el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αγγλία – Ουκρανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/03/2023

Η Αγγλία υποδέχεται την Ουκρανία (19:00) στο Λονδίνο έχοντας ξεκάθαρα την ταμπέλα του μεγάλου φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό γνωρίζοντας ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Για το παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 

Αγγλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/03/2023

Νίκη – δήλωση: Μόνο έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το μεγάλο διπλό των Άγγλων επί της Ιταλίας (2-1) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του Euro 2024. H ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απουσίες των γηπεδούχων, κυριάρχησε από νωρίς στο γήπεδο και κέρδισε την «Σκουάντρα Ατζούρα» εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά από 62 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ντέκλαν Ράις άνοιξε το σκορ και ο Χάρι Κέιν ευστόχησε στο πέναλτι της νίκης, καταγράφοντας παράλληλα και ένα σπουδαίο ατομικό επίτευγμα. Με αυτό το τέρμα, ο επιθετικός της Τότεναμ ξεπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ και πλέον βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Άγγλοι κέρδισαν από νωρίς τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο και το εντός έδρας ματς με τους Ουκρανούς θεωρείται ιδανικό για το «2 στα 2» στο πρώτο κομμάτι των προκριματικών. Ο Σάουθγκεϊτ – που έφτασε τις 50 νίκες στη θέση του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας – δεν υπολογίζει στον Λουκ Σο, που αποβλήθηκε κόντρα στους Ιταλούς και αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, κυρίως στο κέντρο.

Συγκεκριμένα, ο Χέντερσον αναμένεται να παίξει στη θέση του Φίλιπς, ενώ ο Φόντεν προβάρει φανέλα βασικού με προοπτική να αντικαταστήσει τον Γκρίλις. Στη θέση του Σο θα παίξει ο Τρίπιερ, που έχει δοκιμαστεί ξανά ως αριστερός μπακ. «Σίγουροι» θεωρούνται οι Πίκφορντ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Γουόκερ, Ράις, Μπέλινγκχαμ, Κέιν και Σάκα.

Η αποστολή των Άγγλων:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ, Ραμσντέιλ, Φόρστερ

Αμυντικοί: Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκουέχι, Τζέιμς, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Γουόκερ

Κεντρικοί: Μπέλινγκχαμ, Κάλαχερ, Χέντερσον, Φίλιπς, Ράις

Επιθετικοί: Φόντεν, Γκρίλις, Κέιν, Μάντισον, Σάκα, Τόνι

*O Λουκ Σο είναι τιμωρημένος. 


Ουκρανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/03/2023

Το ποδόσφαιρο παραμένει σε δεύτερο πλάνο στην Ουκρανία και σίγουρα δεν αποτελεί μορφή ψυχαγωγίας. Δεν γίνεται να υπάρξει κάτι τέτοιο μέσα σε καθεστώς πολέμου και οι παίκτες της Εθνικής παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να προπονούνται και να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Η αποστολή των Ουκρανών βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αγγλία και εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της 1ης αγωνιστικής για να προετοιμαστεί και να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2024.

«Αυτό το παιχνίδι δεν είναι για εμάς, αλλά για όλη την Ουκρανία. Θέλω να ευχαριστήσω τους Άγγλους για την υποστήριξή τους σε όσα περνάμε. Πρέπει να έχουμε κίνητρο για τους συμπατριώτες μας και να τους δώσουμε κάτι για να χαρούν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπηρεσιακός τεχνικός, Ρουσλάν Ροτάν, ο οποίος θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στον Μιχαΐλο Μούντρικ.

Ο μεγάλος σταρ των Ουκρανών δεν έχει ξεκινήσει καλά την παρουσία του στην Τσέλσι, ωστόσο είναι δεδομένο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα γκρουπ χωρίς μεγάλη ποιότητα και με ελλείψεις σε όλες τις γραμμές. Φυσικά, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και ο Ολεξάνταρ Ζιντσένκο, όπως και οι έμπειροι Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι και Γιάρεμτσουκ.

Η αποστολή των Ουκρανών:

Τερματοφύλακες: Λούνιν, Τρούμπιν, Σεφτσένκο

Αμυντικοί: Καραβάεφ, Ποπόφ, Ματβιένκο, Μικολένκο, Σομπόλ, Σβατόκ, Κόνοπλια, Μιροσνιτσένκο, Ζιντσένκο

Κεντρικοί: Στεπανένκο, Σουντακόφ, Μπονταρένκο, Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι, Πικάλιονοκ, Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι, Τσιγκάνκοφ

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ, Ντόβιμπικ, Μούντρικ


Αγγλία – Ουκρανία: Στατιστικά, Προϊστορία 26/03/2023

  • Στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι Ουκρανοί μετρούν μόλις μία νίκη, το 2009 (1-0).
  • Δύο από αυτά τα ματς έληξαν ισόπαλα, με τους Άγγλους να κερδίζουν στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια.
  • Η Αγγλία κέρδισε με το εμφατικό 4-0 στο πιο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων.
  • Μόλις δύο από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους έληξαν με G/G.
  • Oι Άγγλοι μετρούν τέσσερα σερί ματς με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Τα τρία τελευταία επίσημα ματς της Ουκρανία έληξαν στο No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στα προκριματικά του Euro 2024.

Αγγλία – Ουκρανία: Προγνωστικά 26/03/2023

Η ποιότητα, η έδρα και η ψυχολογία γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά των γηπεδούχων. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28′ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να σκοράρουν νωρίς, όπως ακριβώς έκαναν και στην Ιταλία.

1 ΚΑΙ OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Ουκρανοί θα παλέψουν σίγουρα, όμως οι Άγγλοι έχουν καλύτερη ομάδα και μπορούν να φτάσουν σε άνετη νίκη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αγγλία – Ουκρανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Αγγλία: Απουσίες, Ενδεκάδα 26/03/2023

Ο Σο προστέθηκε στις γνωστές απουσίες (Στέρλινκ, Πόουπ, Γουάι, Γουίλσον, Μάουντ) και ο Σάουθγκεϊτ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Χέντερσον και Φόντεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ – Ράις, Χέντερσον, Μπέλινγκχαμ – Φόντεν, Κέιν, Σάκα


Ουκρανία: Απουσίες, Ενδεκάδα 26/03/2023

Αρκετά τα ερωτηματικά για τους Ουκρανούς, που σίγουρα δεν έχουν και τις επιλογές που θα ήθελαν σε όλες τις γραμμές. Το επικρατέστερο σενάριο για τον Μούντρικ είναι να αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης, σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα από τον Ρουτάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Λούνιν – Κονόπλια, Ματβιένκο, Ποπόφ, Μικολένκο – Μαλινόφσκι, Ζιντσένκο, Στεπανένκο, Τσιγκάνκοφ, Γιαρμολένκο – Μούντρικ

 

 

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ