el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21:00) και θα ψάξει την 5η συνεχόμενη νίκη της στα πλέι-οφ της Super League, η οποία θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ θέλει να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό και να κερδίσει ψυχολογία στη μάχη για την 3η θέση.

Για το μεγάλο ματς στην «Αγιά-Σοφιά» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η πιο συναρπαστική Super League στην τελική της ευθεία!

 


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Σε εντελώς διαφορετικό mood οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ διανύει εξαιρετική περίοδο και η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο κράτησε την «Ένωση» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 72 βαθμούς.

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρήκε δύο υπέροχα γκολ από τους Γκατσίνοβιτς – Μάνταλο και στο τέλος έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στα πλέι-οφ. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν τα τρίποντα με Βόλο, ΠΑΟΚ, Άρη και η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιπρόσθετα, η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τον αρχηγό της: Η απουσία του τραυματία Σέρχιο Αραούχο δεν επηρέασε τους «κιτρινόμαυρους» και η εμφάνιση του Τσούμπερ στο πλευρό του Λιβάι Γκαρσία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Επίσης, η επιστροφή του Νορντίν Άμραμπατ, η σπουδαία συνεισφορά του Πέτρου Μάνταλου, η ποιότητα του Πάολο Φερνάντες και η επαναφορά του Τομ Φαν Βέερτ δημιουργούν ένα τρομερό «παζλ» επιλογών από τον πάγκο για την μεσοεπιθετική γραμμή της «Ένωσης».

aek paok prognostika novibet

Στην αντίπερα όχθη, τα χαμόγελα είναι ελάχιστα. Μπορεί η Τούμπα να χειροκρότησε για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως η νέα ήττα (2-1) κράτησε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση με 60 βαθμούς, στο -3 (63β.) από τον 3ο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάλεψε, έκλεισε το «τριφύλλι» στην άμυνά του για ένα ημίχρονο, όμως κάποιες λεπτομέρειες και μερικά λάθη στέρησαν ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει άμεσα νίκες, όμως πρέπει να βρει λύσεις και σε αρκετά προβλήματα. Ο πολύτιμος Κάλεντ Νάρεϊ παραμένει στα «πιτς», ενώ εκτός δράσης τέθηκε ο κομβικός Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο πολύτιμος Τάισον, με τον Ζοάν Σάστρε να επιστρέφει και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

 


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 26/04/2023

  • Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ παρέμεινε στη κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό στους 72 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έμεινε 4ος με 60 βαθμούς μετά την ήττα από το «τριφύλλι».
  • Η ΑΕΚ κέρδισε στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων με 1-0. Σκόρερ στην Τούμπα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, που τώρα βρίσκεται στα «πιτς».
  • H AEK είναι αήττητη στα πλέι-οφ, μετρώντας 1 ισοπαλία και 4 συνεχόμενες νίκες.
  • Τα τελευταία έξι ντέρμπι τους έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Τα τελευταία τρία παιχνίδια τους έληξαν με Under 2.5 γκολ και No Goal.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ έληξαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Πριν από τη νίκη της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια της Super League (2-0), o ΠΑΟΚ «έτρεχε» σερί δέκα αγώνων χωρίς ήττα σε ματς με γηπεδούχο την «Ένωση».
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 26/04/2023

Τεράστιο ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και «καίγονται» πραγματικά για τη νίκη. Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν για να φτάσει στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει άμεσα αντίδραση για να ανέβει και να πλησιάσει την πρώτη τριάδα της Super League.

Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ο ΠΑΟΚ δείχνει αρκετά πεσμένος στα τελευταία παιχνίδια του. Έχει λογική ο άσος.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69 ΣΤΗ NOVIBET

Τα προηγούμενα παιχνίδια τους και η ανάγκη για βαθμούς δημιουργούν ξεκάθαρες συνθήκες στον αγώνα. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει και πιθανότατα το ματς θα κριθεί στο γκολ.

Μ.ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σέρβος χαφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα θα βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

aek paok prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΑΕΚ: Απουσίες, Ενδεκάδα 26/04/2023

Εκτός της απουσίας του Σέρχιο Αραούχο, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει και στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ωστόσο δεν έχει άλλα προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα του με… πονοκέφαλο, αφού στην μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν πολλές αξιόπιστες λύσεις. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκαδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία

aek paok prognostika novibet


ΠΑΟΚ: Απουσίες, Ενδεκάδα 26/04/2023

Πολλά τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν υπολογίζει στους βασικούς και σημαντικούς Νάρεϊ – Αουγκούστο, όπως επίσης και στον έμπειρο Τάισον. Επιστρέφει ο Σάστρε, ενδεχομένως θα δούμε και αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τόμας στη θέση του Ολιβέιρα. Παραμένει εκτός ο Κουλιεράκης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί – Τόμας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ