el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Μεγάλο ματς στην Ολλανδία. Η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ (22:00) για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League.

Το πρώτο ματς έληξε υπέρ των Άγγλων με 2-1, όμως οι Ολλανδοί έδειξαν άκρως ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Για την αναμέτρηση στην Ολλανδία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στo AFAS Stadion γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Ο ημιτελικός παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

H δράση κορυφώνεται στο Europa Conference League!


Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία. Η Άλκμααρ – με βασικούς τους Βαγγέλη Παυλίδη, Παντελή Χατζηδιάκο – παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στην Αγγλία και μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ράιντερς.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών από τους Μπενράχμα και Αντόνιο έκαναν την ανατροπή. Το 2-1 δίνει μία μικρή άνεση στη Γουέστ Χαμ, όμως είναι προφανές πως η Άλκμααρ είναι σκληρό καρύδι και θα κυνηγήσει στα ίσια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Αν το πετύχει, η ολλανδική ομάδα θα λάβει μέρος στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά από 42 ολόκληρα χρόνια. Για τη Γουέστ Χαμ, το προηγούμενο αντίστοιχο ματς καταγράφηκε το μακρινό 1976.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μόγιες, που σημείωσε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τίποτα παραπάνω. Το ζευγάρι είναι απόλυτα ισορροπημένο. Είμαι χαρούμενος που είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Από τη μεριά του, ο Πασκάλ Γιάνσεν σημείωσε: «Είδα μία ομάδα που δε φοβήθηκε να δείξει τι μπορεί να κάνει. Ελέγξαμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Χάσαμε στο τέλος, αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε την ανατροπή».

Η Άλκμααρ θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τους Μάρτινς Ίντι και Βέστερφελντ, ενώ σίγουρα εκτός για τη Γουέστ Χαμ είναι ο Σκαμάκα. Αμφίβολοι οι βασικοί και σημαντικοί Αντόνιο και Κουφάλ, οι οποίοι πάντως αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και να παίξουν.

az west ham prognostika novibet


Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά, Προϊστορία 18/05/2023

  • Το πρώτο ματς έληξε με 2-1 υπέρ της Γουέστ Χαμ.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Χαμ έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Άλκμααρ έληξαν με Over5 τέρματα.
  • Έξι από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Άλκμααρ έληξαν με No Goal.
  • Η Γουέστ Χαμ παρέμεινε αήττητη στο Europa Conference League, έχοντας 10 νίκες και μία ισοπαλία σε 11 ματς των γκρουπ και των νοκ-άουτ.
  • Το πανόραμα του Europa Conference League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 18/05/2023

Σπουδαίο ματς στην Ολλανδία. Η Γουέστ Χαμ συνέχισε την αήττητη πορεία της και πήρε προβάδισμα με 2-1, όμως η Άλκμααρ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και είναι σίγουρα ικανή να κυνηγήσει την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Για τον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69 ΣΤΗ NOVIBET

Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, διαθέτουν την ποιότητα και την κλάση για να πετύχουν – τουλάχιστον – ένα τέρμα. Η Άλκμααρ είναι υποχρεωμένη να σκοράρει για την πρόκριση, οπότε μπορούμε να περιμένουμε γκολ στην αναμέτρηση.

Β. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Έλληνας φορ αποτελεί το μεγαλύτερο επιθετικό «όπλο» της Άλκμααρ και την… ελπίδα για ένα εύκολο γκολ, που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση. Η Γουέστ Χαμ έχει θέματα αμυντικά και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην πορεία της αναμέτρησης.

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ 2+ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Ματς «do or die» που κρίνει πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι δεδομένο ότι θα συνοδευτεί με σκληράδα και physical game.

az west ham prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άλκμααρ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/05/2023

Αρκετές επιστροφές για την Άλκμααρ, που θα παραταχθεί ξανά με τους Σουγκαβάρα και Κέρκεζ στα άκρα της άμυνας. Οι υπόλοιπες εννιά θέσεις θα μείνουν ίδιες και απαράλλαχτες σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράιαν – Σουγκαβάρα, Μποκέμα, Χατζηδιάκος, Κέρκεζ – Ράιντερς, Μάινανς, Κλάσι – Όντγκααρντ, Παυλίδης, Βαν Μπρέντεροντ


Γούεστ Χαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/05/2023

Mόνο ένα ερωτηματικό υφίσταται στα πλάνα των Άγγλων: Ο Αντόνιο είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ίσως δεν προλάβει να είναι στο 100% για ένα τόσο απαιτητικό ματς. Σε περίπτωση που μείνει εκτός, τότε στη κορυφή θα παίξει ο Ινγκς, ενώ επιστρέφει και ο Ογκμπόνα. Δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεολά – Κεχρέρ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Πακετά, Μπενράχμα – Ινγκς

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ