el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/23

Ώρα τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια! Η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο (20:00) και ψάχνει έναν πόντο για να σηκώσει και μαθηματικά την κούπα του πρωταθλητή της Super League. Η «Ένωση» ετοιμάζεται για ένα μεγάλο πάρτι και ο Βόλος θα προσπαθήσει να αποφύγει τον ρόλο του κομπάρσου και να κυνηγήσει όποια πιθανότητα έχει για να χαλάσει τη γιορτή.

Για το μεγάλο ματς στην Αγιά-Σοφιά ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Κορυφώνεται η δράση στη Super League!


ΑΕΚ – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2023

Τεράστια μέρα για την ΑΕΚ. Μετά από καταπληκτική παρουσία στα πλέι-οφ (δεν έχασε σε κανένα παιχνίδι), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου της Super League.

Η νίκη επί του Άρη (2-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έφερε την ΑΕΚ στο +3 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (1-0) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έτσι, ο «Δικέφαλος« ψάχνει μόλις έναν βαθμό στο ματς – πάρτι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον αδιάφορο Βόλο, ο οποίος πήρε μόλις ένα βαθμό στα πλέι-οφ, χωρίς να δείξει καλό πρόσωπο.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα μπροστά μας, που πρέπει να τον κερδίσουμε», τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του ο Αλμέιδα, όμως, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία προοπτική… γκέλας για τους παίκτες της ΑΕΚ, αν φυσικά παίξουν με τον τρόπο που αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι ο Βόλος βρίσκεται πολύ πιο πίσω ποιοτικά, όμως οι Θεσσαλοί θα παλέψουν μέχρι εκεί που μπορούν για να χαλάσουν τη φιέστα που ετοιμάζουν οι 50.000 οπαδοί της «Ένωσης» που θα βρεθούν εντός και εκτός γηπέδου.

aek volos prognostika novibet

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας, όμως επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έμεινε εκτός στον αγώνα με τον Άρη. Ο Σέρχιο Αραούχο θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα για να σηκώσει την κούπα στην απονομή, ενώ, στην άλλη μεριά, ο Κώστας Μπράτσος θα δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα για τη νέα σεζόν. Δεν υπολογίζεται ο Φελίπε Πιρές, που αποβλήθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-0).


ΑΕΚ – Βόλος: Στατιστικά και Προϊστορία 14/05/2023

  • Η ΑΕΚ δεν έχει χάσει σε κανένα ματς των πλέι-οφ. Αντίθετα, ο Βόλος δεν «έγραψε» ούτε μία νίκη σε αυτά τα ματς.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της ΑΕΚ έληξαν με No Goal.
  • H AEK κέρδισε στα δύο προηγούμενα ματς με το Βόλο χωρίς να δεχτεί γκολ (1-0, 4-0).
  • Ο Βόλος έχει «χτίσει» καλή παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ, αφού μετρά τρεις νίκες από το 2021 μέχρι και σήμερα.
  • Ο Βόλος σκόραρε μόνο σε δύο από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν με Over5 τέρματα.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Βόλου στο πρωτάθλημα έληξαν με Over5 τέρματα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΑΕΚ – Βόλος: Προγνωστικά 14/05/2023

Το παιχνίδι έχει… μονόπλευρο ενδιαφέρον και η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η οποία θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα μίας εντυπωσιακής σεζόν!

Για το μεγάλο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από  την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

AEK NA ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.64 ΣΤΗ NOVIBET

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 4-0,5-0,6-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85  ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10:00 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤH NOVIBET

Η «Ένωση» θα μπει με ορμή στο γήπεδο και ενδέχεται να βρει γκολ από νωρίς. Αν συμβεί αυτό, τότε το παιχνίδι θα «ανοίξει» και το τέμπο θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μία άνετη επικράτηση της ΑΕΚ με πολλά γκολ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπορεί να κυριαρχήσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι να δώσει το κατάλληλο μήνυμα για το πάρτι που περιμένουν οι οπαδοί της.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/05/2023

Με όλα τα… όπλα της θα παίξει η ΑΕΚ, εκτός από τον τιμωρημένο Πέτρο Μάνταλο και τον Σέρχιο Αραούχο, που τέθηκε εδώ και καιρό νοκ-άουτ. Ο Λιβάι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, που θα έχει ξεκάθαρη επιθετική προσέγγιση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία


Βόλος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/05/2023

«Γρίφος» για την ενδεκάδα του Βόλου, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν δοκιμές από τον Κώστα Μπράτσο με συμμετοχή νεαρών και παικτών που δεν έπαιξαν πολύ στη σεζόν. Τιμωρημένος ο Πιρές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αυγερινός – Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Πίρινεν, Σι – Κάτσε, Μεταξάς – Τάχατος, Τσοκάνης, Καρτάλης – Μεσκίδα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ