el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης – Κηφισιά: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/10/2023

O Άρης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ψάχνει νίκη-αντίδραση στο ματς με την Κηφισιά (17:30) μετά την βαριά ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου «έτρεχε» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα μέχρι το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει να «χτίσει» ξανά μομέντουμ, ενώ, την ίδια ώρα, η Κηφισιά θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και μία υπέρβαση, πάντα με βάση τις διαφορές στα ρόστερ και στη δυναμική των δύο συλλόγων.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League!


Άρης – Κηφισιά: Παρουσίαση, Ανάλυση 01/10/2023

Ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά (17:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ψάχνοντας αντίδραση μετά την βαριά ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (4-1).

Ένα κακό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κόστισε στον Άρη, που ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισοφάρισε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και στη συνέχεια είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα, όμως το πλασέ του Νταρίντα σταμάτησε στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Κάπου εκεί χάθηκε η συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων», που κατέρρευσαν αμυντικά και επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κυριαρχήσει.

«Δεν είμαστε ακόμα σε επίπεδο που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε συνεχόμενα παιχνίδια με υψηλό τέμπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένα πράγμα που δεν χρειαζόταν να συμβεί σήμερα, ήταν η κατάρρευση μετά το τρίτο γκολ, στο τελευταίο 20λεπτο», ανέφερε για την αναμέτρηση ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος «έγραψε» την πρώτη του ήττα μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιακούμπ Μπράμπετς αναμένεται μείνει εκτός, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Έτσι, ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να πάρει την θέση του στην ενδεκάδα, ενώ όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν βασικοί οι Ρούμπερ Πάρντο, Ντέιβιντ Κάρλσον και Φράνκο Φεράρι.

Στην άλλη μεριά, η Κηφισιά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πάντως πως το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε ψυχολογία μετά το 1-1 με τη Λαμία στην έδρα της, κυρίως γιατί ισοφάρισε στο 95ο λεπτό με γκολ του Λούμορ. Η Κηφισιά έδειξε σημάδια αντίδρασης σε ματς που ήταν έτσι και αλλιώς ανώτερη, ανέβηκε στους πέντε βαθμούς και δείχνει πως προσαρμόζεται στα δεδομένα και στις απαιτήσεις της Super League.

Αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα, αφού η ομάδα της Αττικής ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και σε αυτό το διάστημα μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Άρη, που «έτρεξε» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα (δύο νίκες, μία ισοπαλία) μέχρι την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζακ Ιπαλίμπο, που αποβλήθηκε στο 96ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία, ενώ ίσως παίξει βασικός ο Ανδρέας Τετέι, ο οποίος μπορεί να προσφέρει τρεξίματα και πίεση.


Άρης – Κηφισιά: Στατιστικά και Προϊστορία 01/10/2023

  • Αυτό θα είναι το πρώτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων.
  • Η Κηφισιά μετρά μόλις μία νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
  • Η Κηφισιά έγραψε μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Στα άλλα μέτρησε μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
  • Πέντε από τα έξι ματς της Κηφισιάς έληξαν με Over 2,5 γκολ.
  • Tέσσερα από τα έξι ματς της Κηφισιάς έληξαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς του Άρη έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Δύο από τα τρία τελευταία ματς του Άρη έληξαν με No Goal.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άρης – Κηφισιά: Προγνωστικά 01/10/2023

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να «καθαρίσει» το ματς, όμως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, αφού η Κηφισιά παρουσιάζει μαχητικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια της.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Κηφισιά θα περιμένει πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να βρει γκολ μέσω των αντεπιθέσεων. Παρόλα αυτά, ο Άρης έχει την ικανότητα να ελέγξει το ματς, να το φέρει στο μέτρα του και να φτάσει στη νίκη, έστω και αν αυτό συμβεί με ιδρώτα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια της πως βρίσκει ρυθμό μετά την ανάπαυλα και έχει την ποιότητα για να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Κηφισιά έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Κηφισιά: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/10/2023

H απουσία του Μπράμπετς – που ενδέχεται να προφυλαχθεί, ακόμα και αν δεν έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο – θα φέρει τον Βέλεθ στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Φεράρι θα παίξει σαν αριστερό μπακ και το «ακλόνητο» δίδυμο των Νταρίντα – Βερστράτε θα συνοδευτεί από τον Σαμόρα, που θα παίξει ως «δεκάρι».

Στην άλλη πλευρά, ο Αναστασίου αναμένεται να προτιμήσει τον Τετέι από τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την θέση του τιμωρημένου Ιπαλίμπο θα πάρει ο Αντούνιες.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Βέλεθ, Φαμπιάνο, Φεράρι – Νταρίντα, Βερστράτε – Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μενέντες – Μορόν

Κηφισιά (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Καπάν, Λούμορ – Αντούνιες, Παπασάββας – Σάντος, Ίλιεφ, Τιεβί – Τετέι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ