el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Άρης – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/10/2022

Το παιχνίδι που διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και του Ιωνικού (15/10, 20:30) έχει το χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Είναι οριακό από κάθε άποψη τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τους φιλοξενούμενους.

Ο Άρης βρίσκεται κάτω από το μέσο της βαθμολογίας -είναι στην 8η θέση- και δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του. Το κλίμα είναι τεταμένο στην ομάδα, που δια στόματος των αρμοδίων είχε θέσει πολύ υψηλά τον πήχη στην αρχή της σεζόν.

Ο Ιωνικός μετά τον εκπληκτικό γύρο που έκανε πέρυσι στα play out έχει πραγματοποιήσει αντιστρόφως ανάλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Είναι κολλημένος στην τελευταία θέση χωρίς νίκη, με δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες έπειτα από επτά ματς.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Ιωνικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Άρης – Ιωνικός: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/10/2022

Η κατρακύλα του Άρη το τελευταίο διάστημα συνεχίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άρης υποδέχθηκε την ΑΕΚ, αλλά για ακόμη ένα ματς η εικόνα της ομάδας ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο, οι «κίτρινοι» έψαχναν μία καλή αντίδραση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η συγκυρία ήταν ιδανική, καθότι και ο αντίπαλος διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και μία ενδεχόμενη νίκη, θα δρούσε άκρως ευεργετικά για τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Μάλιστα, το τελικό σκορ αδικεί ουσιαστικά τους φιλοξενούμενους, αφού έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα από τα δύο γκολ που σημείωσαν.

Ο Άρης είχε τρομερό πρόβλημα σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς. Στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ. Και στους δύο βέβαια υπήρχαν ελλείψεις. Ο Μπράμπετς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει εκ νέου, ενώ φάνηκε και η απουσία του Ντουκουρέ από τα χαφ.

Παράλληλα είναι σε πτωτική πορεία και οι μεσοεπιθετικοί του συλλόγου. Ο Γκρέι δείχνει να έχει χάσει την αρχική πολύ καλή σχέση που είχε χτίσει με τα αντίπαλα δίχτυα, ο Πάλμα είναι επίσης ντεφορμέ, ενώ στα δύο παιχνίδια που σίγησε ο Μαντσίνι, οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο Άλαν Πάρντιου προσανατολίζεται να κάνει εκ νέου αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ώστε να αφυπνίσει κάπως τους παίκτες και να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι ιδανικό για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Μένει να φανεί αν μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Ιωνικός, από την πλευρά του, ψάχνει την πρώτη του νίκη από πέρυσι τον Μάιο και την τελευταία αγωνιστική των play out. Τότε έπαιξε εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, όπου και επικράτησε με το άνετο 3-1.

Η κατάληξη της περσινής σεζόν ήταν ιδανική, αλλά η φετινή συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Έπειτα από επτά αγωνιστικές, η ομάδα της Νίκαιας είναι στην τελευταία θέση. Έχει μόλις δύο βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ακόμη δηλαδή ψάχνει την πρώτη της νίκη.

Μέχρι στιγμής οι δύο ισοπαλίες είναι εντός έδρας. Η πρώτη ήταν τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο νεοφώτιστο Λεβαδειακό και η δεύτερη την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τη Λαμία με το τελικό σκορ να είναι στο 1-1.

Ο Ιωνικός έχασε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σπάσει το… ρόδι στο ματς με τη Λαμία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, έβγαλε αντίδραση και μάλιστα το τελικό σκορ τον αδικεί.

Ανέβασε γρήγορα ρυθμό, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και εν τέλει έφερε στα ίσα το ματς με τον Μάντζη, μόλις στο δεύτερο λεπτό από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια όμως ήταν άτυχος. Είχε μάλιστα και δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και να πετύχει την πρώτη του νίκη. Κάτι που ευελπιστεί να κάνει αυτή την αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Άρης – Ιωνικός: Στατιστικά & Προϊστορία 15/10/2022

  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 15 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας και Super League. Ο Άρης έχει οκτώ νίκες, έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και μόλις μία επικράτηση έχει ο Ιωνικός.
  • Το μοναδικό διπλό της ομάδας της Νεάπολης ήταν την 8η αγωνιστική -όπως και η φετινή- της σεζόν 2004-05 στις 21 Νοεμβρίου 2004. Τότε έληξε 0-2 με γκολ των Γαβριλόπουλου και Μακόρ.
  • Στο περσινό ματς, ο Άρης επικράτησε 1-0 χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καμαρά στο 49’.
  • Προπονητής του Άρη στο περσινό ματς ήταν ο Άκης Μάντζιος. Έκτοτε έχουν γίνει δύο αλλαγές. Αποχώρησε ο Μάντζιος, ενώ έφυγε και ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος και τώρα είναι ο Άλαν Πάρντιου. Στον Ιωνικό είναι ακόμη ο Δημήτρης Σπανός.
  • Τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες μετράει ο Ιωνικός. Τελευταίο «διπλό» ήταν στις 7 Μαΐου στην έδρα του Ατρομήτου.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς του Άρη έληξαν με 2-3 γκολ σύνολο αγώνα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

 


Άρης – Ιωνικός: Προγνωστικά 15/10/2022

Ο Άρης έχει δεδομένες απουσίες, οι οποίες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν απογοητευτικός και τώρα θα έχει ακόμη μία δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετά καλή εικόνα στο ματς με τη Λαμία και είναι ιδανική ευκαιρία να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χ2 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

Περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης δεν πρόκειται να ρισκάρει, αφού θέλει νίκη και τίποτα λιγότερο. Ο Ιωνικός θα παίξει σφιχτά στην άμυνα, λογικά με τριάδα στόπερ. Το ματς αναμένεται να κριθεί στο γκολ.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78

Τέλος, ακόμη μία εξαιρετική επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, την οποία βρίσκουμε σε καλή απόδοση.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Ιωνικού έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2022

Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί εκ νέου ο Άρης στον αγώνα με τον Ιωνικό. Ο Άλαν Πάρνιου έκανε πολλές δοκιμές στη διάρκεια της εβδομάδας και μένει να φανούν οι τελικές του αποφάσεις.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και του Ντουκουρέ στα χαφ. Λογικά ο Ενκουλού θα διατηρηθεί δίπλα στον Φαμπιάνο.

Όσον αφορά τα χαφ, ο Ετεμπό κερδίζει έδαφος να είναι ο ένας εκ των δύο και δίπλα του θα παίξει ο Ντιόπ, ενώ ο Νταμπό θα μείνει στον πάγκο. Επίσης ο Οντουμπάτζο θα παίξει δεξιά αντί του Εμπακατά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζίκου – Ετεμπό, Ντιόπ – Καμάτσο, Μαντσίνι, Ζερβίνιο – Πάλμα.

aris ionikos2 15102022 novibet


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2022

Ο Τσιγκρίνσκι είναι το μεγάλο ερώτημα για τον Δημήτρη Σπανό. Αν καταφέρει να είναι διαθέσιμος, τότε του λύνει τα χέρια για την τριάδα στα μετόπισθεν.

Ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει ο Ουκρανός είναι λίγες. Ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, λογικά θα μείνει στον πάγκο και θα παίξει όπως με τη Λαμία.

Αμφίβολος είναι και ο Μασάς, αλλά με περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ματς, σε σύγκριση με τον Τσιγκρίνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χουτεσιώτης – Κάνιας, Αντούνες, Ρομαό – Μύγας, Αόσμαν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Βαλεριάνος – Σεμπά, Μάντζης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ