el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2023

Ντέρμπι ειδικών συνθηκών και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης, που «κλείδωσε» την 5η θέση και το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φιλοξενεί την ΑΕΚ (21:00), η οποία ετοιμάζεται για μάχη επιβίωσης στην κούρσα του τίτλου.

H «Ένωση» παραμένει στη κορυφή, όμως υστερεί στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό και θέλει μόνο το «2/2» για να έχει ελπίδες, περιμένοντας φυσικά και κάποια απώλεια από τους «πράσινους».

Για το σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2023

Δεν υπάρχουν πολλά να πεις ή να γράψεις για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το βαθμολογικό κίνητρο υφίσταται μόνο στη μία μεριά και το παιχνίδι αντιμετωπίζεται ως «do or die» για την ΑΕΚ.

Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρέμεινε σε μειονεκτική θέση στη μάχη του τίτλου, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το 1-1 στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι είχε δραματική εξέλιξη και ήταν ένα πραγματικό θρίλερ, ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά, στα οποία η ΑΕΚ ήξερε ότι το παιχνίδι της Λεωφόρου είχε ολοκληρωθεί.

aris aek prognostika novibet

Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν, όμως η αστοχία, το άγχος και η καλή άμυνα του Ολυμπιακού την άφησαν στο ίδιο μονοπάτι: Ο «Δικέφαλος» πρέπει να κερδίσει και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και παράλληλα να περιμένει μία γκέλα από τους «πράσινους».

«Όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο», ανέφερε ο Αλμέιδα, που αντιμετωπίζει αρκετά θέματα με τραυματισμούς και παίκτες που έχουν κουραστεί πολύ λόγω ίωσης. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για ρίσκα ή αλλαγές, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι Ρότα και Σιντιμπέ αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή και ένας από τους δύο θα παίξει στα δεξιά της άμυνας, ενώ θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Πινέδα στο βασικό σχήμα. Εκτός μάχης θα μείνει πιθανότατα ο Μήτογλου, που πάντως δεν θα έπαιζε βασικός.

Για τον Άρη, η προετοιμασία έγινε σε σαφώς πιο ήρεμο πλαίσιο. Οι παίκτες του Τόλη Τερζή είναι απαλλαγμένοι από κάθε άγχος μετά το 4-2 επί του Βόλου, αφού το τρίτο τρίποντο στα τέσσερα τελευταία ματς «κλείδωσε» την 5η θέση και την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης έδειξε ξανά καλό πρόσωπο και ο Λουίς Πάλμα πήρε για ακόμα μία φορά ρόλο πρωταγωνιστή με δύο γκολ και μία ασίστ. Ήδη ακούγεται πως υπάρχει «ζωηρό» ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, ο οποίος είναι σίγουρα το μεγάλο κέρδος της φετινής σεζόν για τους Θεσσαλονικείς. Βέβαια, ο νεαρός δεν θα παίξει στο ματς με την ΑΕΚ, αφού έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, υπολογίζεται κανονικά ο Φαμπιάνο, που επίσης αντιμετώπισε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα χωρίς το «πρέπει» του αποτελέσματος, ενώ υπολογίζει κανονικά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς. Θέση  βασικού διεκδικούν οι Ρουπ, Ιτούρμπε, Ενκουλού και Χριστοδουλόπουλος.

 


Άρης – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 08/05/2023

  • Η ΑΕΚ μετρά τρεις σερί νίκες επί του Άρη. Οι δύο τελευταίες συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • H AEK νίκησε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη με τον Άρη. Αντίθετα, ο Άρης «έγραψε» δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Άρη στο πρωτάθλημα έληξαν με Over 2.5 γκολ. Τα τέσσερα από αυτά ήταν και G/G.
  • Τα δύο συνεχόμενα 0-0 με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έβαλαν «στοπ» στο σερί τεσσάρων αγώνων με Over 2.5 γκολ στην ΑΕΚ.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα πλέι-οφ, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε οκτώ ματς.
  • Ο Άρης κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.
  • Μετά τον Άρη, η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη Νέα Φιλαδέλφεια με το Βόλο. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 08/05/2023

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη με… μονόπλευρο ενδιαφέρον. Ο Άρης είναι αδιάφορος βαθμολογικά και δεν έχει κανένα άγχος, ενώ η ΑΕΚ ζει μόνο για τη νίκη, που θα την διατηρήσει στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Για το μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/2 ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη, αλλά δεν θα το κάνει με ορμή, αφού αν δεχτεί γκολ θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Ο Άρης σκοράρει εύκολα στα παιχνίδια του και σίγουρα ο Αλμέιδα θα χτυπήσει «καμπανάκι» στους παίκτες του, πριν την μεγάλη επίθεση για το πολύτιμο τρίποντο.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Oι δύο ομάδες έχουν ποιότητα στο επιθετικό τους κομμάτι και ο Άρης, χωρίς άγχος, σίγουρα μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Αθανασιάδη. Για την ΑΕΚ, το ενδεχόμενο να μην σκοράρει καν είναι καταστροφικό.

aris aek prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/05/2023

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τα δύο τελευταία ματς της σεζόν χωρίς άγχος και ο Τόλης Τερζής θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έμειναν αρκετά στον πάγκο το προηγούμενο διάστημα. Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Καμαρά, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς. Εκτός ο Πάλμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιαμπάνης – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν – Νταρίντα, Ετέμπο, Ρουπ – Ιτούρμπε, Καμαρά, Πάλμα

aris aek prognostika novibet


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/05/2023

Υπάρχουν γενικά προβλήματα για τον Αλμέιδα, τόσο με τραυματισμένους ή ανέτοιμους (Ρότα, Σιντιμπέ), όσο και με παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν λόγω ίωσης (Πινέδα, Σιμάνσκι, Μήτογλου). Όμως, εδώ που βρίσκεται η ΑΕΚ, δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή σκέψη για αλλαγές στον βασικό κορμό και η «Ένωση» θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός μάχης φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ