσκολη πρόκληση της Νέας Φιλαδέλφειας, ως πρωτοπόρος έχει τη δυνατότητα με «διπλό» να αποσπαστεί με +5 στην κορυφή και να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Και φυσικά σε περίπτωση ισοπαλίας, μπορεί να επωφεληθεί ο Ολυμπιακός που ακολουθεί, ώστε να φτάσει σε απόσταση βολής αμφότερους!

Με αυτά τα δεδομένα από την 1η αγωνιστική διεξάγεται ένα εξαιρετικά κρίσιμο ντέρμπι, το πρώτο από τα πολλά που αναμένονται στα Playoffs.

 


 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 19/03/2023

  • Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο (61 βαθμοί), ενώ η ΑΕΚ δεύτερη με 59 βαθμούς.
  • Στους αγώνες της κανονικής περιόδου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1, ενώ η ΑΕΚ απάντησε με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Η ΑΕΚ παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό διαθέτει την πιο ισχυρή έδρα της Super League (11-0-2), σκοράροντας σε όλους τους αγώνες στην «Αγιά Σοφιά» (σ.σ. δεν σκόραρε μόνο στο 0-1 από τον Βόλο, που διεξήχθη στη Ριζούπολη).
  • Ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του «μαραθωνίου» (9-2-2) και δεν έχει σκοράρει μόλις σε 3 αγώνες (1-0 από ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, 0-0 με Ολυμπιακό).
  • Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 19η φορά στα Playoffs του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να μετρά 6 νίκες, έναντι 5 της ΑΕΚ και 7 ισοπαλιών στα 18 προηγούμενα παιχνίδια.
  • Ως γηπεδούχος η «Ένωση» στο μίνι πρωτάθλημα έχει 3 νίκες, έναντι 2 «διπλών» των «πράσινων» και 4 ισόπαλων αγώνων.
  • Τα παιχνίδια των περσινών Playoffs έληξαν ισόπαλα (1-1 στη Λεωφόρο, 0-0 στο ΟΑΚΑ).
  • Σε 124 αγώνες πρωταθλήματος από το 1959 ο Παναθηναϊκός έχει 50 νίκες και η ΑΕΚ 3, όσες είναι οι ισοπαλίες, με το αντίστοιχο ρεκόρ στην «κιτρινόμαυρη» έδρα να είναι 27-14-21 αντίστοιχα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 19/03/2023

Ντέρμπι κορυφής για γερά νεύρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις δύο ομάδες να αναμένονται επιφυλακτικές όσον αφορά την προσέγγισή τους. Προτεραιότητα είναι να μη δεχθούν γκολ, με την ΑΕΚ να θέλει να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, ενώ ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει ξανά νίκη σε ντέρμπι. Είναι πιθανό το ντέρμπι να κριθεί στο γκολ, όπως συνέβη και στην κανονική περίοδο.

UNDER 1.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα, καθώς πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, με τη διαφορά στους 2 βαθμούς και τον φιλοξενούμενο να είναι πρωτοπόρος, η πολύ υψηλή απόδοση στο «2» (4.90) μόνο αδιάφορους δε μπορεί να μας αφήσει, έστω και στο πλαίσιο διπλής ευκαιρίας.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις βρίσκουμε στους σκόρερς, με τις αποδόσεις να είναι δελεαστικές.

Από πλευράς ΑΕΚ μια επιλογή μπορεί να είναι ο Άμραμπατ, που είναι γενικά μέσα στις φάσεις, ενώ είναι και ο εκτελεστής πέναλτι της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα βασιστεί επιθετικά στην ταχύτητα των ακραίων του (Μαντσίνι, Παλάσιος) που θα έχουν ευκαιρία να χτυπήσουν.

ΣΚΟΡΕΡ ΑΜΡΑΜΠΑΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

aek pao novibet


ΑΕΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 19/03/2023

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει ντέρμπι. Ο Βίντα λόγω καρτών δεν υπολογίζεται, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μουκουντί. Στη θέση του πρώτου θα δούμε στο αρχικό σχήμα τον Μήτογλου, ενώ σε περίπτωση απουσίας και του δεύτερου, θέση θα πάρει και ο Τζαβέλλας. Παράλληλα ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία, που μπήκε ανέτοιμος ως αλλαγή με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αθανασιάδης – Χατζισαφί, Μήτογλου, Μουκουντί (Τζαβέλλας), Ρότα – Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Άμραμπατ – Γιόνσον – Αραούχο, Τσούμπερ.  

Παναθηναϊκός: Απουσίες & Ενδεκάδα 19/03/2023

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική, με τις αλλαγές να είναι μετρημένες. Ο Σένκεφελντ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στη θέση του τραυματία Σάρλια, ενώ ο Ιωαννίδης που «καθάρισε» στο Περιστέρι θα είναι εκ νέου βασικός. Ο Σπόραρ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής. Σε αυτή μπήκε ο Μπερνάρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας – Πέρεθ, Κουρμπέλης – Μαντσίνι – Κλέινχεϊσλερ, Παλάσιος – Ιωαννίδης.  

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ