el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγγλία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/10/2023

Το ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία κλέβει την παράσταση την Τρίτη το βράδυ (21:45) στο Γουέμπλεϊ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την μια από τις δύο ομάδες που θα προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Euro 2024.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου στα προκριματικά του Euro!

 


Αγγλία – Ιταλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι στι Γουέμπλεϊ με τις ομάδε να θέλουν τη νίκη για να τελειώουν με την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Αγγλία στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάση οδηγεί την κούρσα πρώτη με 13 βαθμούς και αήττητη (4-1-0). Τα «λιοντάρια» έχουν μόλις μια απώλεια βαθμών στην περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Ουκρανία (1-1) και έχουν την ευκαιρία με νίκη μέσα στην έδρα τους να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην τελική φάση του Euro και την πρωτιά.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ στο φιλικό με την Αυστραλία (1-0) την περασμένη Παρασκευή δεν χρησιμοποίησε τα βαριά του όπλα. Ωστόσο, κόντρα στην Ιταλία η 11αδα της Αγγλίας θα ξεκινήσει από τους φορμαρισμένους Τζουντ Μπέλινγχαμ και Χάρι Κέιν, ενώ η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Μπουκάγιο Σάκα.

Η Ιταλία με 10 βαθμούς στο ενεργητικό της (3-1-1) αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν «τελικό» και με δεδομένο ότι ισοβαθμεί με την Ουκρανία δεν μπορεί να χαλαρώσει. H «Σκουάντρα Ατζούρα» από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει γυρίσει σελίδα με την έλευση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο και μετράει 2 νίκες με Μάλτα (4-0), Ουκρανία (2-1) και μια ισοπαλία (1-1) με Βόρεια Μακεδονία.

Πλέον το ζητούμενο είναι ένα ακόμη «τρίποντο» που θα την φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση. Έχει πέσει ψαλίδι στο ρόστερ, αφού οι Τονάλι και Ζανιόλο κόπηκαν μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι κατηγορίες για το σκάνδαλο με τον τζόγο, ενώ εκτός είναι και οι Βεράτι, Κιέζα, Πολιτάνο και Ιμόμπιλε. Το τεχνικό επιτελείο της Ιταλία επιθετικά θα στηριχθεί στο νέο αίμα και συγκεκριμένα στους Ρασπαντόρι, Μπεράρντι και Κιν.


Αγγλία – Ιταλία: Στατιστικά, Προϊστορία 17/10/2023

  • Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 31 φορές και ο απολογισμός είναι 9 νίκες για την Αγλλία, 13 για την Ιταλία και 9 ισοπαλιές.
  • Το τελευταίο δείγμα γραφής ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία ήταν στο ματς του πρώου γύρου με τα «λιοντάρια» να επικρατούν μέσα στη Νάπολι με σκορ 2-1.

  • O απολογισμός της Αγγλίας στον όμιλο είναι 3 Over, 2 Under, 2 Goal kai 2 No Goal. Από την πλευρά της η Ιταλία μετράει 4 Over, 1 Under, 3 Goal και 1 No Goal.
  • Από το 2021 Αγγλία και Ιταλία έχουν συναντηθεί 4 φορές. Τα «λιοντάρια» μετράνε 1 νίκη, η Ιταλία επίσης μια, ενώ τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια έληξαν ιστοπαλία (1-1, 0-0).
  • Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ σκοράρει κατά βούληση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 10 γκολ σε ισάριθμα ματς σε LaLiga και Champions League.
  • Ανάλογα νούμερα έχει και ο Χάρι Κέιν, ο οποίος μετράει 9 γκολ σε 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν.
  •  Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Αγγλία – Ιταλία: Προγνωστικά 17/10/2023

Αγγλία και Ιταλία διψούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να κάνπυν άλμα πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο πλευρές μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τεράστιο κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες για το «τρίποντο» και αυτό σημαίνει ότι θα έχουν το μυαλό τους όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΆΔΕς ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 

Οι δύο προπονητές στο πλαίσιο της τακτικής που θα ακολουθήσουν δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Αξίζει να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες και περιμένουμε ότι οι Άγγλοι όπως έκαναν και στο πρώτο ματς (3-5 οι κίτριες και 1 κόκκινη) θα κλωτσήσουν περισσότερο.

 αποδοση 2.95 η αγγλια να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτες

Μπέλινγχαμ και Κέιν είναι σε φόρμα και μας το έχουν αποδείξει με Ρέαλ και Μπάγερν αντίστοιχα. Ο πρώτος είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην ιταλική άμυνα.

ανυτιμε σκορερ μπελινγχαμ σε αποδοση 6.00 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αγγλία – Ιταλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αγγλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/10/2023

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν υπολογίζει τους Σάκα, Λουκ Σο και Τσίλγουελ. Επιθετικά περιμένει πολλά από τους Μπέλινγχαμ, Ράσφορντ και Κέιν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίκφορντ – Μαγκουάιρ, Στόουνς, Γουόκερ, Τρίπιερ – Ράις, Αλεξάντερ Άρνολντ – Φόντεν, Μπέλινγχαμ, Ράσφορντ- Κέιν.

Ιταλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/10/2023

Αναμφισβήτητα το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον τζόγο στην Ιταλία έχει φέρει αναστάτωση  εντός ομάδας. Οι Τονάλι, Ζανιόλο έμειναν εκτός ομάδα διότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Σημαντική και η απουσία του Κιέζα (τραυματίας).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα– Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Μαντσίνι, Ντιμάρκο – Φρατέζι, Λοκατέλι, Μπαρέλα – Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Κιν.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ